I mozak mi ne radi pa nisam sve napisala 🙈
Kakica većinom svaki dan,al prije kasica je bilo i par puta dnevno tako da se to prorijedilo..a uspavljivanje većinom cica,iako mi u zadnje vrijeme povremeno i u klokanici zaspi..bude cendrava jer bi da sam s njom pa ju stavim u nju i dosta često zaspi..ali večernja uspavljivanja su sve češće cica pa tak 2-3x s nosanjem il maženjem il igranjem između jer nikako da zaspi
Hej mamice!
Nama jucer ok dan i ok noc, ja sam jedino jako razdrazljiva, pms i ovaj krvavi Mjesec fakat djeluju na mene.
Danas Greta puni vec 6 mjeseci, letiiiii vrijeme 😀
Ja se ne sjecam kad se oni sami posjednu, sad je vozim i hranim u polulezecem polozaju, zna se ona uhvatiti nekad sa strane pa se pridigne u sjedeci, ali ne moze se zadrzati u njemu, samo se srusi 😂
Ena - jesi mu probala na spricu od sirupa davati mlijeko? Sorry ako si vec pisala o tome.
Pharma - nadam se da se neces i ti razboliti i da se A oporavi sto prije.
Ivy - nadam se da ce dan biti bolji.
Jutro svima 😊
Sretnih 6 mjeseci Greti 😍
Pharma nadam se da je A bolje
Suosjecam sa svim mamama s lošim noćima 😅
Nama ide četvri zub, nadam se kad izbije da ćemo bar tjedan dana imat.
Netko je pitao za kakicu, mi smo uveli maslinovo ulje i stvarno pomaže. Inace, kažu da je amaranth odlican za otvaranje, a ima ga kupit ekspandiranog koji se samo umješa u kašice bez kuhanja.
Miran i ugodan dan vam želim svima 💖
Hej mamice!
Nama jucer ok dan i ok noc, ja sam jedino jako razdrazljiva, pms i ovaj krvavi Mjesec fakat djeluju na mene.
Ja se ne sjecam kad se oni sami posjednu, sad je vozim i hranim u polulezecem polozaju, zna se ona uhvatiti nekad sa strane pa se pridigne u sjedeci, ali ne moze se zadrzati u njemu, samo se srusi 😂
Ena - jesi mu probala na spricu od sirupa davati mlijeko? Sorry ako si vec pisala o tome.
Jesam,ali čuva u ustima i zijeva dok mu se ne prolije😂😂. Krvavi mjesec je??sad su mi jasnije noćne more zadnjih nekoliko noći🤔
Hej mamice!
Jesam,ali čuva u ustima i zijeva dok mu se ne prolije😂😂. Krvavi mjesec je??sad su mi jasnije noćne more zadnjih nekoliko noći🤔
Koji je to mali mudrac ❤
Hvala curke na savjetima, budem muza poslala po ulje 😊
Sretan mini rodendan Greti 😘😘🎉
Pharma drzim fige da ne prede i na tebe, a da A sto prije ozdravi 😘
Kod nas je isto ludnica kad treba spavati, najgore mi je kad ga jedva uspavam, znam da moram biti s njim u sobi jos par minuta pa spremam ili slazem ves, a lopov otvori oci i trazi di sam, pa ponovno moram kod njega leci i maziti ga 😂😂 stvorila sam malo mazno čudovište 🙈🙈 prije kasica je kakao svakih 10 dana 😒 sad ne duze od 2-3 dana. Dajem mu puno vode radi toga i zbog grijanja, na moju srecu hoce iz bocice, ali samo ako je voda unutra, caj i ad pljuje
Imali smo dns malu nezgodu, hvala Bogu sve dobro proslo, stavljala ga u hranilicu, i kako nemamo original dio na hranilici, nego s interneta onu spuzvu, tako se proklizao prije nego sam ga zakopcala i jadnicak lupio glavom od onu tacnu (kako li se vec zove) dala mu sise da se smiri, nema nikakve plavice ni nista, veseo i prica. Morat cu to srediti ili nista od hranilice.
04.07. Matija 💜
Hvala curke na savjetima, budem muza poslala po ulje 😊
Sretan mini rodendan Greti 😘😘🎉
Pharma drzim fige da ne prede i na tebe, a da A sto prije ozdravi 😘
Kod nas je isto ludnica kad treba spavati, najgore mi je kad ga jedva uspavam, znam da moram biti s njim u sobi jos par minuta pa spremam ili slazem ves, a lopov otvori oci i trazi di sam, pa ponovno moram kod njega leci i maziti ga 😂😂 stvorila sam malo mazno čudovište 🙈🙈 prije kasica je kakao svakih 10 dana 😒 sad ne duze od 2-3 dana. Dajem mu puno vode radi toga i zbog grijanja, na moju srecu hoce iz bocice, ali samo ako je voda unutra, caj i ad pljuje
Imali smo dns malu nezgodu, hvala Bogu sve dobro proslo, stavljala ga u hranilicu, i kako nemamo original dio na hranilici, nego s interneta onu spuzvu, tako se proklizao prije nego sam ga zakopcala i jadnicak lupio glavom od onu tacnu (kako li se vec zove) dala mu sise da se smiri, nema nikakve plavice ni nista, veseo i prica. Morat cu to srediti ili nista od hranilice.
Dobro je sve proslo, ti malci su zilavi.
E lucy da skroz sam zaboravila na maslinovo 😂.
Majda svi kad tad tuknu glavom ja sam vida kad je bio mali u štok od vrata.. slabo ali jesam 🙈.
Ena miha je pravi mudrac ..
Nama ležerna nedječja niš posebno
Videk danas spavao 4 x po po 30 min. Katastrofa.
Jedva čekam pođ 9 da svi zaspu i da malo odmorim
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
E lucy da skroz sam zaboravila na maslinovo 😂.
Majda svi kad tad tuknu glavom ja sam vida kad je bio mali u štok od vrata.. slabo ali jesam 🙈.
Ena miha je pravi mudrac ..
Nama ležerna nedječja niš posebno
Videk danas spavao 4 x po po 30 min. Katastrofa.
Jedva čekam pođ 9 da svi zaspu i da malo odmorim
I Miha je dobio glavom o vrata prije jedno 3 mjeseca😬🙈,isto nije jako ,nije se ni probudio čak,a dragi bio sav u panici..,niš mu se nije ni vidjelo...danas mi je nervozan na maximum,zubić ga muči taj gornji al to već tak dugo traje i nikak da izbije van..uspio mi je zaspati prije pol sata,nadam se da se nebu tak skoro probudio..laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘🤗
Jutro mamice i bebice!
Noc super, prijepodne koma - cendranje i nezadovoljstvo svime.
Sortiraj odgovore
Najstariji