Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2019. 16:00

Ej cure.. samo pitanje..
    Jel sjela danas porodiljna?

18. Veljača 2019. 16:59

Zanemarite...sad sam vidjela da piše 19.2. 🤭🤦‍♀️

• ivanolora
    19. Veljača 2019. 17:20

Mame di ste??

Dinosaurus
    21. Veljača 2019. 21:14

Nema nikoga 😂 svi ocito otisli na fejs..🙄😣

22. Veljača 2019. 09:48

Dobro jutro mamama koje su ostale 😂😂
    Dinosaurus..kak je tvoj miš? Prošao osip? 😊

• ivanolora
    22. Veljača 2019. 10:46

Dobro jutro. Nasa noc fantasticna samo da se vise puta ponovi. Malac zaspao u 22 i probudio se 2 puta za cicanje i spavao do 9.30.
    Ispijanje kave zavrseno i sad se bacam na rucak. 
    Kak ste vi mame

lucy233
    22. Veljača 2019. 11:44

Dan svima :)
    Pokvario mi se mobitel pa dok sam se sjetila šifre...
    Mi smo super, loše spavamo, ali zato smo aktivni. Samo da mu se penjati i puzat uokolo.
    Često smo u šetnjama i baš nam je lijepo vrijeme. Kako ste vi? 

Evo nas u akciji :)
    Evo nas u akciji :)

22. Veljača 2019. 14:32

Mi čak ok spavamo po noći.. sa 2 buđenja... 😊
    Baš sam jutros primjetila da mu se guza osula pa mi je većinu dana gologuz 😂😂
    A gle tog malog penjača..prekrasan je.. 😍
    Moj je sad tako aktivan, nema mira valjda niti sekundu.. sve me strah kad krene puzati 😂 pa nema gdje ga neće biti...

Momtobe
    22. Veljača 2019. 21:10

Pozdraav mamice i bebice i ja sam kao padobranac po potrebi komentirala ali vas redovno pratim, ispocetka trebalo mi je dosta vremena da se uhodam a i prvo dijete i nemam nikakve pomoci buduci da sam daleko, ali sada vec to sjeda na svoje, i naucila iskoristit vrijeme :D bebice su vam stvarno predivne sve ijednaa. E sad pitanje kako vase bebe zaspu, uspavljivate li ih ili same, moj je donedavno sam ali zadnjih par dana katastrofa samo u ruke, ali to pripisujem skoku rastaa

23. Veljača 2019. 09:47

Dobro jutro mame.. bome nas je sinoć propuhalo.. Nama noć bome koma, buđenje svako malo a meni treba vječnost da ponovno zaspim..
    Momtobe.. mi već dosta dugo spavamo sami.. tj. ja njega stavim u krevetić, dam pusu i pustim ga da sam zaspi... To ponekad traje dugo, a nekad odmah zaklopi oči 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.