Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    21. Siječanj 2019. 18:32

Ena31

mamica1985

Pharma - bas mi je zao kaj vas je tak uhvatilo, samo neka ide na bolje 😘
    Ena - treba to nositi, mogu misliti da ti je tesko. Kaj se tice loseg spavanja, moja starija je bila takva do godine i pol, tj. kad sam skroz ukinula dojenje.
    Ivy - ja bi cokoladu svaki dan za sve obroke 😂
    Danas sam kuhala grasak varivo s noklicama i pecenim hrenovkama. G je imala kasicu od krumpira, mrkve i tikvica. Vec drugi dan ne moze kakati, napreze se, ali nikaj ne izlazi. Mjerila sam joj temp u guzi i ostalo kakice na toplomjeru, ali nikako da iskaka. Natankavam je tekucinom, pelena mokra, ali nikaj. Ako sutra ne krene, probat cu sa sljivom.

Mihi se kakica popravila odkad svako jutro papa Nestle expert zob i suha šljiva,svaki dan do dva puta kaka,radim mu na ad, baš mu je sad m mijenjao pelenu,udesio se cijeli😂😂..probaj s tim ak papate žitarice već

Zasad smo probali palentu i rizine pahuljice. Probat cemo ovo kaj kazes, samo kaj jos nismo uveli dorucak jer smo tek nedavno opet poceli s kasicama.

lucy233
    21. Siječanj 2019. 18:44

mamica1985

Ena31

mamica1985

Ena - treba to nositi, mogu misliti da ti je tesko. Kaj se tice loseg spavanja, moja starija je bila takva do godine i pol, tj. kad sam skroz ukinula dojenje.
    Danas sam kuhala grasak varivo s noklicama i pecenim hrenovkama. G je imala kasicu od krumpira, mrkve i tikvica. Vec drugi dan ne moze kakati, napreze se, ali nikaj ne izlazi. Mjerila sam joj temp u guzi i ostalo kakice na toplomjeru, ali nikako da iskaka. Natankavam je tekucinom, pelena mokra, ali nikaj. Ako sutra ne krene, probat cu sa sljivom.

Mihi se kakica popravila odkad svako jutro papa Nestle expert zob i suha šljiva,svaki dan do dva puta kaka,radim mu na ad, baš mu je sad m mijenjao pelenu,udesio se cijeli😂😂..probaj s tim ak papate žitarice već

Zasad smo probali palentu i rizine pahuljice. Probat cemo ovo kaj kazes, samo kaj jos nismo uveli dorucak jer smo tek nedavno opet poceli s kasicama.

Rižine pahuljice jako zatvaraju možda ti je u tome problem. Ja sam ih isto uvela, ali uz njih uvijek dam krušku ili marelicu koje otvaraju

21. Siječanj 2019. 18:47

mamica1985

Ena31

mamica1985

Ma dobro,možeš ti za ručak dati,al stvarno su super,i fine su mu🙂..ja izbjegavam rižine pahuljice jer ga zatvore..i mrkvu..

mamica1985
    21. Siječanj 2019. 18:59

Vjerujem da su mrkva i krumpir ucinili svoje. Rizine pahuljice je jrla 1x prije mjesec dana i to je to.

ivymicek
    21. Siječanj 2019. 20:04

O mamica... Baš se muči s kakačem . Siroče malo, vjerujem da je muči. Inače imaš sirup šljive i smokve ali ne znam od koliko mjeseci ide.

Noćas ću se naspavati 100%>
    Elim nam svima dobre noći i što brže izbijanje zubeka i kakanj i bubani da ozdrave i da ne kašlju..  ma sve da bude sper.
    Noćica Nloke

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    21. Siječanj 2019. 22:02

Ej curice..ja se tek sad dokopala moba ona siki i spava.. nama ok dan cak al vise nema spavanja ujutro, u setnji ok odspava a popodne kako kad. Danas je popodne tocno 20min. Rizine su i nju zatvarale a sad joj par dana dajem voce i ok je. Zao mi je zbog tegoba.. svima nes valda
    Ja danas jela juhu rajcica, pecena piletina i ajvar 😁 za sutra skuhala neki ko pileci gulas pa cu rizu il palentu.. isto imam osjevaj da stalno isto jedem kad tak i je zbog tih alergija nis ne smijem. E radio mi muz pizzu u sub s bezglutenskim i bez sira i fino nam ispalo! Al nije to to kad se sir ne topi gore i cijedi i razvlaci 😭😭😭

mamica1985
    22. Siječanj 2019. 08:04

Jutro!
    Noc bila super, spavala od pol 8 do pol 7 s budjenjem u pol 2 za jelo.
    Odmah ujutro se nekako jedva pokakala, ali ne bas puno, i dalje ju muci, dat cu joj kasicu od sljive sad.
    Danas za rucak pureci sataras s gljivama i riza na maslacu i zelena salata.
    Trebala bi do shopping centra s malom muzu po poklon za rockas, a kak ne vozim, trebala bi na bus,  ne da mi se po ovom vremenu.
    Lijepi dan vam zelim.

ivymicek
    22. Siječanj 2019. 13:43

Maja82

Ej curice..ja se tek sad dokopala moba ona siki i spava.. nama ok dan cak al vise nema spavanja ujutro, u setnji ok odspava a popodne kako kad. Danas je popodne tocno 20min. Rizine su i nju zatvarale a sad joj par dana dajem voce i ok je. Zao mi je zbog tegoba.. svima nes valda
    Ja danas jela juhu rajcica, pecena piletina i ajvar 😁 za sutra skuhala neki ko pileci gulas pa cu rizu il palentu.. isto imam osjevaj da stalno isto jedem kad tak i je zbog tih alergija nis ne smijem. E radio mi muz pizzu u sub s bezglutenskim i bez sira i fino nam ispalo! Al nije to to kad se sir ne topi gore i cijedi i razvlaci 😭😭😭

Ajooj maja... Znam da ti je teško ali i to će doći na svoje. Moj luka je isto bio alergičar ali je tada u dućanu bio neki biljni sir koji je bio fin pa sam time zamjenila. No sada više ne znam kako se zvao. Ako se sjetim napišem.
    Mi smo iimali ok noć samo sam se ja često budila iako ne znam zašto. 
    Mislim da će menga doći. Ubijaju me leđa jedem slatko kao da nema sutra.
    Videk si puže i kada ubrza puzanje znam da je našao nešto što ne smije... Prefriganac mali 🤣.
    Ja danas kao i jučer jedem rižoto a sutra ne znam što ću.. mogućw naručim pizzu.
    Uživajte u danu. Tipkamo se navečer

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    22. Siječanj 2019. 20:00

Večer!
    Bravo za Vida i puzanje,sad će se on svega moći dočepati 😁 
    I ako se sjetiš za sir,javi 😊 ispada da mi teze pada biti bez sira nego bez čokolade 😂😂 10-tak dana bez jaja i kravljeg mlijeka i njoj koža već bolje izgleda..ivy,kako je onda išlo uvođenje namirnica Luki?kasnije si mu dala potencijalne alergene ili skroz izbjegavala?
    Dođe danas meni mama da pričuva A da si ja odmorim posto sam isto u virozi i naravno da je frajerica odspavala 3 sata u komadu 😂😂 toliko inače cijeli dan ne odspava..i još sad popodne preko sat vremena..sve me strah kad će zaspati 🙈 

ivymicek
    22. Siječanj 2019. 22:01

pharmamma

Večer!
    Bravo za Vida i puzanje,sad će se on svega moći dočepati 😁
    I ako se sjetiš za sir,javi 😊 ispada da mi teze pada biti bez sira nego bez čokolade 😂😂 10-tak dana bez jaja i kravljeg mlijeka i njoj koža već bolje izgleda..ivy,kako je onda išlo uvođenje namirnica Luki?kasnije si mu dala potencijalne alergene ili skroz izbjegavala?
    Dođe danas meni mama da pričuva A da si ja odmorim posto sam isto u virozi i naravno da je frajerica odspavala 3 sata u komadu 😂😂 toliko inače cijeli dan ne odspava..i još sad popodne preko sat vremena..sve me strah kad će zaspati 🙈

Uz savjet alergologa postupno smo uvodili namirnice u prehranu. Od godine i pol nadalje. Do treće godine su sve alergije "nestale" .organizam se privikao ostala mu je sam jaka alergija na kikiriki. Ne znam kakva bi bila reakcija ali po oreporuci uz sebe uvijek imamo epipen.sada je već lakše jer je izdrilan što smije i što ne smije iako lad god ide na ročkase napomenem kako je alergičan pa ga tete paze 
    🤞🤞🤞 Da vama neće biti tako jake alergije da ih skroz morate izbaciti iz prehrane ali ako i morate postoji i alternativa.
    I naravno ukoliko ćete ići na tesriranje inzistirajte na testiranju iz krvi a ne prick test jer je taj prick test mučenje djece. Mi nismo znali i luki su ga radili kad je imao god i pol i još uvijekmimam traume 
    Nadam se dobroj noći svima.
    Dan nam je bio bolji. Nadam se da će malo snijega naoadat pa da klinci uživaju.
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.