Hej mame!
Kod nas i dalje lose noci, budjenje svakih sat, sat ipo.
Setnju smo odradili iako dosta puse.
Danas smo startali sa kasicama i prva na repertoaru je bila butternut tikva. Nju sam kuhala i zblendala skupa sa malo izdojenog mlijeka.
Kako su vasi prihvatili prvu kasicu?
D. je pravio face ali htio je pojest sve ali mu nisam tila dat vise od jedne zlicice. Jeste li vi svojima davali odmah koliko zele ili ste stali na jednoj zlicici kad je nova namirnica u pitanju?
Uzivajte u nedjelji! 😘
Ja sam Mihi po par dana uvodila namirnice,dala bi mu par žličica,kak koji put,ak nije bilo reakcije prvi dan onda bi drugi put malo više..al nisam kasnije tolko pazila jer na niš nije loše odreagiral pa sam mu dala kolko hoće..neki dan smo žutanjak probali,al s tim pazim,i fino mu je...bjelanjak bude pričekao malo,to me strah još da je prerano,vele s 11 mjeseci? Mi bili u skitnji cijeli dan,na kavi,kod bake,u west gateu,pa opet kod bake..ima u KiK Tetra pelene 2komada za 4 kn,jesu tanke ali za zamrljati s kašicom budu ok😂.
Jao Marija koji strogi zupnik!? Pa fakat ga pretjera.. kuzim koja nezgodna situacija bas bed 😐
Ja sam davala par zlicica prvi dan a onda koliko hoce.
Ena super vifis nisam ni gledala tetre u kiku..
Mene boli glava cijeli dan. I noc 😣 bas sam lose bila. Nisam ni odspavat mogla normalno.
Ivy nisam uopce jos isla vidjet u bio i bio.jel vjerujes.. ni te biljne sireve ni vrhnja nisam dosad znala da ima.
Drzite se mamice 😘
Dobar dan mamice :)
U nas neka gužva ovih dana, nikako da samu sebe natjeram da dođem u red.
Relativno brzo sam se vratila na kilažu prije trudnoće ali to je bilo kad sam imala dva treninga dnevno..sad se ne mičem, i iako imam isto kila bar sam dva konfekcijska broja veća šta me čini dosta tužnom.. a radi diastaze recti nemogu trenirat da se učvrstim. Hranu mi je oduvijek bilo teško kontrolirat 🙈
Osim toga sam prva od svojih prijateljica dobila dijete pa nailazim na dosta nerazumjevanja oko toga šta me dodatno rastužuje pa se baš nekako bzvz osjećam zadnjih dana. Negdje sam vidila sliku kaže siječanj je u stvari divovski ponedjeljak, i baš mi tako nekako dođe.
Čini li se i vama da ste pomalo zaustavili druge aspekte svog života?
Inače,danas nam je 7 mjeseci, tako brzo vrijeme leti
Draga mame inače ne pišem često ali vas sve redovito čitam. Ipak me nagnao post od Lucy233 da se javim-sretnih 7mjeseci! Mojoj curki danas punih 6mjeseci i isto se pitam gdje vrijeme leti!
Dugačak je taj siječanj i tmuran ali evo privodi se kraju... ja sam također krenula vježbati 2x tjedno i iako sam vratila kilažu od prije trudnoće kroz možda 2mjeseca od poroda vidim da mi tijelo nije isto. Kako dojim vjerujem da i to utječe na mišićnu masu a o potrebi za slatkim da i ne govorim. Zdjelica isto tako nije ista i jos se vraca na staro. Nekad te stvari frustriraju ali vazno je pomiriti se sa cinjenicom da smo 9mjeseci bili u prilagodbi bebi i ne mozemo ni ocekivati brze promjene. Vjerujem da ce nakon prestanka dojenja sve doci na svoje.
Htjela sam pitati jeste li počeli davati komadice odnosno zdreckanu hranu i kad? Mi unazad mjesec dana uveli nesto voca i povrca ali joj na bilo kakav ne zblendani dio ide na povracanje. Isto da bi uzela bananu ili nesto u ruku nema sanse! I kad ste uvodile psenicne proizvode?
Pozdrav svima od Grete i mame! Btw gdje ste na face-u aktivni?
Lucy sretnih vam 7 mjeseci😘,Mamica i vama sretnih 6 mjeseci😘..hjooj Lucy,ja sam zapostavila sve drugo😭,najviše sebe..al to tak mora biti dok su tak mali još...Mamica i moj još uvijek ima taj nagon na povraćanje kod bilo čega kaj nije zblendano..pokušavam ga priviknuti s keksom,dam mu cijelu u ruku,i komadiće sira sam probala danas da papa i zagrcavao se.polako,bude i to..pšenične proizvode smo s nekih 6 mjeseci,al to je bilo ono malo kruha ili peciva dok mi jedemo. Marija nemam riječi za župnika,stvarno...
Hej curke evo i mene.
Niš nismo spavali danas pa se cijeli dan zabavljamo. Marija bzveze je da vas tak zeza. Mođda da probate negdje drugdje?
LucY ma doći če to na svoje kad tad. Ja još od prvog poroda vučem 3 kg viška.. rasporedile su se nekako pa me ne smetaju ali dode svima kriza... Pogotoov u ovo zimsko doba tzv winter blues... Uskoro će proljeće i čim malo proviri toplo sunce život če četi ljepši.. kad krenu dugotrajne šetnje i skakanje za bebom tako če i cm otići... Sada se malo zaredalo svega ali bit će to ok.
Sve to prolazimo tak da nisi sama.
Btw sretnih vam 7 🎉🎉🎉🎉
Mamica sretan vam polu ročkas.
Ma kakvi komadiće daleko smo minod toga mom se diže želudac na proso a kamoli ne na nekaj veće ..
Budemo i to uveli
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej mame!
Mamica sretnih pola godine!
Lucy sretnih 7mj.!
Nama danas punih 5mj. 😊
Lucy totalno te kuzim.. Ja sam prije trudnoce bila stalno u treningu tj coli zivot nesto treniram i sad se nikako ne osijecam svoja... Bas nekidan muzu govorim da kad se pogledan u ogledalo ka da tudje tijelo gledan. . Jos kile nisan skinila ni blizu. Iman jedne nove gace koje san kupila za ovu fazu i one su jedino u sta stanem iz ormara... Tesko je pomirit se sa trenutnim stanjem al evo skuzila san da mi je lakse jednostavno ne razmisljat o tome i pustit da sve ide kako ide barem dok jos dojim i dok je on mali.
Sve komentare prija koje nisu prosle kroz trudnocu zanemari i ne obaziri se jer svi misle da mogu bolje dok stvarno ne prodju kroz to. Samo pozitiva i laganini. Najbitnije su bebice sad pa cemo opet doc mi na red 😘
Jooj kile... ja jos imam 4 za skinuti da bum kak prije poroda, a ukupuno 9 moram do 4.mj jer se 18.5.udajem 😋 ove frendice koje gnjave za kilazu, to nisu ni frendice, zajedljive babe.. budu vidjele da se zivot vise ne vrti samo oko izgleda, ipak je bebica na prvom mjestu. Kile ce otici 😋
Sretni vam mjeseci 😊
26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure!
Sretni mjeseci svima! Juce procitala htjela pisat al me toliko glava bolila navece da jednostavno nisam mogla..
Ja ne dajem komadice hrane, sve fino zblendam.proso nam je vrh dosad i to je malo jela malo pljuckala..
Lucy kuzim te 😣 tijelo skroz drugacije izgleda.. ja imam sad kilo manje nego prije trudnoce al sam si mlohava i cudna sve nes na sve strane se razlijeva.. trenirala sam puno vise tipa teretane i vecih kilaza, sad super i puno setam i idemo na taj pilates s bebama al meni se sve to cini laganica.
A frendice.. joj. Malo malo imam muzu zalopojke.. imam ih koje nemaju djecu jos i s njima sam revimo dosta bliska i izlazila stalno.i stvarno ima situacija non stop di nema razumjevanja da nes ne mogu. Onda krecu savjeti.. 🙄 a ja nemrem navece otic i da ju on uspaava jer je ovisnica o siki kaj cu pa necu ju pustit da place doma. Mislim velika je to promjena i neke stvari u zivotu fakat moras drugacije poslozit. Sve se moze i s bebom mislim ali treba ful vise organizacije..
Jutro mamice 😘. Marija ne sikiraj se oko kila,ja sam taman pred svadbu dobila dosta kila😂😂,veli dragi sve buduće mlade smršave u tom periodu pred vjenčanje, a ti si se udebljala😂😂,kak i nebi kad koga god dođeš pozvati na svadbu odmah vadi hranu i piće😂.
Neznam kaj da radim s Mlijekom,već 3 dana samo ficleke kaka,nalijevam ga s tekućinom,sav je zapisan i niš...i povraća mu se na svaku mrvicu koja se nađe u kašici ili žitaricama😫
Sortiraj odgovore
Najstariji