Ena jupiiiii dodji 😁 ja sad probala al nemrem te dodat vald mora admin.
Pharma moja isto tako krenula evo ima 2 dana! Ugl se vrti al kad oce nes krene se vuc rukama napred.
Mi smo za alergije bili samo u poliklinici helena kod gasyroenterologa dr jaklin i radili tamo onaj teest flasterima na ledja za najcesce alergene. To se samo tamo i radi. Patch test. Bili smo u 11 mj tam se ceka malo tipa tj dana. Kako jr ona bila tek 4mj nije bilo smisla vadit iz krvi nis jer bi bili vj lazni rezultati. Sad 14 idem i u klaicevu kod ge pa cu vidjet kaj ce oni rec i ocemo sad sto dalje radit.
Ivy jeste prezivjeli? Stvarno ne mogu vjerovat da debili to rade sad po zimi i to jos ujutro kad je ledara 😠
Kod nas je lijepo isto bilo za van bas sam dost setala al sefica to sve prespavala!
Pitam jer smo mi termin za Klaićevu dobili tek u 4.mj pa sad ne znam dal da odemo ranije privat il da čekamo
Ivy nadam se da će odmor pomoći i da te neće ništa uloviti 🤞
Pharmama bravo za maminu slatkica,sad ju nebudem mogla uloviti kad je krenula😂. Ja budna još jer se maleni probudio iza 12 gladan ko vuk jer je prespavao večeru,papao+cicao i sad je zaspao. Ivymicek 🤞🤞da prođe do jutra i da Vid pajki ljepo😘.
Laku,mirnu i ugodnu noć vam želim 😘
Ena jupiiiii dodji 😁 ja sad probala al nemrem te dodat vald mora admin.
Pharma moja isto tako krenula evo ima 2 dana! Ugl se vrti al kad oce nes krene se vuc rukama napred.
Mi smo za alergije bili samo u poliklinici helena kod gasyroenterologa dr jaklin i radili tamo onaj teest flasterima na ledja za najcesce alergene. To se samo tamo i radi. Patch test. Bili smo u 11 mj tam se ceka malo tipa tj dana. Kako jr ona bila tek 4mj nije bilo smisla vadit iz krvi nis jer bi bili vj lazni rezultati. Sad 14 idem i u klaicevu kod ge pa cu vidjet kaj ce oni rec i ocemo sad sto dalje radit.
Ivy jeste prezivjeli? Stvarno ne mogu vjerovat da debili to rade sad po zimi i to jos ujutro kad je ledara 😠
Kod nas je lijepo isto bilo za van bas sam dost setala al sefica to sve prespavala!
Pitam jer smo mi termin za Klaićevu dobili tek u 4.mj pa sad ne znam dal da odemo ranije privat il da čekamo
Ivy nadam se da će odmor pomoći i da te neće ništa uloviti 🤞
🤔🤔🤔 Ne znam iskreno kaj da ti kazem.. s jedne strane privatno mozes obaviti samo taj patch test bar u heleni, ne mozes nis iz krvi. A to ti je soja jaja mlijeko kikiriki psenica i gluten. Za te testove iz krvi cete po dobi biti taman u 4mj, cure su nam taman tu negdje jer meni je tad rekla prije 6-7mj da nema smisla. Mozda vidi di bi se eventualno mogli ti testovi radit privatno iako kazem moze ti bit lazno neg ili lazno poz pa ces bzvz bacit novce.. Ja osobno bi cekala klaicevu. Ovak izbjegavas vec ovo sto znas, pazljivo uvodis namirnice, ne znam mislim da neces puno profitirat ranije. Da jos pitas svoju pedi? Hocete jos ponavljat ovo krvarenje u stolici ili ne?
Jutro djevojke!
Mene moje frkalo zbudilo u pol 6 on je nastavio spavati do pola 8, nsravno nakon što sam ga sat vremena uspavljivala.
Umorna sam jer mi dva dana muž dolazi u 8 doma jer ima previše posla
Kuća mi je u kaosu jer niš ne stižem. Kako vi odrađujete kućanske poslove?! Potrebna je kući neka velika generalka ali ja jednostavno nemam vremena za to 😂.
Prehlada je tu. Navečer me ulovi više, valjda zbog umora.
Kako ste vi spavali?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena stizes nam? Joj koliko puta sam kretala pisat ovdje da vidim sta je s tobom i Divicem (ostale mislim da su sve i na F?), ali dan za danom stalno nesta i prodje i mjesec!! Sebo sto stariji sve zahtjevniji 🙃 iako vidim ima curka koje hvataju sve i ovdje i na F. Svaka cast, ja sam smotana za toliko tipkanja 😂
😚 svima!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro mamice i bebice🙂😘. Naša noć ne baš nešto jer mi se naspavao popodne,al nema veze,sad pajki🙂. Barbara 😘🤗,dođem,samo kad skužim kak😂😂,Franovamamita me dodala za frendicu al ja i dalje neznam kak do vas,seljo sam😂😂. Ivymicek žao mi je zbog prehlade,nek brzo prođe. Kaj se kućanskih poslova tiče,užas..niš ne stignem osim ako slučajno zaspi u krevetiću pa operem suđe i malo prođem po stanu,i moj dolazi oko 5,6 popodne,jučer iza 8 tak da niš od njega...
Možda je i bolje da moj dolazi kasno danas smo se baš pokefali. Uf uf no moje čedo je danas razdražljivo, moram stalno biti tu i ništa osim njega gledati iki nosati.
Ma ja čistim kada spava ili kada ih sve uspavam, sada kada legnu idem prati podove i kupaonu. Svr stignrm kada odspava 3 x po dulje a kada imamo fazu spavanja 3x po pol sata niš ne stignem 😂. Sutra imamo goste pa moram htjela nehtjela.
Prehlada je ok škaklja me grlo ali mislim da će proć bez temoerature.
Noćica kloke
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Da ciscenje svaki dan 🤣🤣🤣 ko to vidio?!
Operem sudje dok se igra.. i zdravo 🤣 mama kad mi dodje mi malo pomogne il ju muz vikendom zabavi pa ocistim i posaugam. Moja prek dana ne spava. Znaci NE spava u stanu. U kolicima vani.. a navece jedva uzmem jest i malo sjednem kad nju uspavam, nema onda suskanja i ciscenja. 😶
Nadam se da bus prizdravila brzo Ivy. Pijes li sto? Mozda da probas supradyn ili beta glukan turu popit cesto te hvata nes 😣
Da ciscenje svaki dan 🤣🤣🤣 ko to vidio?!
Operem sudje dok se igra.. i zdravo 🤣 mama kad mi dodje mi malo pomogne il ju muz vikendom zabavi pa ocistim i posaugam. Moja prek dana ne spava. Znaci NE spava u stanu. U kolicima vani.. a navece jedva uzmem jest i malo sjednem kad nju uspavam, nema onda suskanja i ciscenja. 😶
Nadam se da bus prizdravila brzo Ivy. Pijes li sto? Mozda da probas supradyn ili beta glukan turu popit cesto te hvata nes 😣
Mislim da bih trebala. Ne hranim se kao inače jer dojim i sve mu smeta + on doji pa mi sve uzme...
Hvala Maja na brizi 😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Maja hvala ti..i ja sam sličnog mišljenja,ako i idemo privatno vaditi iz krvi,ne znam ni sama za koje sve alergene raditi jer nikako da skuzim što joj još smeta jer uz sadašnju eliminaciju ipak dio ne prolazi..pedica nije spominjala ponavljanje ni slala vaditi IgE nego da prvo odemo do gastrica pa će nas on onda uputiti dalje
Ivy nek prehlada čim prije prođe..a za kućanske poslove,ono kaj mogu odradim s njom u nosiljci jer smo vecinu dana solo,a bas traži da sam pored nje..suđerica i sušilica me spašavaju da ne perem na ruke i da vecinu ne trebam peglati..a kad je krizno pozovem mamu da ju malo čuva prijepodne pa da nadoknadim zaostatke..nju mislim zvati i da napravim generalku..dok spava ne stignem skoro nis jer spava po 20-30 min..evo danas sam uspjela otići na wc,nasjeckati luk da se dinsta,složila si sendvič do pola i već je bila budna 🤦♀️
Želim vam svima mirnu i laku noć 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji