Ja mislim da bi na kavi mogla živjeti, a ako ju ne popijem glava me razara.. Čak je i muž naučio da mi se ne obraća ujutro dok prvi gutljaj kave ne popijem 😂
Mi pijemo vodu, čajeke od Hippa i tak.. 😊😊 zadovoljna mama 🤭
Ja sam volila kavu ali uz nju zapalit cigaretu. Pa kako sam se ostavila pusenja tako mi vise nije bilo napeto ni pit kavu. Ali mislim da cu kad tad opet uzivat u tom ritualu 😏
Bome, ja moram priznati da znam zapaliti jednu ujutro uz kavu..ali ne više od toga 😂😂
Haha aaa bi i ja rado ali si ne virujen da cu uspit stat na tome pa cekam da prestanem dojit 🤣
Ja sam mislila da ću nadoknaditi sve one mjesece što nisam zapalila taman kad sam prestala dojiti ali za čudo Božije nije tak 😂😂😂
Ja se joa nadam da ce mi bit fuj nakon prvog dima #zavaravanjenaentu 🤣
Kad vam je pregled i cijepljenje? Mi smo sutra popodne
Idemo tek 11.3. kod pedice 😊😊 da se veselim, ne baš 😂😂
A ni ja se ne veselim bas cjepivu ali eto kako do sad nikad nije bilo reakcije nadam se da nece ni ovaj put.
Je da malo puse vani ali evo mi smo se zapakirali i bacili djir. Bas je lipo izic malo
A moj Bože kako ste se ušuškali 😍😍😍
Moj je zadnji out malo zakurio ali ništa strašno..al opet mi nije svejedno...
Samo uživajte u suncu 😘😘
Mi smo iduci tjedan na cjepljenju, to mi bude bas tlaka, biti sit, cist, raspolozen i tocan na termin pregleda. Dosad nije bilo reakcija na cjepiva, to je super.
Mi smo danas ekstra zahtjevni, malo je rec da nemam mira od jutra ... Kak bi patronazna rekla: ah nekad i oni imaju tezak dan, juzina.
Sortiraj odgovore
Najstariji