Cool, budem baš pogledala kakvih ima jer mi je baš tlaka hraniti ga kašicama dok je u njihaljci jer je tak živahan da mi je par puta izbio žličicu nogom 😂 a ovak bi ga stavila da bude s nama za stolom 😂😂
Muž će me ubiti..pa svaki dan izmišljam nove kerefeke za kupiti... 😂😂
Mi imamo baš drvenu hranilicu, nasljeđenuu, koja je odlična i kvalitetna ali meni izgleda pretvrda za njega...posjeo se prije misec dana ali još smo u njihalici...nisam smila kupit još jednu hranilicu 😂😂
Haha ajme te drvene meni tako neudobno izgledaju. Ok naslon mozda lipo za ledja ili sl ali sama pomisao da sidnem guzivom na tvrdo ravno drvo...nije primamljivo 🤣
Ja njega isto hranim u ljuljacki pa drzim nogom iza da se ne ljulja dok jede 😁
Dinosaurus..baš tako 😂😂😂
Kako vam je dan prošao? Nama čak ok, bili mi brat i šogica na ručku a on je bio ko bubica 🤭
Mi smo uspili otic popit kavu na suncu ali je isto bilo dosta hladno pa smo se vratili kuci umisto standardne setnje poslije kave. D je naravno prespava sve jer najcvrsce spava kad smo vani.
Dan prosa super. Volim vikende kad smo svi skupa. Ne znam kako vi ali mi smo daleko od svih (i rodbine i prijatelja) i preko tjedna kad muz radi bas budem usamljena i cekam te vikende ka ozeba sunce 😁
Odoh u krpe dok moja bublica jos spava.
Cure drage zelim vam mirnu i ugodnu noc! 😘
Dobro jutro drage moje..mi danas uranili 😂 već smo oko 7 pjevali..
Super za kavicu na suncu 😊😊 i ja biiii...
Dan za spavanje pa nikoga nema 😂
Mi već idemo na drugi spavanac danas pa kasnije kod prijatelja na kavicu.. baš se veselim 😂 A što budem za ručak, hmm, hmm..nemam pojma... Možda bude neka dostava danas 😂😂
Kako ste nam danas? Su dobro spavale bebice?
Pozz drage mame. Ako netko zna,bila bi zahvalna da mi odg. Decko i ja smo prijavljeni na razlicite adrese. On u jednom gradu,ja u Zagrebu. Bebicu bi prijavili na adresu na koju sam ja prijavljena. Medjutim,ja sam u podstanarskom stanu, a vlasnik je u njemackoj i nezna kada ce moci doci. Moje pitanje je,da li stanodavac mora biti prisutan kada prijavljujem bebu na tu adresu ili ne? Hvalaa CITIRAJ
https://lb1m.lilypie.com/4A2Pp2.png
Pozz drage mame. Ako netko zna,bila bi zahvalna da mi odg. Decko i ja smo prijavljeni na razlicite adrese. On u jednom gradu,ja u Zagrebu. Bebicu bi prijavili na adresu na koju sam ja prijavljena. Medjutim,ja sam u podstanarskom stanu, a vlasnik je u njemackoj i nezna kada ce moci doci. Moje pitanje je,da li stanodavac mora biti prisutan kada prijavljujem bebu na tu adresu ili ne? Hvalaa CITIRAJ
Mislim da vlasnik stana treba biti prisutan da da suglasnost..
Sortiraj odgovore
Najstariji