Dobro jutro mamice...
Svašta sam pročitala, ali sam pola zaboravila...😣
Sretni puni mjeseci.. i nama je danas punih 5.. gdje je to proletilo ja ne znam...
Marija..za župnika ne znam što bi ti rekla.. I mi moramo organizirati krstitke, al me sve strah..
Što se tiče kilaže, vratila sam staru..čak sam otišla malo i ispod nje..ali da, kao što je teko natipkao..kad se pogledam u ogledalo kao da tuđe tijelo gledam..Ne gine mi jednodijelni badić za more 😆😜
Joj cure.. jučer sam pročitala onaj članak za male blizance i tak sam se nanervirala da sam ostatak dana plakala jer su stari kao i moj mali i ne znam što bi učinila da se to njemu dogodi, pa pobila bi pola bolnice..
Evo ideja za kašicu 😀: batat,jabuka i suhe šljive,skuhala i izblendala,Mihael još uvijek mljacka ustima a pojeli onu flašicu od 220 ml i par žličica,još bi al bojim se da bu mu previše 😂
Pozdrav mame!
Kod nas nos prosla valjda dobro. Toliko sam umorna da se ni ne sicam koliko smo se puta budili 😂
Jao uzas je ovo sta je bilo u Zg sa bebicama.. Bas me rastuzilo i razljutilo! I jos je najbolje kad kazu da ko ce stalno minjat pelene i cistit i da oni ne provjeravaju stalno kad je ko kakio 😲😤 da ne povirujes...
Mame koje hranilice imate i kako ste zadovoljne?
Mi trebmo kupit a nemam pojma sta odabrat 🤔
Sretni puni mjeseci 🎉🎉🎉
Kile..eh ja pala ispod stare i to mi je sad grozno jer imam 49 kg (inače imala 50-51,al ova četvorka vode u oci)..ugl,izgledam si ko štapić,a zapravo nis nije zategnuto ni oblikovano..
Za župnika sam bez komentara iako je i mene sve strah kad krenemo u organizaciju..mi nismo vjenčani i nije nam ni u planu pa ne znam kako će župnik reagirati..
Komadić pokoji bude ako samo gnjecim jabuku i krušku,pa onda samo izbaci jezikom van
Maja kod mene slična situacija,ali ne samo s frendicama bez djece nego i onom s malom bebom koja prihvaća izdojeno na flašicu,uspavljuje se sama i spava cijelu noć..moja je jučer jedva izdržala sat vremena usred dana bez mene jer nije mogla zaspati bez cike
Izgleda da mi A povraća na palentu..prvo povraćanje smo mislili da je viroza,drugo je bilo uz kašalj pa zaključili da je od tog,ali danas opet povraćanje..a sva 3 puta jela palentu,iako ju je jela par puta prije tog i sve bilo ok..idem sutra do pedijatrice da se konzultiram kako dalje 😕
Jutro mamice 😘. Marija ne sikiraj se oko kila,ja sam taman pred svadbu dobila dosta kila😂😂,veli dragi sve buduće mlade smršave u tom periodu pred vjenčanje, a ti si se udebljala😂😂,kak i nebi kad koga god dođeš pozvati na svadbu odmah vadi hranu i piće😂.
Neznam kaj da radim s Mlijekom,već 3 dana samo ficleke kaka,nalijevam ga s tekućinom,sav je zapisan i niš…i povraća mu se na svaku mrvicu koja se nađe u kašici ili žitaricama😫
Hahaha 😋😋😋 ja bi se mogla zbog nervoze jer onda samo jedem. Makar ja sam rekla svojima da budu oni pozivali u gosti jer ja nebrem zbog malog. Isla budem samo k velikoj familiji, ostale nek oni obave. A njega sigurno ne planiram vuci okolo 🙄
Pharma, imam i ja jednu takvu... curka je ko da nije ziva, al mislim da laze jer tu i tamo veli nekaj kaj sw uopce ne podudara s onim kaj je prije govorila... ne vidimo se, nego se dopisujemo.
26.8. Ivan 💙💙
Sretni puni mjeseci 🎉🎉🎉
Kile..eh ja pala ispod stare i to mi je sad grozno jer imam 49 kg (inače imala 50-51,al ova četvorka vode u oci)..ugl,izgledam si ko štapić,a zapravo nis nije zategnuto ni oblikovano..
Za župnika sam bez komentara iako je i mene sve strah kad krenemo u organizaciju..mi nismo vjenčani i nije nam ni u planu pa ne znam kako će župnik reagirati..
Komadić pokoji bude ako samo gnjecim jabuku i krušku,pa onda samo izbaci jezikom van
Maja kod mene slična situacija,ali ne samo s frendicama bez djece nego i onom s malom bebom koja prihvaća izdojeno na flašicu,uspavljuje se sama i spava cijelu noć..moja je jučer jedva izdržala sat vremena usred dana bez mene jer nije mogla zaspati bez cike
Izgleda da mi A povraća na palentu..prvo povraćanje smo mislili da je viroza,drugo je bilo uz kašalj pa zaključili da je od tog,ali danas opet povraćanje..a sva 3 puta jela palentu,iako ju je jela par puta prije tog i sve bilo ok..idem sutra do pedijatrice da se konzultiram kako dalje 😕
Ajme pharma baš vas neće. Držim fige da je samo slučajnost obzirom sa prvih puta nije bilo reakcije.
Vid ili će bit bolestan ili ide zub. Već dva dana slabije jede ali i cica. Danas su mi cicke htjele explodirati.
Nadam se da će sutra bitk bolje.
Ostalo sam zaboravila što ste pisale. Vidjela sam sirote bebice.. joj ja ne znam kaj bih napravila.. vjerojatno bih digla uzbunu ma milion mjesta i potrudila se da se to nikada nikome ne dogodi jer ako sustav tako tretira bebe kako onda tek tretira ostale.. kad to vidim odmah bih odselila...
Idem spavati jer vid spava.
Želim nam svima dobru noćicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Neko zatišje danas..nemojte da bude zatišje pred buru pa da tipkamo usred noći dok nas malci drže budne 🙈
Evo ja krepaln,već me oci peku od umora,a ona tek sad zaspala na cici..sad ju još treba preseliti u kindac 😩 jedva čekam tus i krevet
Neko zatišje danas..nemojte da bude zatišje pred buru pa da tipkamo usred noći dok nas malci drže budne 🙈
Evo ja krepaln,već me oci peku od umora,a ona tek sad zaspala na cici..sad ju još treba preseliti u kindac 😩 jedva čekam tus i krevet
Drži. Fige da će ti noćas bar malo bolje spavati.
Jeste išli pedi za povraćanje?
Mi imali mi ok dan..
A sad odem spavati jer jedva gledam
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi imali mi ok dan..
Noćica
Joj,ne očekujem puno jer je jedva zaspala tek oko 9 i već je bilo plakanja u snu..a zadnji spavanac je završio u 2..ne znam otkud joj snage i energije 🤪
Čula se s pedi telefonski i uspjela tako riješiti da ne idemo među bolesne..za početak nas je poslala da damo ispitati stolicu na krv sad kaj je to friško nakon konzumiranja kukuruza..kaže da,ako je alergija u pitanju,trebalo bi biti tragova krvi..pa ćemo onda vidjeti što dalje..zasad joj ne davati vise palentu i napomenula mi je da ako još nisam,da joj svakako do napunjenih 7 mj uvedem pšenicu zbog glutena
Mi imali mi ok dan..
Noćica
Joj,ne očekujem puno jer je jedva zaspala tek oko 9 i već je bilo plakanja u snu..a zadnji spavanac je završio u 2..ne znam otkud joj snage i energije 🤪
Čula se s pedi telefonski i uspjela tako riješiti da ne idemo među bolesne..za početak nas je poslala da damo ispitati stolicu na krv sad kaj je to friško nakon konzumiranja kukuruza..kaže da,ako je alergija u pitanju,trebalo bi biti tragova krvi..pa ćemo onda vidjeti što dalje..zasad joj ne davati vise palentu i napomenula mi je da ako još nisam,da joj svakako do napunjenih 7 mj uvedem pšenicu zbog glutena
Ne kuzim to sa psenicom 😶 Da joj uvedes do 7 mj il nakon? Jel ne bi trebalo glutenske zitarice kasnije dat?
Mi ok noc.. standardna. Evo kuham batat i blitvu. Kavica u ruci 😁 neko vani cudno vrijeme al bumo zbeisale van ak nis ne pocne padat do podneva..
Kaj se igrate sa svojima? Ajmo ideje na sunce! Imam osjecaj da nam je dosadno objema vec ovo sto znamo pjevat. 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji