Još ne spava 😩😩😩😭😭😭
Stvarno se naspavala... Nadam se da je onda jutros produžila.
Ja imam osjećaj da je vid cijelu noć cicao i stenjao i prdio. Kaže moj pametni telefon da nije bilo tako strašno ali ja znam da je u pola 3 me probudio i pričao pa je cickio u pol 4, pol 5 i u 5:45budenje.
Jeo je u 17:30 voćku zaspaof u 20 nije mu valjda ts voćka naštetila.
Dakle umorna sam.
A i on je već cendrav...
Nadam se da ste bolje spavali nego vi
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Produzila je punih pola sata hahahah al ajde,prvi dio je bilo skoro 5 sati u komadu 🎉 uz neka cviljenja između,al dok ju ne moram dizati,dobro je
Jutro mame!
G se cesce budila sinoc i jos je bila budna i igrala se od pol 5 do pol 6 pa zaspala do pol 8. Bas sam umorna, a dan je tek poceo. Sad sam je opet stavila da spava da popijem kavu u miru jer je 2 sata cendrala.
Miseki mali 😢 sve bebe nes cendrave vidim.. moja u neko doba pred zoru plakala u snu al ono bas glasno a oci zatvorene. Malo sam ju ljubila i grlila al potrajalo da se smiri. Vald sanja nes ne znam.
Pharma i meni sir fali iskreno vise nego coksa.. mislim tesko mi je zbog slatkog al dobro dodje ruku na srce.. al sir jogurt i kikiriki maslac jaoooo.. Bas mi fali. A jaja da ne kazem.. to mi je uvijek rjesenje kad ne znas kaj bi jeo 😥 Drago mi je da vam je bolje koza! Nama se crijeva skroz smirila!
Bokić mamice i bebice🙂. Iza nas čak ok noć,ne sjećam se baš najbolje,izgleda da sam spavala😂. Doručak mi pojeo na pola,malo povratio,al je zato sad ručak pojeo oko 230ml batat,tikva,proso i sir🙂,za ručak ću neki umak od rajčice i torteline,muž poželio nešto na talijanski 😂😂..žao mi je zbog cendravih bebica,i moj je takav,al neka,bar znamo da ih imamo😉😂
Dobar dan svima :)
Pridružujem se klubu centravih beba-danas je provirio 4. zubic.
Nadam se da su se bebice smirile i da će nam za koju godinu prestat plakat 😂😂
Lucy nek te tješi da su 4 razloga za cendranje riješena 😉 nama još uvijek nijedan nije izbio pa nas to cendranje tek čeka 🙈 jedva čekam da joj se smiri ova prehlada jer ne može smisliti da joj nos curi..sva sreća da joj je još uvijek smiješno kad vidi da uzimam bocu fiziološke i spricu 😂😂 bar čišćenje nosa dosta lako odradimo
Lucy nek te tješi da su 4 razloga za cendranje riješena 😉 nama još uvijek nijedan nije izbio pa nas to cendranje tek čeka 🙈 jedva čekam da joj se smiri ova prehlada jer ne može smisliti da joj nos curi..sva sreća da joj je još uvijek smiješno kad vidi da uzimam bocu fiziološke i spricu 😂😂 bar čišćenje nosa dosta lako odradimo
🤞🤞🤞🤞 Da što prije dode kraj ounom nosiću.
Valjda smo svi nervozni danas. Tako i mi.
Uspavala ga već oko pola 8.
Sada idem i ja.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice. Lucy bravo za 4.zubić😀🎉🎉🎇,mi smo još uvijek na dva donja,gornje jedinice crvene i natečene al još ništa.. Pharmama nadam se da je A bolje i da ju ne muči više nosić toliko. Ivymicek kako ste mi vi? Zaboravila sam reći bravo za Vida,malog puzaća🎉🎉🤗,hi hi,veliš ubrza kad vidi nešto što nesmije😂😂. Kaj kuhare danas? Ja budem neke faširance i grah na masti začinjen,možda i juhicu iz vrećice 🤭. Za Mihu neznam kaj bi za ručak,nemam doma niš osim tikve a već se bu u njih pretvorio😂😂. Probali smo malo žumanjka prekjučer,sve bilo ok,danas budemo opet malo. Ugodan dan vam želim 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji