Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2018. 21:58

Marijaa30

I moj zna vise jednom nogom ritat… i dok cica, ona koja mu je gore, nju vjezba 😋😋 mislim da je to normalno 😊
    Meni je desna veca od lijeve, al desnu vise i cica 😊
    Narucila sam bakama i dedama poklon za Bozic:
    Danas Ivan ima tocno 3 mjeseca i ja sam dobila mengu 😋 a opce mi nije falila, ni malo 😊

Sretna 3 mjeseca Iveku😘🤗😍..žao mi je zbog menge, vjerujem da ti nije falila,meni došla nakon 5 mjeseci,sad će opet kroz par dana😭.

Majda23
    26. Studeni 2018. 22:00

Hej hej, vecer. Da se malo ubacim. Marija sretna 3 mj 😘😘 kuglice su odlicne, sebi sam narucila takve s ebaya pa cu sama praviti, nadam se da cu stići. I da pohvalim njihovu stranicu, narucivala sam od njih i stvarno ih preporucam svima 😉😉 laku noc 😘

04.07. Matija 💜

ivymicek
    26. Studeni 2018. 23:00

Marija čestitke na puna 3 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🎉.
    Kuglice su prekrasne 😍😍😍😍😍😍. Wow.
    Šteta za mengu ali kad tad je morala doći...
    Danas nam baš neki pospani dan... Aada se uspavljujemo jer zadnjih par dana ima foru da zaspe redovno u pola 9 ali se onda zbudi usred noći i bude budan. Noćas je to bilo od 1-2:30 a danas se probudio u 21 i sad će zaspati...
    6xmama super za super feštu..
    Lucy bravo za pakiranje!
    Btw hvala na riječima utjehe ❤️
    Operem zube i u krpe... Jedva gledam...
    Noćica i valjda bumo se sutra više tipkale.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Studeni 2018. 04:00

Eto mene opet u kasne/rane sate 😁
    Marija, žao mi za mengu 😣 i sretna tri mjeseca Iveku 💙🎉🎉 nama isto bilo 3 jučer 😁
    6xmama jaaaako lijepa je torta bila, a mogu mislit i kako fina mmmmm 🎂🎂🍰🥧
    Mi smo buuudni jer je netko odlučio napunit pelenu. Tako da dijete sad gleda u vrtuljak, ja sam išla jest, čak i o kavi razmišljam ☕☕
    Nama su bila burna 2 dana jer je tata bolestan, temperatura 38.5 bila pa letim onda između malog i velikog djeteta.
    Evo jedna naša za 3 mjeseca 😁

• anchyca
    27. Studeni 2018. 06:58

Evo ja ću skuhat kavu, s obzirom da smo i mi odavno budni! Nosić zaštopan i vazda pun, a bome je i promukao... ali to je sve, nema temp... Razmišljam da mi je bolje ne ić još kod dr, još će samo pokupit goru stvar... Ili sam u krivu cure?
    Rekla bih dobro jutro, al bome nije dobro 

6xmama
    27. Studeni 2018. 07:54

Jutro!
    Anchyca,hvala za finu kavicu !Ne moraš žurit doktoru,pogotovo ak je bez temperature-da,dane pokupi nekaj još tam.Ja svoje vodim doktoru nakon puna 3 dana temperature,pa ak je ima i 4.idemo jer omda nije viroza.Vodla sam ih prije jedino ak su lošeg općg stanja ili ih baš nekaj boli(kak je npr.Junior imao ovo ljeto artritis na koljenu).
    Cokice,ma predivan je Jan i vidi mi se mamina kopija !Kako meni to vrijeme leti,eto još jučer rađale,čestitale,a sad već djeca sva prešla tri mjeseca !
    Ja srknem kavu i odo radit zahvalnice do kraja.Moram ih napravit još 5 i sad te nikak pa nikak.Zalijepim vam kak izgledaju kad bum na mobu sad sam na laptopu a nemam sliku u njemu.Sutra ujutro moram najstarijeg poslat župniku sa govorom zahvale jer je reko da onaj ko bude ga čitao dođe sa govorom u župni ured  k njemu.Valjda da vidi jel je dobar i da prepravi ako treba kaj.Jedva čekam da prođe 9.12.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• anchyca
    27. Studeni 2018. 08:08

Ajme 6xmama koliko priprema! Vidiš, zahvalnice mi nisu nikad pale na pamet za krštenje, ali jako lijepa ideja 
    Ja se sa naših krstitki sjećam samo da je N. cijeeeeeeeeli obred prevrištao jer mu je jadničku bilo vruće i nisam ga mogla smiriti iako je bio na kraju samo u bodiju. Bilo je stvarno jako vruće, svi smo se skuhali, a on jadničak samo 6tj tad imao. S druge strane, to je rezultiralo sa par predobrih fotki kak on vrišti a svi se smiju 
    6xmama, unaprijed sretno sa svime! I hvala na savjetu!
    Vidjela sam puno slikica lijepih bebača, svi ste preslatki!

Dinosaurus
    27. Studeni 2018. 08:48

Jutro mame!
    Hvala vam na odgovorima. Valjda cemo preziti krstenje 😁
    Jos jedno pitanjce... Mi smo sad evo 3mj. I ovaj mjesec je dobio jedva oko 600g a inace bude oko kile.. Pelene su stalno pune, kaki dva puta dnevno, dakle nis drugacije od prije osim sta je puno aktivniji i stalno mlatara nogicama i u nekoliko navrata je prespavao noc dakle nije cikio.. Jel to premalo ili je ipak ok? Znam da od 4mj ide manja kilaza mjesecno.  Cokica beban je presladak! Nasi su u dan dva razlike, ja sam rodila 28.08. Sicam se da sam citala kako si u rodilistu a nisam ni slutila da cu ja za dva dana isto jer mi je vodenjak puka 😁

• Maja82
    27. Studeni 2018. 09:28

Jutro cure!
    Hvala Marija!
    Cokice najgore je kad je muz bolestan 😣 Lako za djecu 😂
    Anchy ja ne bi jos isla doktoru. Radje nek ste doma proci ce a tam ti nemaju kaj pametno za dat osim drugih virusa..
    Dinosaurus i moja je ovaj mj dobila manje nego prva dva.. nisam ziher tocno 

6xmama
    27. Studeni 2018. 09:29

Kaj velite? Kupljen je samo goli rozi karton, ovo drugo je moje djelo 😀

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.