Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    24. Siječanj 2019. 15:29

Ovako joj je znalo izgledati 

24. Siječanj 2019. 16:24

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ivy preslatki 😍
    Lucy awww 😍 vidi pozeeee ❤️
    Kod nas još samo pokušaji postavljanja na sve 4 😁
    Iscrpila me danas skroz,cvili većinu vremena otkad se probudila..nis joj ne pase,a ne možemo van jer dosta puse,a ona još kašlje,ne usudim se..sad napokon malo spava,ja dovršavat gulaš i pijem drugu kavu..i kod nas bila tikva s malo maslinovog..sad smo malo pauzirale s uvođenjem novih namirnica da vidim promjene na kozi uz promjenu moje prehrane pa nemamo puno prostora za kombinacije,al sad ćemo polako uvoditi dalje..pogotovo žitarice da joj onda mogu njih davati kao večeru

A jel su joj te promjene po koži samo na ličeku ili? Pitam jer je i Miha nekak hrapav po licu nekad,ja sam to pripisala slinjenju al sad neznam više

Na licu je imala svega 2-3 puta,crvenilo na jednom obrazu..njoj je najviše po vratu i leđima,nešto manje po nogicama i rukama

Aajooj,mišica malena😭..nadam se da je sad bolje. Onda je to Mihi ipak od slinjenja ili ako mu VL.maramicom obriše ličeko možda jer po tijelu nema

ivymicek
    24. Siječanj 2019. 21:40

pharmamma

Ovako joj je znalo izgledati

Oh sirota malena... Luka je imao jednako kao i A po ledima ali su nas miomišli pregibi. 
    🤞🤞🤞 Da što prije prođe.
    Ajme lucy što je medeni... Vid se ne diže još na sve 4 ali zato puže po vojnički.
    Noćica curke 🥰

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    24. Siječanj 2019. 21:53

Sad je puno bolje stanje,trenutačno su pregibi na nogama zahvaćeni i vrh leđa s vratom..i nije toliko suha koža jer mažemo redovito,ne kupamo se dugo,pazimo na temp vode,ne koristim omekšivač za nju..sad me jedino brine uvođenje novih namirnica i kako znati jel izreagirala na novu namirnicu il na nekaj kaj sam ja pojela 🤔 

Marijaa30
    24. Siječanj 2019. 22:18

Ne stignem tipkati jer imam posla onak... dosla sam samo na brzinu pogledati. Pharma, tak slicno je dobio i moj Ivan od ulja i sapuna.. u biti, prvo sam ga namazala s johnons uljem oko vrata, gadan osip drugi dan, onda se to povuklo polako, al kak sam ga mazala s celicevom, nastali su bijeli pristici. I onda sam ga, koza, oprala natrag s par kapi ulja i s sapunom... uzas. Oko vrata se sve zacrvenilo, sapun mu je isusio kozu. Dobio je malo i po nogici, al ne flekice, nego crvene tockice. I po trbuhu crvene tockice, vec su se dosta povukle... i isto po pregibima na rukama ima. a u ljekarni su mi, a i medicinska sestra kod pedijatrice, su mi preporucili cicaplast od laroche pa mazem oko vrata. Je vec bolje. Cime ti mazes?
    Vec me bilo strah zbog cega je to jer pije bebimil, boulardi (to su mi na pedijatriji rekli da ne moze dobiti osip od njega), neki hippov vocni caj. Prestala sam mi davati i taj caj sad. Novog crvenila nema niti nikakvog novog osipa. Malo me strah jer se jos nije do kraja povuklo, dobio je osip proslu subotu. Al nema temperature ni niceg, a.necu ga voziti k pedijatrici jer jos uvijek ima svega i svacega 😪

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    25. Siječanj 2019. 06:21

pharmamma

Sad je puno bolje stanje,trenutačno su pregibi na nogama zahvaćeni i vrh leđa s vratom..i nije toliko suha koža jer mažemo redovito,ne kupamo se dugo,pazimo na temp vode,ne koristim omekšivač za nju..sad me jedino brine uvođenje novih namirnica i kako znati jel izreagirala na novu namirnicu il na nekaj kaj sam ja pojela 🤔

Oh sirota grozno je to. Mi se još uvijek mučimo s time. Što se tiče uvođenja novih namirnica.. mi smo imsli sreće što se atopijski pogoršao jer smo ga previše kupali. Sada se kupamo (peremo sa gelom i šamponom) jednom na tjedan ostalo se ili samo isperemo vodom (kad je ljeto) ili prebrišemo (kad je zima) jer je nama voda , vjerojatno zbog klora, smetala. Nama je reakcija na hranu uvijek bila eksplozivna od jake urtikarije (mlijeko, kikiriki) do povraćanja (pileće meso). Nadam se da vi nećete imati takve muke.
    Mi smo imali koma noć. Jučer je pojeo bananu u pola 6 i u 23 ga ulovilo frkanje, prdenje, plakanje u snu. Nunala sam i cickio je cijelu noć.
    Kaže mon sat da sam ok spavala a meni treba kava i kava i kava.
    Idem bedinat djecu jer moj stariji kao i najmladi ima vuru u guzi poštelanu na 6

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Siječanj 2019. 06:26

Marijaa30

Ne stignem tipkati jer imam posla onak… dosla sam samo na brzinu pogledati. Pharma, tak slicno je dobio i moj Ivan od ulja i sapuna.. u biti, prvo sam ga namazala s johnons uljem oko vrata, gadan osip drugi dan, onda se to povuklo polako, al kak sam ga mazala s celicevom, nastali su bijeli pristici. I onda sam ga, koza, oprala natrag s par kapi ulja i s sapunom… uzas. Oko vrata se sve zacrvenilo, sapun mu je isusio kozu. Dobio je malo i po nogici, al ne flekice, nego crvene tockice. I po trbuhu crvene tockice, vec su se dosta povukle… i isto po pregibima na rukama ima. a u ljekarni su mi, a i medicinska sestra kod pedijatrice, su mi preporucili cicaplast od laroche pa mazem oko vrata. Je vec bolje. Cime ti mazes?
    Vec me bilo strah zbog cega je to jer pije bebimil, boulardi (to su mi na pedijatriji rekli da ne moze dobiti osip od njega), neki hippov vocni caj. Prestala sam mi davati i taj caj sad. Novog crvenila nema niti nikakvog novog osipa. Malo me strah jer se jos nije do kraja povuklo, dobio je osip proslu subotu. Al nema temperature ni niceg, a.necu ga voziti k pedijatrici jer jos uvijek ima svega i svacega 😪

Kak sad papate? Jel se kaj popravilo?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Siječanj 2019. 10:21

Jutro mamice. Ivy bome se rano budite..Miha jutros isto poranio,oko pola 8,sad već odrađuje prvi spavanac. Kuhamo ostatke od jučer,ostalo mi faširanaca za ispeći,malo graha i salate...

Majda23
    25. Siječanj 2019. 12:24

Ena bome treba nositi 11 kg, M ima mozda kao i Vid oko 7,5 kg pa me ruke bole. Znam kukati zbog tog nosanja, a onda si mislim da ce mi vjerojatno faliti sve to kad naraste. Treba uzivati dok su tako mali, kasnije ce bjezati od nas 😣
    Ivy bravo za vida 👏👏 sad treba imati oci i na ledima. Kako su medeni, svi do jednoga 😊 nekako su mi Luka i Vid dosta slicni ili mi se samo cini?
    Lucy super za 4.zubic 🎉 nama jos ni jedan. Sto je sladak 😍
    Daleko smo od puzanja, lopov ne voli biti na stomaku, iako je neki dan stavio nogice u puzeci polozaj a ruke nista 😂 mozda ni ne pripuze, tko ce ga znati
    Pharma jadnica mala, bas mi je zao 😩
    I nama je izasao osip po licu, najvise na bradi i obrazima, i jakooo je suha, ima je prvo malo na bradi sto je proslo aderminom kremom, sad ni ona ne pomaze 😣

04.07. Matija 💜

Marijaa30
    25. Siječanj 2019. 13:18

ivymicek

Marijaa30

Ne stignem tipkati jer imam posla onak… dosla sam samo na brzinu pogledati. Pharma, tak slicno je dobio i moj Ivan od ulja i sapuna.. u biti, prvo sam ga namazala s johnons uljem oko vrata, gadan osip drugi dan, onda se to povuklo polako, al kak sam ga mazala s celicevom, nastali su bijeli pristici. I onda sam ga, koza, oprala natrag s par kapi ulja i s sapunom… uzas. Oko vrata se sve zacrvenilo, sapun mu je isusio kozu. Dobio je malo i po nogici, al ne flekice, nego crvene tockice. I po trbuhu crvene tockice, vec su se dosta povukle… i isto po pregibima na rukama ima. a u ljekarni su mi, a i medicinska sestra kod pedijatrice, su mi preporucili cicaplast od laroche pa mazem oko vrata. Je vec bolje. Cime ti mazes?

Kak sad papate? Jel se kaj popravilo?

Ma jos uvijek se mucimo... jede od 90 do 120ml. 
    Meni kao mami je uzasno gledati dok dijete zeli jesti, a ne moze.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.