Bolja noć iza nas.
Snijeg pada.
Vid spava..
Ja sam već i klinca odvela i dovezla sa klizanja. Skuhala si ručak i usoavljujem vida. Ak ste kaj pisale nisam čitala jer post pošem od 9 ak odrefresham ode i ovo malo kaj sam napisala.
U koliko obroka imate žitarice? Ja samo u jednom. Nije mu to premalo?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena ja pore i meso na naglo. Niš extra.
Mi smo ti dobro .rutina na najjače uspostavljena. On se idalje najviše voli nositi i imamo donja dva zubs.
😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo da nas malo i vidite
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro/dan svima :)
Naša noć ok, 4,5 buđenja..
Danas radimo pomfri i šnicele na tavi, nije dan za kompliciranje.
Ivy, ima na fejsu grupa Domaće kašice za bebe, super je, oni kažu da žitarica treba činit 1/4 obroka i da je bitna rotacija vrsta..ali ako imaš koje pitanje tamo će ti sve objasnit :) divna ti je družina 😍
Ena znam kako ti je, samo je u nas batat...sve povrtne kašice imaju batat 😂
Mi se njišemo na koljenima, a kad vidimo mobitel bacamo se na prsa i vojnički do njega.. pravo puzanje na koljenima još nismo savladali
Bolja noć iza nas.
Snijeg pada.
Vid spava..
Ja sam već i klinca odvela i dovezla sa klizanja. Skuhala si ručak i usoavljujem vida. Ak ste kaj pisale nisam čitala jer post pošem od 9 ak odrefresham ode i ovo malo kaj sam napisala.
U koliko obroka imate žitarice? Ja samo u jednom. Nije mu to premalo?
Žitarice imamo ujutro,zob i šljiva i navečer žitarice s kruškom,oboje za bolju kakicu 😂,al mi nismo baš mjerodavni kad su nam 3od4 obroka neke žitarice ili Lino. Sad opet papao tikvu,brokulu,proso i malo luka,sve s malo ulja,smazao😀..i mini jogurtić od marelice(točnije sir,iz Lidla,od Milbone)
Jutro/dan svima :)
Naša noć ok, 4,5 buđenja..
Danas radimo pomfri i šnicele na tavi, nije dan za kompliciranje.
Ivy, ima na fejsu grupa Domaće kašice za bebe, super je, oni kažu da žitarica treba činit 1/4 obroka i da je bitna rotacija vrsta..ali ako imaš koje pitanje tamo će ti sve objasnit :) divna ti je družina 😍
Ena znam kako ti je, samo je u nas batat…sve povrtne kašice imaju batat 😂
Mi se njišemo na koljenima, a kad vidimo mobitel bacamo se na prsa i vojnički do njega.. pravo puzanje na koljenima još nismo savladali
Aaww,baš je medeni😍🤗😘,koju facicu je složio😀😀..tak se i Miha njiše na sve 4,a do mobitela dođe kotrljanjem😂😂
Ivy preslatki 😍
Lucy awww 😍 vidi pozeeee ❤️
Kod nas još samo pokušaji postavljanja na sve 4 😁
Iscrpila me danas skroz,cvili većinu vremena otkad se probudila..nis joj ne pase,a ne možemo van jer dosta puse,a ona još kašlje,ne usudim se..sad napokon malo spava,ja dovršavat gulaš i pijem drugu kavu..i kod nas bila tikva s malo maslinovog..sad smo malo pauzirale s uvođenjem novih namirnica da vidim promjene na kozi uz promjenu moje prehrane pa nemamo puno prostora za kombinacije,al sad ćemo polako uvoditi dalje..pogotovo žitarice da joj onda mogu njih davati kao večeru
Ivy preslatki 😍
Iscrpila me danas skroz,cvili većinu vremena otkad se probudila..nis joj ne pase,a ne možemo van jer dosta puse,a ona još kašlje,ne usudim se..sad napokon malo spava,ja dovršavat gulaš i pijem drugu kavu..i kod nas bila tikva s malo maslinovog..sad smo malo pauzirale s uvođenjem novih namirnica da vidim promjene na kozi uz promjenu moje prehrane pa nemamo puno prostora za kombinacije,al sad ćemo polako uvoditi dalje..pogotovo žitarice da joj onda mogu njih davati kao večeru
A jel su joj te promjene po koži samo na ličeku ili? Pitam jer je i Miha nekak hrapav po licu nekad,ja sam to pripisala slinjenju al sad neznam više
Ivy preslatki 😍
A jel su joj te promjene po koži samo na ličeku ili? Pitam jer je i Miha nekak hrapav po licu nekad,ja sam to pripisala slinjenju al sad neznam više
Na licu je imala svega 2-3 puta,crvenilo na jednom obrazu..njoj je najviše po vratu i leđima,nešto manje po nogicama i rukama
Sortiraj odgovore
Najstariji