Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Siječanj 2019. 10:50

Jutro😀. Noć koma,prijepodne super😂,papao,igrao se i počeo cendrati,dobio cicu i spava..ali noći su sve gore,pa to je užas,neznam više kaj da radim,budi se svako malo,nemrem ni sat vremena sna u komadu uloviti😴😴

lucy233
    21. Siječanj 2019. 12:25

Pozdrav svima!
    U nas noć sa samo 4 buđenja, osjecam se preporođeno 😂 malo grintanja za tikvicu pa malo igranja i nadam se da brzo ide prvi spavanac. 

lucy233
    21. Siječanj 2019. 12:25

Nego šta kuhate za ručak, ja imam osjecaj da stalno vrtim par istih jela

21. Siječanj 2019. 13:29

Kelj s krumpirom i domaćom kobasicom za nas,a on je papao puter tikvu s prosom i malo sira,ponjupal 220ml,sviđa mu se ta kombinacija i s batatom🙂

pharmamma
    21. Siječanj 2019. 14:32

Pozdrav curke..kod nas ok noć nakon groznog popodneva..jučer ju iz spavanca probudio kašalj,ali nije mogla iskašljati i ispovracala se..i to se ponavljalo iduća 2-3 sata 😩 nije mogla ni cickiti pa sam joj izdojila i davala malo po malo na zlicicu..srećom,uspjela je mirno odspavati sat vremena i nakon tog ko nova..danas ko da nis nije bilo..povremeno zakašlje,nis prestrašno tako da mi uopće bezveze ići do pedice sad 🤔 al zato mene uhvatilo,čak i temp ovu noć,glava rastura..samo nek čim prije prođe 
    Kuha se bolonjez jer imam priljepak cijeli dan,njoj se sad ne da biti samoj,a i ne odgovara joj ležati na ravnom pa mama čuvaj i nosi 🙈

ivymicek
    21. Siječanj 2019. 15:18

Ola curke. Nama noć ok iako se ja digla umorna... Ni kave nisu pomogle..  mođs mođs me nešto lovi a možda je i gosina proizvosnje 🤣.
    Ena ne znam zakaj neće.spati, možda je žedan, možda oće vodike... A mođda je i voda na marsu ma tko ćw ga znati...
    Pharma sirota nek se je ispovračala tak oni izbacuju šlajm... ali to te onda još više preplaši 
    Moj Vid nikak ne spava po danu. Imam osjećaj da sam stalno izmedu uspavljivanja i nunanja i nosanja..
    A težak mi uffff kaj bi bilo da je ko miha moj je ipak na skoro 7 i pol.
    Ja danas rižoto s mrlvom paradajzom i mesekom. Sutra isto 🤣 
    Niš mi se ne kuha ni ne jede. Osim slatkog, to bih na tone

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Siječanj 2019. 15:53

Ajoj Pharmama,baš vas je uhvatilo😲,nek čim prije prođe 😘...jooj Ivymicek mislim da je ipak do vode na Marsu i pumpe za bicikl😂😂,tješim se da je zbog zubića jer mu se gornje jedinice crvene i natečene su,jedna se vidi ispod meseka blizu,onak bijelo..i da,Mihu deda naviknuo na nosanje i sad bi stalno bio na rukama a ima 11 kg😲,još da je miran ok, nego radi rukama,nogama,glavom,imam osjećaj da ima duplo više😂

pharmamma
    21. Siječanj 2019. 16:31

Da Ivy, bas je grozno bilo gledati ju 😞 pauziramo i s kašicom dok se to ne smiri jer ju nadražuje previše..al sad je bar izbacila dio slajma tako,a veeeliki dio i u par pelena 🙈😂

mamica1985
    21. Siječanj 2019. 17:14

Pharma - bas mi je zao kaj vas je tak uhvatilo, samo neka ide na bolje 😘
    Ena - treba to nositi, mogu misliti da ti je tesko. Kaj se tice loseg spavanja, moja starija je bila takva do godine i pol, tj. kad sam skroz ukinula dojenje.
    Ivy - ja bi cokoladu svaki dan za sve obroke 😂
    Danas sam kuhala grasak varivo s noklicama i pecenim hrenovkama. G je imala kasicu od krumpira, mrkve i tikvica. Vec drugi dan ne moze kakati, napreze se, ali nikaj ne izlazi. Mjerila sam joj temp u guzi i ostalo kakice na toplomjeru, ali nikako da iskaka. Natankavam je tekucinom, pelena mokra, ali nikaj. Ako sutra ne krene, probat cu sa sljivom.

21. Siječanj 2019. 18:13

mamica1985

Pharma - bas mi je zao kaj vas je tak uhvatilo, samo neka ide na bolje 😘
    Ena - treba to nositi, mogu misliti da ti je tesko. Kaj se tice loseg spavanja, moja starija je bila takva do godine i pol, tj. kad sam skroz ukinula dojenje.
    Ivy - ja bi cokoladu svaki dan za sve obroke 😂
    Danas sam kuhala grasak varivo s noklicama i pecenim hrenovkama. G je imala kasicu od krumpira, mrkve i tikvica. Vec drugi dan ne moze kakati, napreze se, ali nikaj ne izlazi. Mjerila sam joj temp u guzi i ostalo kakice na toplomjeru, ali nikako da iskaka. Natankavam je tekucinom, pelena mokra, ali nikaj. Ako sutra ne krene, probat cu sa sljivom.

Mihi se kakica popravila odkad svako jutro papa Nestle expert zob i suha šljiva,svaki dan do dva puta kaka,radim mu na ad, baš mu je sad m mijenjao pelenu,udesio se cijeli😂😂..probaj s tim ak papate žitarice već

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.