Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    26. Studeni 2018. 08:58

Barbara - Moze, takvu drugu vec pijem.
    Nama noc ok, zaspala prije 20h, budjenje u 2h za jelo i natrag spavanje do pol 7. Da muzu nije zvonio alarm za posao, vjerojatno bi i dalje spavala.
    Maloprije opet zaspala, ja pijem kavicu i gledam serije.
    Lijepi dan svima, iako je tmurno i kisa

6xmama
    26. Studeni 2018. 09:32

Jutro curke!
    Barbara,mmmm turska kavica,možeee nisam ju već dugo pila !
    Majo,moguće da je od žganaca.Oni se inače daju tipa prije uzv trbuha da se riješiš zraka iz crijeva.
    I kod naslijeva ko bedasto.Jučer nismo išli u šetnju jer je preveć padalo.Bila je začudo dobra makar nije van izašla.
    Roćkas prošao ok.Sad su mi već samo krstitke na pameti-drugu nedjelju .Sam da bu sve dobro prošlo.To ti je kad imaš veliku familiju,stalno nekaj-sad krstitke,Pa blagdani,pa 5.1.Junior ima roćkas,pa imamo iduće godine krizmu,3 rođendana u 5.mj...da ti pozli.Jučer mi je reko taj moj budući krizmanik da kak bi on trebal ostat fit kad mi stalno nekaj slavimo i jedemo 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    26. Studeni 2018. 09:33

Lucy,kak ti se dopala tortica?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    26. Studeni 2018. 09:35

6xmama

Jutro curke!
    Barbara,mmmm turska kavica,možeee nisam ju već dugo pila!
    Majo,moguće da je od žganaca.Oni se inače daju tipa prije uzv trbuha da se riješiš zraka iz crijeva.
    I kod naslijeva ko bedasto.Jučer nismo išli u šetnju jer je preveć padalo.Bila je začudo dobra makar nije van izašla.
    Roćkas prošao ok.Sad su mi već samo krstitke na pameti-drugu nedjelju.Sam da bu sve dobro prošlo.To ti je kad imaš veliku familiju,stalno nekaj-sad krstitke,Pa blagdani,pa 5.1.Junior ima roćkas,pa imamo iduće godine krizmu,3 rođendana u 5.mj…da ti pozli.Jučer mi je reko taj moj budući krizmanik da kak bi on trebal ostat fit kad mi stalno nekaj slavimo i jedemo

Hahaha, zakon ste! Meni su velike obitelji uvijek bile fora. Nas je tri sestre i nekak sam si uvijek mislila da cu i ja imati troje djece, ali mislim da ne bih to mogla, nemamo ni mjesta u stanu niti ja imam zivaca 😂

26. Studeni 2018. 09:47

Jutro mamice...ne volim kišu ni padaline bilo kakve😭...jutros sam čak i naspavana iako se Mišek opet budio često..al sam ustala malo prije,a on još spava tak da pijem domaću tursku crnu i zapalila finu cigaretu,uživam malo u miru.
    6xmama 😂😂,dobro veli dečko,kak pokraj tolko feštanja i fine papice ostati fit😂😂.

ivymicek
    26. Studeni 2018. 11:12

Podneko...
    Hvala na kavi trebaaaaaa. Loša noć iza nas...
    Več sam poobavljala svašta danas. Išla produljiti porodiljni, mijenjam gume, spremila i odvela djecu u vrtić, uspavala Vida, malo pospremila.
    Kava mi je na pola popijena a za ručak još ne znam što ću.
    Mame dojilje kako vam cike izgledaju. Malo me muči što mi je lijeva za jedan ako ne i jedan i pol broj veća od desne. Lijevu više i voli ali opet baš toliko..  ma sekiram se da nije nešto jer doktor google svašta kaže 😱

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    26. Studeni 2018. 11:32

ivymicek

Podneko…
    Hvala na kavi trebaaaaaa. Loša noć iza nas…
    Več sam poobavljala svašta danas. Išla produljiti porodiljni, mijenjam gume, spremila i odvela djecu u vrtić, uspavala Vida, malo pospremila.
    Mame dojilje kako vam cike izgledaju. Malo me muči što mi je lijeva za jedan ako ne i jedan i pol broj veća od desne. Lijevu više i voli ali opet baš toliko.. ma sekiram se da nije nešto jer doktor google svašta kaže 😱

Uffff sto si aktivna vec sve obavila! Ja samo do ducana skocila.
    Meni je prije trudnoce bila desna malo veca. Sad mi.se cine podjednake al jede fakat ravnomjerno obje. Mislim da ti ne moze bit nista zlocesto, ako je ev mastitis tj upala imala bi crvenilo.i temp. Sve ostalo bude ugl kvrzica a ne asimetrija

Marijaa30
    26. Studeni 2018. 12:14

Bok cure 😊
    Mi smo jucer od 1 do 7 (po danu) imali spavanje 15min pa cendranje pa spavanje i tako u krug. Zaspao je u pol 11, probudio se u 5 za jesti i spavao do 8. Ok noc, hvala Bogu jer dan je bio za poluditi 🙄
    Ja svako jutro pijem tursku i to veliku salicu da me drzi cijeli dan 😋
    Al samo jednu na dan spijem 😊😉
    Ivy, ti si na 100 strana, ja ne znam jos kak je to sve obavljati jer sam s roditeljima i moja jedina briga je Ivan i sve oko njega, a ostalo sve mama. Ajde, tu pa tam pocistim 😊 
    Al iskreno, puno put mi fali moja kuca, kuhinja, dnevni... pogotovo kad je mm doma jer nemamo privatnosti, jedino u sobi.

26.8. Ivan 💙💙

26. Studeni 2018. 12:22

ivymicek

Podneko…
    Hvala na kavi trebaaaaaa. Loša noć iza nas…
    Mame dojilje kako vam cike izgledaju. Malo me muči što mi je lijeva za jedan ako ne i jedan i pol broj veća od desne. Lijevu više i voli ali opet baš toliko.. ma sekiram se da nije nešto jer doktor google svašta kaže 😱

Doktor Google bu nas sve u grob strpao prije vremena 😂😂,postavlja najteže dijagnoze od običnog puknutog nokta veli rak😂😂😂,ne to čitati😂😂,ma to je normalno,bar tak veli moja mama,ona je samo dojila i seku i mene,isto smo jednu vukle više i jedna joj je uvijek bila veća za broj ak ne i više. Bome si aktivna već,ja samo suđe spremila,nastavak kad se Mihica probudi ako nebude cendrav i ak bu se htio igrati sam što čisto sumnjam 😂

japanka
    26. Studeni 2018. 14:16

Dan ženske!
    Slabo se javljamo vikendom jer uvijek imamo sto stvari za obaviti, a i gosti nam još uvijek dolaze, svaki vikend bar jedni.
    Ali neka, lijepo je to 
    Moja je imala krajem tjedna neke epizode da je loše spavala, kad bi se po noći probudila odmah dreka, al ono ko da joj ne znam sta radim  onda sam i ja bila nervozna i tako. Ali prošlo pa se vratila u normalu. Muž ju je u subotu čuvao više nego inače i izjavio je da kako ja to izdržim, da on to ne bi mogao haha  a bila je nervozna pa ju nikako nije uspijevao smiriti ili uspavati... Ja ne znam kako bi da ona ne doji. Ovako joj gotovo uvijek mogu uvaliti ciku pa se umiri i malo odrijema pa dođe sebi.
    Barbara baš sam jutros jednu takvu drmnula 
    Volim crnu kavu, a ako me po danu hvata želja za još kojom kavicom, napravim si bezkofeinsku 
    Maja, ti si me pitala gdje sam radila, nisam to prije pisala, bila sam u školi na jako dugoj zamjeni, ali nije mi struka vezana samo uz školu tako da tko zna gdje ću raditi kasnije, sve opcije otvorene  volim rad s djecom, ali isto tako ima tako ubitačnih i stresnih situacija da nisam sigurna da si to želim do kraja radnog vijeka 
    Ugodan dan svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.