Dobro jutro mamama koje su ostale 😂😂
Dinosaurus..kak je tvoj miš? Prošao osip? 😊
Dobro jutro. Nasa noc fantasticna samo da se vise puta ponovi. Malac zaspao u 22 i probudio se 2 puta za cicanje i spavao do 9.30.
Ispijanje kave zavrseno i sad se bacam na rucak.
Kak ste vi mame
Dan svima :)
Pokvario mi se mobitel pa dok sam se sjetila šifre...
Mi smo super, loše spavamo, ali zato smo aktivni. Samo da mu se penjati i puzat uokolo.
Često smo u šetnjama i baš nam je lijepo vrijeme. Kako ste vi?
Mi čak ok spavamo po noći.. sa 2 buđenja... 😊
Baš sam jutros primjetila da mu se guza osula pa mi je većinu dana gologuz 😂😂
A gle tog malog penjača..prekrasan je.. 😍
Moj je sad tako aktivan, nema mira valjda niti sekundu.. sve me strah kad krene puzati 😂 pa nema gdje ga neće biti...
Pozdraav mamice i bebice i ja sam kao padobranac po potrebi komentirala ali vas redovno pratim, ispocetka trebalo mi je dosta vremena da se uhodam a i prvo dijete i nemam nikakve pomoci buduci da sam daleko, ali sada vec to sjeda na svoje, i naucila iskoristit vrijeme :D bebice su vam stvarno predivne sve ijednaa. E sad pitanje kako vase bebe zaspu, uspavljivate li ih ili same, moj je donedavno sam ali zadnjih par dana katastrofa samo u ruke, ali to pripisujem skoku rastaa
Dobro jutro mame.. bome nas je sinoć propuhalo.. Nama noć bome koma, buđenje svako malo a meni treba vječnost da ponovno zaspim..
Momtobe.. mi već dosta dugo spavamo sami.. tj. ja njega stavim u krevetić, dam pusu i pustim ga da sam zaspi... To ponekad traje dugo, a nekad odmah zaklopi oči 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji