Ne stignem tipkati jer imam posla onak… dosla sam samo na brzinu pogledati. Pharma, tak slicno je dobio i moj Ivan od ulja i sapuna.. u biti, prvo sam ga namazala s johnons uljem oko vrata, gadan osip drugi dan, onda se to povuklo polako, al kak sam ga mazala s celicevom, nastali su bijeli pristici. I onda sam ga, koza, oprala natrag s par kapi ulja i s sapunom… uzas. Oko vrata se sve zacrvenilo, sapun mu je isusio kozu. Dobio je malo i po nogici, al ne flekice, nego crvene tockice. I po trbuhu crvene tockice, vec su se dosta povukle… i isto po pregibima na rukama ima. a u ljekarni su mi, a i medicinska sestra kod pedijatrice, su mi preporucili cicaplast od laroche pa mazem oko vrata. Je vec bolje. Cime ti mazes?
Vec me bilo strah zbog cega je to jer pije bebimil, boulardi (to su mi na pedijatriji rekli da ne moze dobiti osip od njega), neki hippov vocni caj. Prestala sam mi davati i taj caj sad. Novog crvenila nema niti nikakvog novog osipa. Malo me strah jer se jos nije do kraja povuklo, dobio je osip proslu subotu. Al nema temperature ni niceg, a.necu ga voziti k pedijatrici jer jos uvijek ima svega i svacega 😪
Kak sad papate? Jel se kaj popravilo?
Ma jos uvijek se mucimo… jede od 90 do 120ml.
Meni kao mami je uzasno gledati dok dijete zeli jesti, a ne moze.
A joj,mišić maleni... vjerujem da ti je teško gledati ga da se muči..🤞🤞da čim prije počne ljepo papati. A da mu probate s kašicama krenuti polako? Možda mu se dopadne
Pharma - bas mi je zao radi alergija, nekako se nadam da ce se to sve ubrzo smiriti, a kazu da sve alergije na hranu vecinom prodju do 3.godine.
Ivy - bravo za malog puzaca, a djecica su ti med medeni ❤ kaj se ranoranioca tice, i mohe cure od pol 7 budne svaki dan, neovisno bio radni dan ili vikend, ali bar mi navecer zaspu u pol 8-8 pa muz i ja imamo vecer za sebe (i Netflix 😂)
Lucy - bravo za zubic, mi smo zasad stalni na donjim jedinicama, ali izgleda kao da ce svaki tren izbiti donje dvojke i gornje jedinice.
Marija - bas mi je zao sto se tako mucite s hranom, stvarno se nadam da ce se uskoro stanje unormaliti.
Kod mene nikaj novo; vise manje svaki dan isti, sad smo u dogovorima za krstitke zadnji vikend u 4.mj., svi restorani su vec skoro krcati.
Ivy klinci su prepredivni! Bas oh je lijepo vidjet zajedno.
Mi jos nemamo zubica 🙁 cekaju nas tek te muke..
Pharma drago mi je da se povlaci osip, hrabro se drzi.. vjeruj mi razumijem koliko je nekad tesko pazit na prehranu. Danas sam fakat imala krizu, skoro plakala popodne. Fali mi sir vise nego cokolada iako i to naravno. Ubila bi se u umaku od gorgonzole trenutno.. evo razmisljam o njemu vec danima. 😣
Mamice jao vec popunjeno sve?! A koliko ce vas biti? Drzite se sve mamice i bebice! Laku noc!
Ivy klinci su prepredivni! Bas oh je lijepo vidjet zajedno.
Mi jos nemamo zubica 🙁 cekaju nas tek te muke..
Pharma drago mi je da se povlaci osip, hrabro se drzi.. vjeruj mi razumijem koliko je nekad tesko pazit na prehranu. Danas sam fakat imala krizu, skoro plakala popodne. Fali mi sir vise nego cokolada iako i to naravno. Ubila bi se u umaku od gorgonzole trenutno.. evo razmisljam o njemu vec danima. 😣
Mamice jao vec popunjeno sve?! A koliko ce vas biti? Drzite se sve mamice i bebice! Laku noc!
Bit ce nas 26, od cega 6 djece.
I nas čekaju krstitke u tom periodu. Mi smo ovaj put odlučili doma jer nikad ne znamo kaj bi s klincima u restaču. Plan je uzeti catering naručiti balon za skakanje i uživati 🤣.
Netko je pitao Luka i Vid slični, jesu jesu jako. Samo je luka bio deblja beba.
Mi smo ok spavali. Mučio ga kakač ood banane valjda .Jutros se pokakao pa se nadam da će mu biti lakše. Sva sreča.da sam ga jučer tovila jabukom k kruškom i čajem i sokom od kuhanja jabuke i kruške.
Želim vam svima super subotu što više ajanjs s što manje cendranjs i nosanja...
Maja znam kako ti je ali bude i to došlo. Ja se ne mogu sjetiti tog biljnog sira kak se zove ali probajte negdje vidjeti ima li možda uspijete naći neki koji vam se sviđa.
A uvijek imate i vrhnja za kuhanje koja su biljna (alpro) u bio i bio postoje i jOgurti na bazi soje. Znam ja da vi to znate samo podsjećam.
😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutrooo,evo me napokon 😊
Marija,mažemo s Atoderm intenzivnim balzamom cijelo tijelo..nadam se da će se papanje napokon vratiti u normalu 🤞😘
Već dvije noći buđenje svakih sat i pol-dva i već 4.noć da je bar sat vremena budna oko 4-5 😭 toliko me istrenirali da mi se ni ne spava tako jako,ali me glava boli..čini mi se da se kašalj smirio pa bi napokon mogle u šetnju ako ne bude vjetra pa ne popizdim doma
Moram kuhati,a ne da mi se 😞
Uživajte u nedjelji
Jutro!
Ovaj vikend čak spavamo do 7. Frkao nas proso pa sam lošine spavsla, ja on je uživao na ciki.
Kao da me shora PMS na najjače ili sam samo nenaspavsna i plačljiva.
Bit će bolje danas kada utopli pa odem u šetnju, napokon!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej mame!
Kod nas i dalje lose noci, budjenje svakih sat, sat ipo.
Setnju smo odradili iako dosta puse.
Danas smo startali sa kasicama i prva na repertoaru je bila butternut tikva. Nju sam kuhala i zblendala skupa sa malo izdojenog mlijeka.
Kako su vasi prihvatili prvu kasicu?
D. je pravio face ali htio je pojest sve ali mu nisam tila dat vise od jedne zlicice. Jeste li vi svojima davali odmah koliko zele ili ste stali na jednoj zlicici kad je nova namirnica u pitanju?
Uzivajte u nedjelji! 😘
Da vas i ja pozdravim... mi nismo imali dobru noc, svako malo buđenje, a vec sam se ponadala da je krenulo na bolje jer su prosle bile dobre.
Danas sam primjetila, jeo je i popio 90ml i poceo plakati i frkati se. Podrugnuo se i htjela sam mu dati ostatak mlijeka, nije htio. Onda sam mu dala na zlicu i tak je htio. Je moguce da se on naguta zraka?!
Probala sam s drugim sisacem, al onda nije pio boulardi.
Budem sutra probala veci staviti.
Pharma, prolazi curki sto? Ivanu je proslo, al jos kma flekice i tocno se vidi da mu je suha koza. Koliko treba vremena da prođe to?
Kaj se tice krstitki, nama zupnik neda krstiti Ivana jer mu kumica nije vjencana, a ide s deckom po terenu. On radi u Kini pa je ona s njime. A vjencali budu se 2021., a meni je bed joj sad reci e onda mu nebus kuma...
Nebi bila ljuta da nekima nije dozvolio da su kumovi, a zive zajedno nevjencani.
Dinosaurus, mislim da bi na pocetku bilo dovoljno malo, cisto da vidis hoce li biti reakcije. Al budu cure napisale. I mene to zanima 😋
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji