Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    27. Studeni 2018. 09:42

6xmama - SVAKA CAST!!!!!!! 👏👏👏👏👏👏👏

6xmama
    27. Studeni 2018. 09:47

Hvala, Mamice ❤️
    Ne znam jel vidite procitat, al ovo dolje pise psalam iz Biblije:
    "Jer Ti si moje stvorio bubrege, 
    satkao me u krilu majčinu. 
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, 
    što su djela tvoje predivna. "

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• tinanema00
    27. Studeni 2018. 10:03

6xmama

Kaj velite? Kupljen je samo goli rozi karton, ovo drugo je moje djelo 😀

Super je..prelijepo izgleda 😍😍

💕💕💜💜👶😍

27. Studeni 2018. 10:27

6xmama

Kaj velite? Kupljen je samo goli rozi karton, ovo drugo je moje djelo 😀

Prekrasno😍😍,svaka čast na kreativnosti😍😍😍🤗🤗🤗😘

baarbaraa29
    27. Studeni 2018. 10:50

Marija odlicne su! 😍 Nedavno sam propustila komentirat kad si stavila sliku svog medeka 🤗 Presladak plavooki decko💙
    Lucy sretan put!
    anchyca srrrrrk☕ goootovo! 😚 ozdravilice!
    6xmama 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💖 Psalam mi se nsjvise svidja! Odlicno!
    Na face sam pocastila cure kavom, Sisachinom i Flasicinom pa je red da i tu pristavim ko sta hoce.
    ☕ (•)(•)🍼 posluzite se.. Tulo dobio prvi zub! 😁
    I za nagradu je jutros bio model za sekinu (sestrinu curicu) suknjicu za bozicni foto session 🎀🎄

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

japanka
    27. Studeni 2018. 10:50

Jutro žene!
    Anchy hvala na kavici, poslužit ću se s 2-3 
    Moja se sinoć nije dala do ponoći zaspati i još me žvakarila pola noći, pa to nije normalno, ja ne znam kako ću to riješiti to da ona jednostavno kad doji po noći neće pustiti ciku, ja stvarno ne znam  nemam vagu, al mislim da sam stvarno dosta smršavila, počele su mi spadati hlače  mislim, nećemo sad zbog toga previše kukati  a jedem stvarno dosta i to još slatkog jer mi valjda treba energije.
    Eno sad spava, po danu ju ubacim u krevetić na trbuh i stvarno mi dobro odspava, a ovo po noći je ludilo. Još kad muž prigovara da se mora naspavati 
    Jutros smo isprobale love and carry nosiljku, posudila mi šogorica da vidimo hoće li nam pasati, ajme kako je to superrrr  baš je uživala u nošenju, sve gleda, veseli se, jedino mislim da nisam sve dobro poštimala jer mi je bio pritisak u donjem dijelu leđa  jel ima tko takvu nosiljku?
    6x mama ajme super je zahvalnica!! A ovaj citat iz Biblije mi je preprepredivan, čudo stvaranja  ako netko nekad padne u depru, nek si to pročita, da se podsjeti kako je stvoren čudesno i da ga netko gore voli i želi 
    Cokica i Marija sretna veeelika 3 mjeseca!! 
    Dinosaurus, mislim da nije za brigu kilaža, pa nije ni malo 600g... 
    Super dan svima želim! 

japanka
    27. Studeni 2018. 10:52

Barbara nećeš mu smjeti ovo pokazat kad naraste 
    Dajte link na grupu na fejsu! Netko je već pitao, ali nitko nije odgovorio 

6xmama
    27. Studeni 2018. 10:58

Kako smo kreativne, za poludit 😄. Barbara, preslatka je suknjica i da, nemoj ovu sliku sacuvat, dobit ce dijete komplekse 🤣. 
    Japanka, de meni malo te prasine za mrsacljenje posalji, moje kile mene jaaako vole, ni mrdac od mene nejdu kak god se trudim. 
    Da, dajte taj link na Faceu

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

japanka
    27. Studeni 2018. 11:14

6xmama

Kako smo kreativne, za poludit 😄. Barbara, preslatka je suknjica i da, nemoj ovu sliku sacuvat, dobit ce dijete komplekse 🤣.
    Japanka, de meni malo te prasine za mrsacljenje posalji, moje kile mene jaaako vole, ni mrdac od mene nejdu kak god se trudim.
    Da, dajte taj link na Faceu

To ti je zato što dobro spavaš po noći 
    Ne moš imat sve 

baarbaraa29
    27. Studeni 2018. 11:32

https://m.facebook.com/groups/1129696563834697?ref=m_notif&notif_t=group_comment
    ili jednostavno upisete Ljetne bebe 2018. Tajna je grupa, Franova ce vas primit kad vas osacuje 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.