Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    23. Studeni 2018. 17:59

Aaaaa pas mater sve natipkam i slucajno izadem...
    Bubanima zelimo da sto prije ozdrave...i moj stariji od jucer je balav,sad samo cekam da prede i na manjega...🙄
    Noc nam je bila uzas,dva puta sisanje a između mu dodala dudu jedno 30puta sigurno...isli dva puta po sat vremena u setnju,stavili danas sportski dio na kolica i vozimo se u polulezecem polozaju..svida mu se jer sve vidi...
    Danas sam vise na fejsu cure su tamo dosta aktivne bas mi bi bilo drago da se pridružite i vi koje jos niste 🤗🤗 ajde ajdeeee cure 😊
    Sto se tice kasica ma puno sam opustenija nego s prvim i kuham i kupujem gotove i ne sekiram se previse 🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Maja82
    23. Studeni 2018. 18:03

Hvala Majda!
    Ja sam naletila u h&m nabrzaka uzela kapu carape i dva ona obicna bodija 68, mala otvorila oci 👀 samo gledam oce urlat.. 😂

ivymicek
    23. Studeni 2018. 21:57

Noćica curkice.
    Super za odlične popuste i za sušilicu 🎉🎉🎉. Btw moja sušilica i perilica posuđa su mi naj frendice 😂.
    Nama zub samo što nije niknuo. Nakon prehlade i kašlja nervoza na najjače. Moram priznati ove homeopatske kapi djeluju. Nije instant ali se nakon 15-20 minuta poprilično smiri.
    Nemam niš drugo...
    Smišljam što ću mu ponuditi za kašicu kada sljedeći tjedan krenemo ponovo jer se butter tikva pokazala kao pretežak zalogaj za Videkova nemoćna crijeva.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Studeni 2018. 22:26

ivymicek

Noćica curkice.
    Super za odlične popuste i za sušilicu 🎉🎉🎉. Btw moja sušilica i perilica posuđa su mi naj frendice 😂.
    Nama zub samo što nije niknuo. Nakon prehlade i kašlja nervoza na najjače. Moram priznati ove homeopatske kapi djeluju. Nije instant ali se nakon 15-20 minuta poprilično smiri.
    Nemam niš drugo…
    Smišljam što ću mu ponuditi za kašicu kada sljedeći tjedan krenemo ponovo jer se butter tikva pokazala kao pretežak zalogaj za Videkova nemoćna crijeva.

Ajoj,miš maleni,sve ga je snašlo odjednom,šaljemo 😘 da sve čim prije prođe. A kaj mu je bilo od tikve? Prdio ili? Pitam jer Miha već dva dana prdi strašno,iako mi se ne čini da ga to muči ili smeta,papao je jučer tu tikvu i karfiol,danas isto samo sam dodala jednu malu mrkvicu još,u dva dana smazao tikvicu😂. 

pharmamma
    24. Studeni 2018. 07:19

Jutro svima 😘 
    Ja bi još spavalaaaa 😴😴 mislim,nije noć bila loša...al ova klasika od tri noćna cickanja je zaslužna da se nikako ne mogu naspavati..
    Ivy kako ste danas?nadam se da je noć bila ok 😘

ivymicek
    24. Studeni 2018. 07:26

Ena31

ivymicek

Noćica curkice.
    Nemam niš drugo…

Ajoj,miš maleni,sve ga je snašlo odjednom,šaljemo 😘 da sve čim prije prođe. A kaj mu je bilo od tikve? Prdio ili? Pitam jer Miha već dva dana prdi strašno,iako mi se ne čini da ga to muči ili smeta,papao je jučer tu tikvu i karfiol,danas isto samo sam dodala jednu malu mrkvicu još,u dva dana smazao tikvicu😂.

Jutro .  Napuhavala ga je tikva i jako ju je teško probavio. Odnosno nije kakao od nje.
    Bolje je frajer .napokon odspavali uz cicanje.
    Pijemo kavicu 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

24. Studeni 2018. 08:33

Jutro mamice. Pharmama meni je želja ova tvoja 3 cickanja po noći jer se ovo malo čudo budilo 800 puta,cica,pa počeo brbljati usred noći,mislim ok,ne plače al se niš ne naspavam,sad on spava kad sam se ja digla.
    Ivymicek super da je Videk bolje.

24. Studeni 2018. 08:39

Jutroo
    Ja se isto jučer raspisala na fejsu pa nisam tu tipkala. A i bila na frizuri pa nisam stigla. A onda je navečer ful povraćao pa smo na hitnoj završili. Rekli su da je sve ok i najvjerojatnije je bilo od ad-a iako je samo 20ml pojeo. Noć je prošla ok i danas smo dobro. Malo je iscrpljen, ali proći će.
    I da, 6xmama, sretnih velikih 3 mjeseca Beati ❤️🎉🎉
    Ne bi nikad rekla da će ga tikva napuhat Ivy. I nadam se da je Vidu bolje ❤️😘😘

6xmama
    24. Studeni 2018. 09:16

Jutro,cure!
    Cokice,hvala na čestitkama,ne mogu vjerovat da je već 3 mjeseca prošlo .A siroček mali,nije naučen na AD pa mu se valjda digao želudac.Nadam se da je već sve po starom .
    Ivy,konačno da čujem da je Videk bolje,miš mali baš ga je satrlo!Uživaj u kavici,evo i ja pijem sa tobom .
    Pharma,zao mi je zbog umora.Zakaj ne legneš prek dana s njom malo?
    Curka mi spava-pojela u 7 i zaspala nazad,imam od jučer ručak-ćufte kaj sam kuhala,samo skuham batat pa danas ležernije kreće dan .Sutra imamo roćkas,najstariji sin ima 16 god,pa eto me čeka napravit tortu,čak sam si i dala truda i napravit ću ju ja(inače im cijelu ovu godinu kupujemo torte za roćkase jer sam ja ležala),spekla sam si već sinoć biskvit danas samo finiš.Moram.Za svog muškarca .
    Danas curku poslikam za pune mjesece pa zalijepim fotkicu kasnije.Tipkamo se 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

24. Studeni 2018. 09:20

6xmama

Jutro,cure!
    Cokice,hvala na čestitkama,ne mogu vjerovat da je već 3 mjeseca prošlo.A siroček mali,nije naučen na AD pa mu se valjda digao želudac.Nadam se da je već sve po starom.
    Ivy,konačno da čujem da je Videk bolje,miš mali baš ga je satrlo!Uživaj u kavici,evo i ja pijem sa tobom.
    Pharma,zao mi je zbog umora.Zakaj ne legneš prek dana s njom malo?
    Curka mi spava-pojela u 7 i zaspala nazad,imam od jučer ručak-ćufte kaj sam kuhala,samo skuham batat pa danas ležernije kreće dan.Sutra imamo roćkas,najstariji sin ima 16 god,pa eto me čeka napravit tortu,čak sam si i dala truda i napravit ću ju ja(inače im cijelu ovu godinu kupujemo torte za roćkase jer sam ja ležala),spekla sam si već sinoć biskvit danas samo finiš.Moram.Za svog muškarca.
    Danas curku poslikam za pune mjesece pa zalijepim fotkicu kasnije.Tipkamo se

Sretni vam puni mjeseci i velikom muškarcu sretan rođendan 😀😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.