Neu draga.. moj je takav bio jučer.. A za večer kad je išao spavati da ne pričam...vrištanje, a umoran kao pas..🤦♀️ Al je nekako zaspao 😂
Danas je ok.. al me strah hvaliti ga da se ne zacopra 😂
Jesu vaše mrve naučene na ruke?
Tjesim se da je i njoj samo danas tako, da je noc "refresh"
Mi se skoro uopce ne nosimo, osim u klokanici vani. Nismo bili rigorozni oko toga, nego jednostvno nije bila zahtjevna.
Ja sam htjela pitat kakvi ste s okretanjem, puzanjem i slicnim pokusajima? Nasa se okretala al prestala...
Tak i moj.. voli se nositi, ali ne zahtjeva kada ga spustim u njihaljku ili u baby gym 😂 Imamo sreće onda 🤭 Mada nekad znam poluditi na starog kad ga uzme i nosa cijeli dan, al opet..zbog posla vidi ga jednom u mjesec i pol tak da ajde.. znam da ga poželi 😂
On ti se meni okreće sa trbuha na leđa i normalno na bok, al mu još ne uspijeva sa leđa na trbuh..ono, dođe na pola i krene vrištanje jer se nanervira 😂
Kod nas nosi najvise tata kad dode s posla a ja preko dana stvarno minimalno. Sad smo kupili i kocke za na pod pa ga drzim najvise na podu ali ako nisam tu s njim pocne plakat 🙄
On se stalno okrece ali vise voli sad bit na stomaku pa se vrti u krug i odguruje u rikverc. Unaprijed jos ne zna 😁
Cure koliko godina imate i odakle ste? Svima nam je prva bebica jel tako? 😊
Dobro jutro cure.. moja budilica me danas pustila malo duže spavati 😂🌞
Za godine..ako me netko pita 24, a za stvarno 31 😂😂😂🤦♀️ Iz Zagreba..
Ti?
Jutroo!
Ah moja budilica nije ni spabala bas. Nije kakao dva dana i sad je muka 😭
Ja sam na okruglo jos 30 iz Zadra 😊
O ne.. baš mi je žao što niste spavali..
Joj moreee.. tako ti zavidim što živiš uz more 😍😍
Jedva čekam ljeto 😂😂 samo da odemo negdje da se mogu namakati u plićaku 😂🌞🍹
Ja sam isto kao noah, i generacija i lokacija i prva beba mi smo danas ok, spavanje do 8, a tih sat vremena do 9 bi mi taaako dobro doslo. I isto malo s tim kakanjem mucimo cini mi se, al nije kriticno. Dat cemo malo sljive i nadati se najboljem
Evo kod nas je upalila kruska 😁
Ajme i ja jedva cekam lito. Nadam se da ce se bebice volit kupat u moru 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji