Ivy, i meni je jedna cika veća i proizvodi više mlijeka, rekla bih za duplo otprilike... Ja se nisam oko toga uzrujavala, čula sam od drugih žena da im isto tako zna biti da jednu više doje pa je i veća što mi je logično, meni to ne zvuči kao nešto za što bi se trebalo brinuti.
U subotu sam se bila prepala da mi nešto nije s djetetom - primijetila sam da desnom nogicom puno više onako udara, pomislila sam da nešto nije u redu s tom nogom? I kad sam ju uspavljivala samo s tom udarala... Šogorica mi govori da je možda nešto lijevoj ako ju štedi, ali provjeravala sam i stiskala ja po zglobovima, ništa se nije žalila, dapače, uživa kad joj se igram s nogicama... I nije imala nikakve modrice nigdje (pomislila sam da joj nešto nisam po noći napravila ). Uglavnom, sutradan je to bilo puuuuno manje izraženo pa sam pomislila da je možda stvar u tome da preferira desnu stranu, a kad je bila umorna da je to bilo puno jače izraženo, ne znam,... Što vi mislite?
Ivy, i meni je jedna cika veća i proizvodi više mlijeka, rekla bih za duplo otprilike… Ja se nisam oko toga uzrujavala, čula sam od drugih žena da im isto tako zna biti da jednu više doje pa je i veća što mi je logično, meni to ne zvuči kao nešto za što bi se trebalo brinuti.
U subotu sam se bila prepala da mi nešto nije s djetetom - primijetila sam da desnom nogicom puno više onako udara, pomislila sam da nešto nije u redu s tom nogom? I kad sam ju uspavljivala samo s tom udarala… Šogorica mi govori da je možda nešto lijevoj ako ju štedi, ali provjeravala sam i stiskala ja po zglobovima, ništa se nije žalila, dapače, uživa kad joj se igram s nogicama… I nije imala nikakve modrice nigdje (pomislila sam da joj nešto nisam po noći napravila). Uglavnom, sutradan je to bilo puuuuno manje izraženo pa sam pomislila da je možda stvar u tome da preferira desnu stranu, a kad je bila umorna da je to bilo puno jače izraženo, ne znam,… Što vi mislite?
Iskreno, moj Vid tak zna lamatati jednom nogicom kada ga boli trbuščić i ne me se isprditi ili kada doji a ne spava mu se. Onda lamata s nogicom koja je gore. Ali naravno najbitnije je da ga ništa ne boli..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav mame!
I kod mene je jedna cica duplo veca od druge. Tako mi je od pocetka jer mi je bilo lakse dojit na lijevoj pa se brze uspostavilo mliko.
Nama je krstenje sad u nedilju. Pomagajte sa info pls! U cemu ste drzali bebana u crkvi za vrijeme mise? U jaju u kosari za kolica drzali u rukama kako sta?
I znam da moraju bit u bijelom barem kosuljica ali hladno je, moram mu jaketicu obuc a ona nije bijela... Skinem ju pred samo krstenje ili kako?
Zbunjena san i panika me vata 😅🙄
Pozdrav mame!
I kod mene je jedna cica duplo veca od druge. Tako mi je od pocetka jer mi je bilo lakse dojit na lijevoj pa se brze uspostavilo mliko.
Nama je krstenje sad u nedilju. Pomagajte sa info pls! U cemu ste drzali bebana u crkvi za vrijeme mise? U jaju u kosari za kolica drzali u rukama kako sta?
I znam da moraju bit u bijelom barem kosuljica ali hladno je, moram mu jaketicu obuc a ona nije bijela… Skinem ju pred samo krstenje ili kako?
Zbunjena san i panika me vata 😅🙄
Mihael nije bio u bijelom,kumovi su kupili krsnu košuljicu bijelu koja se u jednom momentu samo prisloni na njega,bio mi je u kolicima u košari,pokriven dekicom,,imao i kapicu,kad je trebalo izvadili smo ga iz kolica i skinuli kapicu.
Japanka moja isto zna samo 1 nogom mlatit tj mlatit znacajno vise. Glavno da si ju prepipala i da su ti zglobovi jednako pokretni i neoteceni.
Dinosaurus ne mora bit skroz u bijelom. Nemoj nis skidat jaknu glavno da je beba u toplom. Moja je imala bijele strample i roza haljinu. Mi smo imali kolica s kosarom al ugl sam ju drzala. Al nismo pod misom krstili nego u sub pa je bilo krace.
6xmama predivno za veliku obitelj! Fala Bogu na slavljima 😁
I moj zna vise jednom nogom ritat... i dok cica, ona koja mu je gore, nju vjezba 😋😋 mislim da je to normalno 😊
Meni je desna veca od lijeve, al desnu vise i cica 😊
Narucila sam bakama i dedama poklon za Bozic:
26.8. Ivan 💙💙
Hvala cure na komentarima! Valjda nije nista, pratit cu ju malo.
Moja je na krstenju bila u bijelom i u sjedalici koju smo stavili na konstrukciju kolica, imali smo i bijelu dekicu... Ali po meni nije vazno u kojoj je boji dijete. Mi smo isto kao Maja imali subotom pa je trajalo kratko. Ne znam kako bih prezivila da je bilo pod misom jer se ona derala 90% vremena
Uglavnom, dizali smo je iz kolica kad je trebalo. Na pocetku je bila u kolicima jer je mirovala. Imala je trakicu na glavi a kasnije sam joj stavila kapicu nakon sto je bila krstena vodom
6x mama sve ces ti to prezivit, samo polako. Sve ce proci super, ali mogu mislit da je strka
I moj zna vise jednom nogom ritat… i dok cica, ona koja mu je gore, nju vjezba 😋😋 mislim da je to normalno 😊
Danas Ivan ima tocno 3 mjeseca i ja sam dobila mengu 😋 a opce mi nije falila, ni malo 😊
Predivne su! Otkuda?!
I moj zna vise jednom nogom ritat… i dok cica, ona koja mu je gore, nju vjezba 😋😋 mislim da je to normalno 😊
Danas Ivan ima tocno 3 mjeseca i ja sam dobila mengu 😋 a opce mi nije falila, ni malo 😊
Predivne su! Otkuda?!
Kralj dizajn, imaju web stranicu i na face su.
https://view.publitas.com/kralj-dizajn/personalizirane-kuglice-za-bor-1/page/1
Slucajno sam naletila, to ce im biti super poklon!
Ivan spava, idem i ja. Laku noc zelim vama i sebi 😉😊
26.8. Ivan 💙💙
Vecer curke..
Sve sam procitala nista zapamtila nisam...cijeli dan se pakiram za Split, ujutro napokon polazak 😍
6xmama,torta je odlicna!
Mrtva sam umorna, cekam da F zaspe da se mogu srušiti za njim.
Laku vam noć svima želim!
Sortiraj odgovore
Najstariji