Jutreko..
Dakle kad se ne naspavaš i digneš na lijevu nogu a onda te lucy dočeka sa finom kavicom.. hvala lucy bit ću bezobrazna i odmah popiti 3.
Ajme lucy luš mi je žao za reakciju. Ali dobro bude se to povuklo.. a mrkvoca imami finijih povrća.. samo ofarba robicu.
Videk je bolje .počeo je iskašljsvati. Ali nas mučio kakač i nakon što se pokakao se probudio. Tak da sam zaspala tek u pol 6 a onda me moja curka zbudila u 30 7. Malo je reći jedva gledam 😂😂😂.
Ena žao mi je zbog loših noći. Ne znam kako te utješiti ali ću ti reći proći će. Ja u svom baby stažu znam da ima beba spavača i nespavača. Moji su velike nespavalice oboje su se puno budili po noći i oboje su do navršene dvije godine prestali spavati popodne. Rano se bude a kad treba ići spavati je drama.
Al se raspisala...
Idem za fakat popit drugu kavu i nešto pojesti..
Tipkamo se ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da marija bravo za veliki shoping 🎉🎉🎉.
A kaj se tiče crnog petka moj muž je kupio tv. I uštedio podosta. Izgubio 3 sata jer je išao od dućana do dućana i upecao zadnji..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke!
Lucy hvala na kavici, evo pijem i tvoju virtualnu i svoju realnu
Vidiš, dobro ste vi organizirani da možete tako ljeti živjeti na otoku, a zimi u Splitu, pa baš lijepo.
Prije par godina sam se javila na jedan natječaj u Splitu i odradila testiranje online i prošla dalje pa sam pozvana bila na skype intervju. Ali se desilo da su mi se u međuvremenu otvorile još neke prilike tu u Zg pa sam odustala od daljnjeg natjecanja za taj posao. Ali baš sam tad bila u takvom fazonu da bih otišla dolje živit i radit. Baš sam si mislila, kad ako ne sad i ono, činilo mi se skroz super živit u gradu gdje je toplo gotovo cijelu godinu, tj laganini ritam, a i imam nešto rodbine tamo pa ne bi bila skroz sama. nadam se da će mi se tako isto kao tada posložiti s poslom kad prođe porodiljni jer se ja nemam gdje vratiti nažalost. Ali sam radila do zadnjeg, ah...
6x mama tako sam i ja jutros svraćala pa ništa nisam pisala
Sad curka spava jer joj je naravno prerano njezino buđenje oko 6, pola 7. Inače, jutros je spavala, ali muž se mora ustajati tako da klapa da ga čuje pola ulice, i naravno cura se probudila, nekad imam dojam da to namjerno radi tako on mene pita jel ja nekad malo namjerno budem glasna s njom po noći pa da se i on probudi
Veselim se svakom vikendu kao ozebli suncu...
Cokica, i meni fali interliber... Jedino sam narucila od sogorice da mi donese od evenia dvije slikovnice o emocijama, ne znam jeste to vidjele, super je, iako su skupe (na interliberu snizene na 40 sa 50), ali se to moze posuditi u knjiznicama, ne znam kako je drugdje, ali u Zg je besplatno članstvo do 14. godine djeteta tako da se moze preko djece posudivati knjigice za djecu, to mi je bas super...
Ivy nadam se da nije nista gore s Vidom i da ce vikend uciniti da sve prodje i ozdravi!
PS i ja cu kupovat u ducanu namirnice, nemam nekog izbora, osim krumpira domacih i to je to.
puse svim bebicama, a i mama, zelim vam superiska dan!
Hej cure! Super ideja za tikve. Ja ih obozavam! Domace imamo samo krumpira limun i mandarine..ovo bas mi sad nece trebat. Kupovat cu u trgovini a i plac mi je blizu.
Nisam vidjela slikovnice o emocijama, al bum pogledala.
Japanka onda si u zg ili? Oprosti zaboravila sam di si bila radila?
Ivy super da ide na bolje!
Ena zao mi je zbog nespavanja.
Lucy tnx za kavicu mrni bi bas trebala i super da idete nalo u grad.
Hvala na savjetima, jednom hipohondar, uvijek hipohondar, bar je tako kod mene 😂😂
Lucy kavaaa 😍 svoju pijem vec 2h, stalno nesta moram a mali spava.
Ivy super za iskasljavanje, mislim da je i M nespavac. Bar smo se danas ustali u 8, a ne u 5 kao jucer 😉
6xmama i ja sam vidjela tu tikvu negdje u trgovini pa si mislim uzeti. Imam i domacih jabuka od bake i batata iz opg-a.
04.07. Matija 💜
Hej, ja s obje curke danas doma jer u vrticu nema struje pa da se ne smrzava i dosadjuje u mraku.
Ivy - jel ti Vid kasljao cijeli dan kad je pocelo? Meni se Greta zakasljava kad lezi/spava, ne znam je li radi viska sline zbog zuba ili je neka viroza u pitanju.
Noc ne zelim ni spominjati, dan je malo bolja, mozda one homeopatske kuglice malo djeluju ili si ja to full zelim 😭😂
Hej, ja s obje curke danas doma jer u vrticu nema struje pa da se ne smrzava i dosadjuje u mraku.
Ivy - jel ti Vid kasljao cijeli dan kad je pocelo? Meni se Greta zakasljava kad lezi/spava, ne znam je li radi viska sline zbog zuba ili je neka viroza u pitanju.
Noc ne zelim ni spominjati, dan je malo bolja, mozda one homeopatske kuglice malo djeluju ili si ja to full zelim 😭😂
Počeo je malo kašljati ali kod ležanja i kod nošenja i ja sam mialila zbog sline. Onda je zakurio i onda tek nepodnošljiv kašalj, odnosno šlajm koji ne može iskašLjari
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy 😘😘😘 držite se
Bravo za shoppinge 😁 ja kupila sušilicu danas i tak sam si hepiiiii 🎉🎉
Za kasice,mi ćemo sad kupovati dok nije sezona,a kasnije računam na mamu i sveki da nas opskrbe s domaćim povrćem i voćem 😊 kad počne jesti s nama,ionako će češće jesti ovo kupovno nego domaće
Počeo je malo kašljati ali kod ležanja i kod nošenja i ja sam mialila zbog sline. Onda je zakurio i onda tek nepodnošljiv kašalj, odnosno šlajm koji ne može iskašLjari
Aha, hm... nadam se da nece krenuti u tom smjeru 🤤🤤
Bok, tek sad tipkam 😋
Slikovnicu sam narucila iz grafocentra d.o.o., trazila sam po netu i oni su imali 😋 68 kn joj je cijena i 35 postarina. Je puno za postarinu, al kad je kod nas nema, a obozava kad mu oponasamo zivotinje 😊😊
Ja sam mu danas narucila neke stvari s h&m-a, 74 velicinu(sad smo hlace 68, majce 62 iz h&m) jer imaju 20% i besplatnu dostavu. Jucer sam bila bas u ducanu, al pol toga nema kaj imaju na netu.
E susilica... to sam rekla da cu kupiti kad cemo srediti jer sad se na tavanu ne posusi pa onda to stavljanje po radijatorima... koma
Ivy, jadan Vid 🙄 ste isli natrag pedijatru?
Ena, Mihael je pravi momak 😊😊
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji