Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    15. Veljača 2019. 21:36

Dinosaurus super da se smirilo i da ste izbjegli čekanje kod dr 😊
    Na fejsu je prilično aktivno,nekako se svi preselili tamo
    Ja ću polako na spavanje,možda ulovim koju minutu sna prije prvog buđenja..želim vam mirnu noć i da se naspavate 🤞

lucy233
    15. Veljača 2019. 22:00

Večer svima :)
    Zadnjih par dana imamo buđenje svako malo pa sam neispavana i za ništa.. 
    F je sve aktivniji i to stvarno iscrpljuje...pokušava se već par dana dignut na noge, tako da ga moram gledat 0-24. Zasad je uspio dignut se tako da jednom nogom stoji na koljenu a drugom na stopalu. Kad ide dignut se i drugom nogom na stopalo sklize, tako da mu idem kupit protuklizne čarapice sutra. Imate kakve prijedloge gdje? 
    Sve sam pročitala ali ništa zapamtila nisam,  toliko sam pospana da se idem samo srušit na krevet

ivymicek
    15. Veljača 2019. 23:17

Hej curke...
    Dinosauris da postoji i zove se trodnevna viroza tri dans visoka temp i onda tri dana osipa. Ne trebaš ga ničim mazati, ne smeta im i sam od sebe prođe.
    Uf Lucy vjerojatno lošije spava jer nešto novo uči. Vid čim se probudi (u polusnu) se diže na sve 4 i ljulja.. još se nismo počeli dizati 
    Mi smo noćas spavali pa se nadam da ćemo tako i nastaviti jer sam umorna. Muž dokazi oko 19 doma a ode prije 7. Njih troje a ja jedna, iziskuje dosta energije...
    Nama sutra 8 mj 😱.. kud prije 🤪
    Laku noć kloke

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Veljača 2019. 10:45

Dobro jutro cure... Mi imali ok noć (kak moj muž kaže) 😂😂😂
    Dinosaurus drago mi je da je temperatura prošla 😊😊 Sad još da osip prođe pa ste ko novi 😉
    Što se tiče aktivnosti...majko draga... to gmiže na sve strane kad je na leđima.. a sa trbuha se samo kotrlja.. Sad mu je fora vikati ba ba 😂😂 pogotovo kad treba ići spavati si zna otpjevati ba ba uz vriskanje 😂😂
    Mi ćemo danas iskoristiti dan za šetnju 🌞 Baš mi je falilo ovakvo vrijeme..
    Ugodan dan svima 😘

ivymicek
    16. Veljača 2019. 20:13

Noah

Dobro jutro cure… Mi imali ok noć (kak moj muž kaže) 😂😂😂
    Dinosaurus drago mi je da je temperatura prošla 😊😊 Sad još da osip prođe pa ste ko novi 😉
    Što se tiče aktivnosti…majko draga… to gmiže na sve strane kad je na leđima.. a sa trbuha se samo kotrlja.. Sad mu je fora vikati ba ba 😂😂 pogotovo kad treba ići spavati si zna otpjevati ba ba uz vriskanje 😂😂
    Mi ćemo danas iskoristiti dan za šetnju 🌞 Baš mi je falilo ovakvo vrijeme..
    Ugodan dan svima 😘

Evo i nas... Nama danas punih 8... I za punih 8 niš spavanja. Em se zbudio u 6 em je spavao 3x po 30 min. Ja sam u PMSu divlja i osjetljiva... Bit će bolje sutra.
    Sada napokon spava a ja idem oprati podove i gibam pod tuš.
    Noćica kloke 🥰

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    16. Veljača 2019. 21:22

Večer dame!
    Sretnih 8 mjeseci! Kako vrijeme leti, bebe nam postaju dječaci/curice.
    Danas uzbudljiv dan, prijavljujem prvo samostalno posjedanje s poda i prvo samostalno dizanje na noge uz kauč. Više ne idem niti po čašu vode bez da ga zavežem u stolicu -.-
    Želim vam svima noć sa šta manje buđenja 😘

17. Veljača 2019. 09:18

Ivy sretnih vam 8 mjeseci.. 😊😊 Bome to vrijeme leti..
    Nama noć koma..meni barem.. budio se lik svako malo a ja poslije toga ne mogu zaspati nikako...
    Mi jučer napravili krug oko Jaruna i baš nam je lijepo bilo..ali je gužba bila..doslovno nismo imali gdje kavu popiti..😂😂
    Danas junk food za ručak..radit ću hambi i pomfri.. 😂😂😂

Dinosaurus
    17. Veljača 2019. 17:47

Hej mame!
    Sretnih punih 8 Videku!
    Nase noci su totalna katastrofa... Budenja non stop i sad je novo da mora bit budan svaku noc barem sat, sat i pol.. A priko dana je prije svakog uspavljivanja vristanje.. Dani su postali doslovno prezivljavanje 😣
    Lucy znaci moga bi on brzo prohodat, bit ce trcanja onda 🤣 ali ne znam sta je gore, nosat ih ovako non stop a nemaju vise bas malo kila, ili trckarat non stopi pazit di ce glavu razbit... Ivy ti imas vise djecice pa s tim i iskustva reci nam sta je gore/bolje? 😆

• Maja82
    17. Veljača 2019. 19:54

Jaoooo koliko dogadjanja! Lucy bravo pa veliki je to napredak! Stvarno brzo momcic na noge! To ce sad krenut ludilo.. ne treba ti trening samo dok bebu hvatas po stanu 🤣🤣🤣 
    Trodnevna groznica.. super je ivy napisala 😁 prodje za tri dana, nis mazat.. nije frka
    Nama noci sve gore 😣 izbija joj zubic i evo 7 sisanja.. fala Bogu u snu to sve odradi al ja ne uspijem bas tak brzo zaspat. A prek dana spava samo u setnji doma gotovo pa nikad pa ne uspijem ubit oko.
    Jako se veselim lijepom vremenu koliko god bila krepana setnja vani mi je stvarno punjenje baterija!

ivymicek
    17. Veljača 2019. 22:49

Dinosaurus

Hej mame!
    Sretnih punih 8 Videku!
    Nase noci su totalna katastrofa… Budenja non stop i sad je novo da mora bit budan svaku noc barem sat, sat i pol.. A priko dana je prije svakog uspavljivanja vristanje.. Dani su postali doslovno prezivljavanje 😣
    Lucy znaci moga bi on brzo prohodat, bit ce trcanja onda 🤣 ali ne znam sta je gore, nosat ih ovako non stop a nemaju vise bas malo kila, ili trckarat non stopi pazit di ce glavu razbit… Ivy ti imas vise djecice pa s tim i iskustva reci nam sta je gore/bolje? 😆

Ha ha... Znaš kak vele sve ima svoje mane i prednosti.. ma jednostvnije je kad su malo veći i samostalniji.. tamo negdje s 3... Ma što je najbolje sve to proleti... 
    Idem spavati Vid spava od pol 8 ali tko zna koliko će dugo jer stenje i prdi..
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.