Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2019. 10:12

Jutro mamice 😘. Evo nas,prijavljujemo bolje noćno spavanje s par buđenja i malo cickanja..i treći zubić izbio😀

pharmamma
    31. Siječanj 2019. 10:34

Maja82

pharmamma

ivymicek

pharmamma

Neko zatišje danas..nemojte da bude zatišje pred buru pa da tipkamo usred noći dok nas malci drže budne 🙈
    Evo ja krepaln,već me oci peku od umora,a ona tek sad zaspala na cici..sad ju još treba preseliti u kindac 😩 jedva čekam tus i krevet

Drži. Fige da će ti noćas bar malo bolje spavati.
    Jeste išli pedi za povraćanje?
    Mi imali mi ok dan..
    A sad odem spavati jer jedva gledam
    Noćica

Joj,ne očekujem puno jer je jedva zaspala tek oko 9 i već je bilo plakanja u snu..a zadnji spavanac je završio u 2..ne znam otkud joj snage i energije 🤪
    Čula se s pedi telefonski i uspjela tako riješiti da ne idemo među bolesne..za početak nas je poslala da damo ispitati stolicu na krv sad kaj je to friško nakon konzumiranja kukuruza..kaže da,ako je alergija u pitanju,trebalo bi biti tragova krvi..pa ćemo onda vidjeti što dalje..zasad joj ne davati vise palentu i napomenula mi je da ako još nisam,da joj svakako do napunjenih 7 mj uvedem pšenicu zbog glutena

Ne kuzim to sa psenicom 😶 Da joj uvedes do 7 mj il nakon? Jel ne bi trebalo glutenske zitarice kasnije dat?
    Mi ok noc.. standardna. Evo kuham batat i blitvu. Kavica u ruci 😁 neko vani cudno vrijeme al bumo zbeisale van ak nis ne pocne padat do podneva..
    Kaj se igrate sa svojima? Ajmo ideje na sunce! Imam osjecaj da nam je dosadno objema vec ovo sto znamo pjevat. 🤣

Do 7..jer kao prekasno izlaganje glutena isto nije dobro kao ni prerano..iako i tu ima oprečnih mišljenja  

pharmamma
    31. Siječanj 2019. 10:34

Jučer je bila* hahaha autocorrect 🤣🤣

lucy233
    31. Siječanj 2019. 11:22

Jutro svima :)
    U nas noći sve gore, mislila sam da će se popraviti kad izbiju zubi ali ništa..
    Mi smo jeli puru i kruškicu, danas prvi put gnječili umjesto blendali i dobro je prošlo 😊
    Šta se igre tiče, ja ga pustim na pod dok je dobar da se sam igra, hit su mu one plastične slikovnice kao za kupanje i neka bubamara na kotačima nju ganja po kući. I loptice lupa jednu o drugu. Kad je nemiran onda ga nosim i pokazujem mu stvari po kući. Stvarno se dobro igra sam, ali samo ako sam ja u istoj prostoriji. Nemoram ga ni gledat,samo da on mene vidi

• Maja82
    31. Siječanj 2019. 15:54

Tnx Pharma! Procitat cu i ja malo. Moja je alergicna na psenicu a gluten je bio negativan. Probat cu joj pirov gris sl dat pa amaranth pa ne znam vise.. zob. 
    Tak se i mi igramo. Hoce bit malo sama na podu ili u ljulji al ako sam ja tu i ak pjevam i tipa nes kuham to joj je ok.. ak odem tipa ec kratko nekad prodje nekad pocne cendranje. Isto se nosamo, lupa po polici i prozoru i ogledalu i tak 😁

31. Siječanj 2019. 16:02

😂😂neznam kaj im je tak zabavno u tom lupanju po policama i prozorima, Miha to non stop radi😂😂. Sam se igra deset minuta i onda plač,dođem do njega,sve ok.

ivymicek
    31. Siječanj 2019. 20:00

Napišem post i nestane aaaaa.
    Dakle mi imali ok dan ali me glava boli od jutra.
    Budemo onda polako uveli i žitarice s glutenom. Iako ja Vidi sve polagano unosim jer ga dosta toga frče. Pa će kelj brokula cvjetača heljda prilekati svoj red.
    Mi se igramo škakljanja, skrivanja (ku ku) gledanja kroz prozor, proučavanja daljinskog. Nekad kad mu se da bit solje puže i lovi lopticu, nekada se igra u krevetiću, nekada gleda kak se stariji igraju, nekada se kotrlja na krevetiću ali je uglavnom mama nosaj pleši + pjevaj ili mama nosaj i kuhaj ručak ili vadi sude iz perilice (jednom rukom)

To izgleda upravo ovako
    To izgleda upravo ovako

Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    31. Siječanj 2019. 21:40

Ivy ovo s kuhanje ručka i suđem je i kod nas 😁 i usisavanje i brisanje prašine..al ju ja stavim u klokanicu i imam obje ruke slobodne,a njoj još znam dati igračku u ruke da se zabavlja..i još mi cesto i zaspi tako..mislim da se od svega sto smo kupili za nju klokanica najviše isplatila 😂😂 
    Inače,preslatki ste 😍😍❤️❤️
    Dan je bio ok,al ja sam preumorna i s glavoboljom od jutra..dnevna spavanja su joj koma-najdulje je bilo 25 min..onda se probudi nervozna jer joj nije dosta,ne može natrag zaspati i onda ju treba ful zaigrati da bude normalna..jedva čekam da legnem..laku noć svima i nadam se da ćemo bar nešto odspavati 

ivymicek
    31. Siječanj 2019. 22:14

pharmamma

Ivy ovo s kuhanje ručka i suđem je i kod nas 😁 i usisavanje i brisanje prašine..al ju ja stavim u klokanicu i imam obje ruke slobodne,a njoj još znam dati igračku u ruke da se zabavlja..i još mi cesto i zaspi tako..mislim da se od svega sto smo kupili za nju klokanica najviše isplatila 😂😂
    Inače,preslatki ste 😍😍❤️❤️
    Dan je bio ok,al ja sam preumorna i s glavoboljom od jutra..dnevna spavanja su joj koma-najdulje je bilo 25 min..onda se probudi nervozna jer joj nije dosta,ne može natrag zaspati i onda ju treba ful zaigrati da bude normalna..jedva čekam da legnem..laku noć svima i nadam se da ćemo bar nešto odspavati

Vid baš i ne voli biti okrenut prema meni a ne mogu ga baš dugo držati u kolokanici kad je okrenut od mene ..  ja ne smijem ništa imati u rukama jer odmah ostavlja igračku i pokušava posegnuti za time što mi je u ruci.
    Noćica Noć jednom. Ulovila me tolika glad večeras da sam samo smišljala što ću još pojest

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    31. Siječanj 2019. 23:10

Koje divne okice Vid ima 😍😍😍
    Laku noć mamice neka vam je šta mirnija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.