6xmama Beata je bomboncic! Sretna 3mj i 16g! Tortu sam 1x radila prefina je.
Ivy super da je Vid bolje!
Zaljenje zbog svekrve…jaooo 😣😣 tesko je kad s nekim zivis, uvijrk.su tu neke nesuglasice.. prije il kasnije puknes ili moras nac neki ventil.
Barbara nadje si frajer posla i u noci 😂😂😂
Drzite se curice!
Samo je kod nas takva situacija da smo mi na katu a ona u prizemlju i imamo poseban ulaz. Nemre uci ako joj ne otvorim vrata,nemam kvaku s vanjske strane vrata 😂 Kao da sam znala unaprijed kaj me ceka. Pozalim se mami,a ona mi veli nek pretrpim. Reko stavi se u moju situaciju i zamisli da ti svekrva svaki dan dolazi,dopizdilo bi ti.
Bolje da smo kupili stan i otisli sto dalje. Ali tko si je mislio kakva bude situacija. Previse smo novaca ulozili u kucu i samo potkrovlje da bi se sad selili.
Jutro svima 😀 iza nas je dobra noc.
Danas idemo mami na rođendan,bas se veselim kaj bum se maknula malo od doma i kaj cu napokon nakon mjesec i pol svoje vidjeti. 60km dalje od svekrve 😂😂💪
6xmama-torta odlicno izgleda,svaka cast da imas volje,a princeza je preslatka 😘
Uzivajte u danasnjem danu. Ljubimo vas 😚😀
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro zenske!
Muzek prezivio vecer doma bez mene, uspavala sam djecu prije 20h i dosla doma oko ponoci, djeca spavala i dalje, G se probudila za jelo taman kad sam se spremila za krevet. Iako mi je super doslo izaci malo van solo, moram priznati da se nisam uopce opustila- razmisljala cijelo vrijeme o svojima doma.
Nadam se da su noci bile mirne. 😘
6xmama - torta je bila odlicna!!!
Ej, moja noc nije bila mirna 🙄
Pitala sam za skok u razvoju jer je moj Ivan vec 3 dana navecer cendrav, spava samo na meni, i nema sanse da tvrdo zaspi prije 11. Po danu je dobar, al navecer cendra. Prvo sam mislila da su mozda zubici jer uzasno slini, ruka je stalno u ustima i di su jedinice dole je bijelo.
I nikak da pocne spavati po noci. A jede mi po danu oko 100ml, tu pa tak 120.
26.8. Ivan 💙💙
Ej, moja noc nije bila mirna 🙄
Pitala sam za skok u razvoju jer je moj Ivan vec 3 dana navecer cendrav, spava samo na meni, i nema sanse da tvrdo zaspi prije 11. Po danu je dobar, al navecer cendra. Prvo sam mislila da su mozda zubici jer uzasno slini, ruka je stalno u ustima i di su jedinice dole je bijelo.
Stavila sam upit na face u grupe i neke su mi napisale da moze biti da rastu zubi, a neke da to more trajati tak da si sad mislim da je u pitanju skok u razvoju i to je to.
I nikak da pocne spavati po noci. A jede mi po danu oko 100ml, tu pa tak 120.
Naotecene mu jesu, ali mogu tek za koji tjedan izbiti.. mozda ssu se spojii zubici i skok u razvoju.
Bad me zanima sto ce biti na kraju... temperature nema, proljev nema, hvala Bogu! Samo cendra i cijelu ruku si gura u usta. Stavim mu dudu, inace ju baci, a zna si i gurati i rukicu pa ima dudu i prste u ustima.
26.8. Ivan 💙💙
Večer mamice!
Danas neko zatišje, ili mi se čini...
Marija, vjerojatno je to što mamica govori, par stvari spojeno...držim fige da brzo prođe!
Mamice super za solo noć i mirnu bebu 😍
U nas isto neki mirni dan, napokon, tako da se ona torta od jučer upravo radi.. 6xmama hvala na ideji 😘
Laku noć mamice i bebice ❤️.
😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Niđe nikog 👀 👀 👀
Ocemo jutros ovu za zesci pocetak tjedna?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara mozeeeeee!
Jutreko
Uzas opet kisa! 😣😣😣 poludit cu u stanu
Nadam se da ste svi dobro! Ova moja prdica se juce toliko prdilaaa i mucila..jel moguce da je zbog zganaca? To sam jedino novo jela.
Sortiraj odgovore
Najstariji