Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    24. Studeni 2018. 14:12

Bok cure 😊
    6xmama, cestitke na velika 3 mjeseca Beati 😊
    Curka je prekrasna. 
    Barbara, komedije 😋😋😋
    Mateya, kad tad ces morati nesto reci jer ces puknuti... ja sigurno nebi tak dugo izdrzala, zato sam i rekla da nejdem nikud tak dugo dok si ne slozimo jer bi prije dosla doma, nego otisla 😋😋😎😎
    E kak je kod vas izgledao skok u razvoju s 3 mjeseca? Jeste li uopce primjetile sto?
    Mi cemo u pon imati tocno 3 mjeseca pa me zanima.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    24. Studeni 2018. 14:13

Ivy, drago mi je da je Vid bolje 😊
    Cokica, koji ad papa kikac?

26.8. Ivan 💙💙

lucy233
    24. Studeni 2018. 15:38

6xmama divna je 😍 ali ova slika desno..  ma bombon!
    Mamica super za kino! Još jedna stvar na otoku koja mi nedostaje...nadam se da uspijem pogledat čudesne zvjeri dok još igraju
    Marija, ja nisam primjetila...imao je neke dane nervoze,taman oko cjepiva a i ja sam bila dobila menstruaciju pa nisam znala oko čega je točno nervozan, ali svakako najmanje primjetan skok do tad. 
    U nas kiša,ništa od šetnjice :( znaci bit Ce to dug dug dan

mamica1985
    24. Studeni 2018. 15:43

lucy233

6xmama divna je 😍 ali ova slika desno.. ma bombon!
    Mamica super za kino! Još jedna stvar na otoku koja mi nedostaje…nadam se da uspijem pogledat čudesne zvjeri dok još igraju
    Marija, ja nisam primjetila…imao je neke dane nervoze,taman oko cjepiva a i ja sam bila dobila menstruaciju pa nisam znala oko čega je točno nervozan, ali svakako najmanje primjetan skok do tad.
    U nas kiša,ništa od šetnjice :( znaci bit Ce to dug dug dan

E bas Cudesne zvijeri idemo gledati 🎉😍

24. Studeni 2018. 16:50

6xmama predivna je B ❤️❤️
    Marija nan sensitive je pojeo. Al to mu je možda peti put u ovih skoro 3 mjeseca da je pojeo ad. 
    Ovdje je tako neki tmuran dan, kiša ful pada, baš bi samo spavala. 

24. Studeni 2018. 17:57

6xmama

Evo nas sa foto sessiona 😂. Sefica je bila suradljiva, za cudo 🤣

Slatkica malena😘😘😘😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗

6xmama
    24. Studeni 2018. 19:51

Cure ajmo tortica 😜😜😜... Nesto mi glazura krenula po krivu, al bu se pojela 😀

Neko me pito za recept. Upisite na netu "torta kao ferrero rocher" i izbacit ce vam link na Coolinarici. Laka za napravit i jako fina. 
    Hvala vam svima na komplimentima za moju seficu 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

24. Studeni 2018. 20:11

6xmama

Cure ajmo tortica 😜😜😜… Nesto mi glazura krenula po krivu, al bu se pojela 😀
    Neko me pito za recept. Upisite na netu "torta kao ferrero rocher" i izbacit ce vam link na Coolinarici. Laka za napravit i jako fina.
    Hvala vam svima na komplimentima za moju seficu 😘

Njamiii 😋😋,sline mi cureee,krasna je torta a vjerujem i finaaaa,sad ću morati pojesti cijelu čokoladu da zaboravim na ovu mljac mljac ferrericu

• Maja82
    24. Studeni 2018. 21:38

6xmama Beata je bomboncic! Sretna 3mj i 16g! Tortu sam 1x radila prefina je.
    Ivy super da je Vid bolje!
    Zaljenje zbog svekrve...jaooo 😣😣 tesko je kad s nekim zivis, uvijrk.su tu neke nesuglasice.. prije il kasnije puknes ili moras nac neki ventil. 
    Barbara nadje si frajer posla i u noci 😂😂😂
    Drzite se curice!

ivymicek
    24. Studeni 2018. 21:58

Beata ❤️❤️❤️❤️. Koji smješkić.. prekrasna
    A torta uf uf uf njam njam njam HOĆU ODMAh HOĆU SADA. Ma kakva glazura po krivu izgleda hjoooj... 
    Curkica noćica.
    Što prije prođe dan to bolje ❤️😘🎂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.