Noć koma. Ne znam jel zbog toga što sam počela jesti piletinu ili što nam ide zub. Ali cviljenje, plakanje, okretanje, cicanje cijelu noć. Bud 1do pol 3 iu pol7 dizanje.
Sada već ide prvo spavanje pa se nadam barem sat vremena mira.
Danas neću kuhat niš nego ssmo tuna i bulgur na salatu... A njemu hm krumpir, batat, mrkva + tikvica .Nadam se da će mu biti fino.
Kako ste vi?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice 😘. Ivymicek Vid je mali anđele😍🤗😘,prekrasne okice😀. Naša noć ok iako su zubići aktualni,ovaj kaj je izašao izgleda bolno,sve crveno,čak i malo krvi okolo..a drugi još nije izbio sl se vidi da će uskoro. Kupili putni krevetić,bio na akciji 269 kn,pa sam ga smjestila unutra da se igra,tu se bar nemre zaglaviti ili udariti u ogradicu,još kad bi htio spavati u njemu nitko sretniji od mene😂😂. Neznam kaj mu je,kaj god mu mliječno dajem(ad),ima nagon na povraćanje 🤯,iskusne mamice,jel smijem izbaciti ad skroz,znam da je rano al kakva korist kad povraća od njega a od kravljeg ne..a uz to i cica kroz dan i noć.
Jutro mamice 😊
U nas noć sa samo 4 buđenja, najbolja u dugo vremena 🎉🎉
Jeli smo opet puru,nju uvodimo a za večeru ćemo pirov gris
Jel davao tko naranču? Imam domaće neprskane ali nekako me još strah. Ti si ena mandarinu bila jelda?
I da,nisam iskusna ali poprilično sam sigurna ako cica da se ne moraš toliko brinit oko ad. Koliko krutih obroka ima?
Jutro mamice 😊
U nas noć sa samo 4 buđenja, najbolja u dugo vremena 🎉🎉
Jeli smo opet puru,nju uvodimo a za večeru ćemo pirov gris
Jel davao tko naranču? Imam domaće neprskane ali nekako me još strah. Ti si ena mandarinu bila jelda?
I da,nisam iskusna ali poprilično sam sigurna ako cica da se ne moraš toliko brinit oko ad. Koliko krutih obroka ima?
Je,papali smo mandarinu,bila mu je fina i niš mu nije bilo😀. Krutih obroka ima sve,tj 4 jer piti mlijeko neće nikako+ što cica kad hoće,većinom prije spavanja i kroz noć. Sad smo skuhali zeca,krumpir,mrkvicu i cvjetaču i proso i izblendali sve,fino je pojeo.
Večer curke..kod nas napokon bila bolja noć..zaspala oko 10,buđenje malo prije 3 i u 5,zaspala u 6.20 pa do 8..i dva dnevna spavanca od sat i sat i pol pa sam i ja odmorila..ostatak dana nervoza na max,na desnima se bijeli točkica,možda nam napokon stiže zub
Pitanjce vezano za dohranu..ovaj tjedan smo krenuli s uvođenjem doručka i sad mi ujutro popapa kasicu,al ručak jedva koji zlicicu..jel joj možda prerano za dva obroka?ne znam dal se vratiti na jedan il da nastavimo pa će valjda postupno opet povećati količinu?
Večer curke..kod nas napokon bila bolja noć..zaspala oko 10,buđenje malo prije 3 i u 5,zaspala u 6.20 pa do 8..i dva dnevna spavanca od sat i sat i pol pa sam i ja odmorila..ostatak dana nervoza na max,na desnima se bijeli točkica,možda nam napokon stiže zub
Pitanjce vezano za dohranu..ovaj tjedan smo krenuli s uvođenjem doručka i sad mi ujutro popapa kasicu,al ručak jedva koji zlicicu..jel joj možda prerano za dva obroka?ne znam dal se vratiti na jedan il da nastavimo pa će valjda postupno opet povećati količinu?
Ne znam koliki ti je razmak izmedu obroka. Mi "ručamo" do pola 12 a večera je oko pola 6/6. Možda joj je prekratko izmedu obroka. .btw super za bolju noć 🎉
Nadam se da ćemo noćas svi dobro spavati.
Strgana sam i idem spavati.
Nočica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dorucak je bio oko 9,ručak oko 2-3..probat ćemo malo eksperimentirati dok ne skužimo kaj joj paše..i ja sam htjela uvesti večeru,al nakon par dana odustala jer je noć bila još gora 🤪
Dorucak je bio oko 9,ručak oko 2-3..probat ćemo malo eksperimentirati dok ne skužimo kaj joj paše..i ja sam htjela uvesti večeru,al nakon par dana odustala jer je noć bila još gora 🤪
A onda polako uvodite pa visite kako će iči. Kod nas opet koma noć. Ne vidim i nr mogu.
Uživajte u suboti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma a jel ujutro ima mlijecni obrok? Ja svoju oko 9 podojim pa je kasica u 11-11.30 pa mislim uvest sad rucak opet oko 3-4. Ne znam koliko im yreba bit razmak mozda probaj pomalo il nekak pomakni raspored.
Ivy bas mi je zao..juzina ne pomaze umoru ja sva neka sumasta 😏
Pharma a jel ujutro ima mlijecni obrok? Ja svoju oko 9 podojim pa je kasica u 11-11.30 pa mislim uvest sad rucak opet oko 3-4. Ne znam koliko im yreba bit razmak mozda probaj pomalo il nekak pomakni raspored.
Ivy bas mi je zao..juzina ne pomaze umoru ja sva neka sumasta 😏
Proći će i to..
Vidim da vam je danas 6 mjeseci pa vam onda sretan polu ročkas 🎉🎉🎉.
Idem spavatinjer kraljević spava od 8 (uz već dva podoja, naravno 🤣).
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji