Jutro,cure!
Cokice,hvala na čestitkama,ne mogu vjerovat da je već 3 mjeseca prošlo.A siroček mali,nije naučen na AD pa mu se valjda digao želudac.Nadam se da je već sve po starom
.
Ivy,konačno da čujem da je Videk bolje,miš mali baš ga je satrlo!Uživaj u kavici,evo i ja pijem sa tobom.
Pharma,zao mi je zbog umora.Zakaj ne legneš prek dana s njom malo?
Curka mi spava-pojela u 7 i zaspala nazad,imam od jučer ručak-ćufte kaj sam kuhala,samo skuham batat pa danas ležernije kreće dan.Sutra imamo roćkas,najstariji sin ima 16 god,pa eto me čeka napravit tortu,čak sam si i dala truda i napravit ću ju ja(inače im cijelu ovu godinu kupujemo torte za roćkase jer sam ja ležala),spekla sam si već sinoć biskvit danas samo finiš.Moram.Za svog muškarca
.
Danas curku poslikam za pune mjesece pa zalijepim fotkicu kasnije.Tipkamo se
Sretna vam 3 mjeseca 🎉😘
Kroz dan se razbudim i onda ni ne mogu zaspati kad i legnem..zapravo mi se ni navecer ne spava previše,al ujutro budem bas umorna..nisam jutarnji tip,a ona svako jutro budna od 6-7 😂
Aaaaa pas mater sve natipkam i slucajno izadem…
Bubanima zelimo da sto prije ozdrave…i moj stariji od jucer je balav,sad samo cekam da prede i na manjega…🙄
Noc nam je bila uzas,dva puta sisanje a između mu dodala dudu jedno 30puta sigurno…isli dva puta po sat vremena u setnju,stavili danas sportski dio na kolica i vozimo se u polulezecem polozaju..svida mu se jer sve vidi…
Danas sam vise na fejsu cure su tamo dosta aktivne bas mi bi bilo drago da se pridružite i vi koje jos niste 🤗🤗 ajde ajdeeee cure 😊
Sto se tice kasica ma puno sam opustenija nego s prvim i kuham i kupujem gotove i ne sekiram se previse 🤣🤣
Daj link od fejs stranice da se pridružim. :)
Dan svima. Mi smo dobro spavali. Od 21-6:30 bez buđenja.
Malo da vam se pojadam. Jučer malena baš nije bila nešto raspoložena i dođe meni svekrva i počne oko nje,simo tamo, Mala je počela cviliti,srditi se. Ja ju uzmem i počne plakati. Dođe svekrva i doslovno mi je uzme iz naručja i kao je ako kod tebe plače i kod mene bude plakala. Pa ju nosi ovak,pa ju nosi onak. Mala se rasplakala i naravno veli ona na si ju mama, i uvali mi ju. Mala se toliko rasrdila da je plakala jebenih 20 min da ju ja nisam mogla smiriti. I umjesto da se gospođa pokupi i ode,ne ona sjedi na kutnoj i gleda kak se ja borim s djetetom u nadi da ću ju umiriti. I onda konačno se pokupila dok je vidla da ju nemrem nikak umiriti. Bila sam ko ris,grizla bi. Kaj je najgore jebeno sam se prepala da s malom nije nešto uredu.Nijednom do sad se nije tako jako plakala kao jučer,osim kad je imala grčeve ali to se smirilo.
Svaki jebeni dan mi dolazi gore. Dosadna je ko proljev neki put.
Već sam si 100 puta jezik pregrizla,nebi se htjela svađati ali kad tad mi bude nekaj izletilo.
Čestitam svima na punim mjesecima. Rastu naše mrvice.
💖 Nikol -12.08.2018💖
dan!
o pa jadek nas Videk pa svaki jarac na njega!! 😕 😚😚
Cokice o pa zar tako malo ADa moze napravit belaja? Uh, ne ponovilo se!
6xmamma cestitke muskarcini za Big sixteen! 🎂
Kakvu tortu pravis?
E i Grofici sretna 3🌛
Ena, pharmamma imate partijanere ko mi! Ja sam nocas morala budit muza, ali da se smijemo! Nas se lega u 2 sata, bar sam ga ja tad cula, probudio i uhvatio jednom rukom za sipku kinderbeta, a drugom za gornju precku i dovuko se skroz do te stranice i lize sipku! Pa malo pauzira ma viri u nas! Ono, u mraku samo vidis okice 👀😂 Ko jadan iza resetaka u nekom logoru!!
Cak je fulo i budjenje oko 1 za sisanje! a vec sam ga u ponoc vracala na sredinu kinderbeta!
Ustali se, dam mu sisat, reko zaspat ce. Ma jok! 2.30 je pravo vrijeme za drzanje monologa! Ali srecom kad isprica sve sto ima zaspe sam! Inace to nije slucaj ni po danu ni navecer kad tek ide leci!
japanka tnx na ideji za naslov bloga! 😁 Morat cu stvarno razmotrit ideju! Jos mi to od srednje znaju reci. I muz je cak znao.
U srednjoj sam zapela u wc-u. Jesnostavno se vrata nisu dala otvorit. Pa su mi prebacivali ljestve preko😂 I razrednica me nagovori da za skolske novine apisem clanak. Pa je dobio naslov "Pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol"
Franova jesi sta bolje? Pitala si za seku. Nije isla jer je tad to sve bilo drugacije, a i sogi je stalno mjenjao mjesta terena. Tek je kasnije dugo bio u Finskoj. 8 godina, ali sad je opet svagdje. U medjuvremenu dosla djecica. Prvih troje za redom, pa cetvrto..Sad najstariji vec i radi, ostali sresnja skola, osnovna skola, glazbena skola i peta beba od 7 mjeseci.😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara,eto nama malo smijeha za dobar dan čim ti dođeš !Veliš liže šipku od kindača
...moja liže loptice u gymu čim ju stavim unutra
.Ja reko ajde gledat će gore igračke,ma kakvi,ona ih opće ne doživljava nego krene ko riba zijevat i lovit ustima te loptice,oćeš na leđima oćeš na trbuhu
.
Delam Ferrero Rocher,ta mi uvijek uspijeva,nije komplicirana i turbo je fina .Inače si napravim i ticino doma pa delam tematske torte,al za to sad nemam živaca,bit će obična.Tematske malima,ovi veliki mogu i obične
.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara 😂😂 S saljiv kao i njegova mama 😘
6xmama sretna 3 mjeseca maloj sefici 😘 i sretan rodendan 🎂🎉🎉 tortaaa 😍😍
Cokice pratila sam na messengeru, hvala Bogu pa je sve u redu 😘
Ivy nek je nama Videk bolje 😀
I ja se pridruzujem nespavalicama, umornim mamama, probudio se oko 1 i vrišti, nece sisu, nece dudu i sta cu, nosim ga i skuzim da se propiskio. Presvukla ga i lopov se smirio, ocito voli biiti cist 😂 malo se igrali i dala mu sisati i zapao. Imali smo ritual da se oko 7 kupa, pa do 8 spava. Sad ne bi zaspao, nema tih para. Jednu noc mi zaspao u pola 11, jucer u pola 10. Umoran, jedva gleda, place ali ne zeli, hoce se nositi i igrati 🙈🙈
04.07. Matija 💜
Dobar dan mamice 😊
U nas noć s dva sisanja, ja sretna i zadovoljna. Doduše, ostavila sam ga s nama spavati vjerojatno je do toga ali opet..
I stavljamo noge napokon u usta!
Već dana papamo krumpir smiksan s mojim mlijekom i sviđa nam se ali daleko smo od obroka.. miljama daleko
Žao mi je za ove noći neprospavane, valjda će za kojih godinu dvije napokon bit lakše 🤣
6xmama sretna tri mjeseca! Mogla si nam i recept napisat
Aaaaa pas mater sve natipkam i slucajno izadem…
Bubanima zelimo da sto prije ozdrave…i moj stariji od jucer je balav,sad samo cekam da prede i na manjega…🙄
Noc nam je bila uzas,dva puta sisanje a između mu dodala dudu jedno 30puta sigurno…isli dva puta po sat vremena u setnju,stavili danas sportski dio na kolica i vozimo se u polulezecem polozaju..svida mu se jer sve vidi…
Danas sam vise na fejsu cure su tamo dosta aktivne bas mi bi bilo drago da se pridružite i vi koje jos niste 🤗🤗 ajde ajdeeee cure 😊
Sto se tice kasica ma puno sam opustenija nego s prvim i kuham i kupujem gotove i ne sekiram se previse 🤣🤣
Daj link od fejs stranice da se pridružim. :)
Dan svima. Mi smo dobro spavali. Od 21-6:30 bez buđenja.
Malo da vam se pojadam. Jučer malena baš nije bila nešto raspoložena i dođe meni svekrva i počne oko nje,simo tamo, Mala je počela cviliti,srditi se. Ja ju uzmem i počne plakati. Dođe svekrva i doslovno mi je uzme iz naručja i kao je ako kod tebe plače i kod mene bude plakala. Pa ju nosi ovak,pa ju nosi onak. Mala se rasplakala i naravno veli ona na si ju mama, i uvali mi ju. Mala se toliko rasrdila da je plakala jebenih 20 min da ju ja nisam mogla smiriti. I umjesto da se gospođa pokupi i ode,ne ona sjedi na kutnoj i gleda kak se ja borim s djetetom u nadi da ću ju umiriti. I onda konačno se pokupila dok je vidla da ju nemrem nikak umiriti. Bila sam ko ris,grizla bi. Kaj je najgore jebeno sam se prepala da s malom nije nešto uredu.Nijednom do sad se nije tako jako plakala kao jučer,osim kad je imala grčeve ali to se smirilo.
Svaki jebeni dan mi dolazi gore. Dosadna je ko proljev neki put.
Već sam si 100 puta jezik pregrizla,nebi se htjela svađati ali kad tad mi bude nekaj izletilo.
Čestitam svima na punim mjesecima. Rastu naše mrvice.
Naživciram se samo dok čitam. Razumijem te u potunosti qli nema lijeka osim pojadati se ovdje...
6xmama hoćem i ja torte.. jao ja sam luda za slatkim 🎂🎂🎂🎂. Sretna tri mjeseca šefici a velikom frajeru wretan ročkas!
Barbara hjooj kad su tak slatki i blesavi.
Cokica bitno da je ave dobro ali razumijem da ste se prestrašili.
Lucy tak se i meni čini neneće to samo tako ići s dohranom. Moj više priča nego bap otvara usta ali vidjet ćemo sljedeći tjedan kak će ići.
Majda i moj se voli nosati po noći pa tek kad se primiri može cicka.
Moj spava ali se probudio pa sad cicki i spava, valjda će nastaviti a aj željno priželjkujem još jednu kavicu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo nas sa foto sessiona 😂. Sefica je bila suradljiva, za cudo 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama - sretan rodjendan velikom decku i sretan prvi kvartal maloj sefici, prekrasna je 😍
Pharma - zao mi je zbig nespavanja, kuzim te skroz 😘
Cokice - bas mi je zao radi malca i povracanja, nadam se da je danas bolje.
Ivy - drago mi je da se Videku stanje popravlja 😘
Barbara - malac je sve 😂😂😂
Nama noc bila ok, zaspala je oko 20h, prvo budjenje u pol 3 pa u pol 7 buda. Skuzili smo da je zimogrozna i da su cesta budjenja zbog hladnoce pa sam je zabundala u zimsku vrecu pa jos poplun prek.
Veceras idem kad djeca zaspu sa sekom u kino, nadam se da ce beba biti kao sinoc da muz ne ludi 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji