Nitko nema problema s bolovima u misicima i zglobovima?
Ja sam imala s Lukom ali samo u trudnoći. Bolile me ruke i šake ali je prestalo kad sam rodila.
Ma odi ood svoje dokice pa je pitaj. Zapravo sad kad razmišljam i moja kolegica s posla je imala taj problem isto nakon poroda. Ali su se njoj kočile ruke i prsti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nitko nema problema s bolovima u misicima i zglobovima?
Imam ja. Al pisto sam cijelu trudnocu strogo prelezala, mislim da je to od toga. Kukovi me rasturaju i dalje. Kolko god se silim stalno kretat i hodat nis me to jos nije pustilo 🙄...
Babyblue, sta promjeni nick sad cu se stalno bunit 😅
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Junior je danas bolje, hvala kaj pitate. Čubanjak splasnuo, jutros u 5 popio Panadol i jos uvijek je bez tempice(jucer je kurio 39,8 cijeli dan) tak da mislim da viroza prolazi...
Neko je pital jel sam isla dr... Nisam, ja idem samo kad vidim da je nekaj za sivanje ili vidim da je mozda polomljeno. Kod temp isto cekam tri dana, ako i cetvrti imaju temp, onda idem dr.
Barbara brojim sitno 😁
Noah-Babyblue ma upamtiti cemo 🤣🤣🤣🤣
6xmama nadam se da je viroza iza vas 😘
Preletila sam samo na brzinu dok je ovaj moj na stomaku znači imam 5min... Moj F užasno puno slini i sve trpa u usta tako da već par dana ima osip to jest sitne bubuljice oko usta i po bradi imate li ideju sa čime to tretirati? Za sada mu samo brišem čistom vodom i posuši mrazom ali je vječno mokar oko usta pa kontam da je od sline
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, nis nemoj dirat, to mu je osip od sline kaj je stalno mokro... Bar ja ne bi. Ipak su usta blizu pa da ne pojede kremu neku il nekaj slicno. Brisala bi da je cim manje mokro 🙄
Barbara brojim sitno 😁
Noah-Babyblue ma upamtiti cemo 🤣🤣🤣🤣
6xmama nadam se da je viroza iza vas 😘
Preletila sam samo na brzinu dok je ovaj moj na stomaku znači imam 5min… Moj F užasno puno slini i sve trpa u usta tako da već par dana ima osip to jest sitne bubuljice oko usta i po bradi imate li ideju sa čime to tretirati? Za sada mu samo brišem čistom vodom i posuši mrazom ali je vječno mokar oko usta pa kontam da je od sline
I Mihica ima tako,to je od sline,nemreš tu niš osim čim više brisati da nije mokro i umivali čistom vodom,bude prošlo
Pia ja isto kao Ivy imala brdo problema s tim u trudnoći,al nakon poroda sve nestalo karpalni tunel,šake zglobovi..
💙Bartol💙
Evo nas iz pedice, cijepivo smo odradili bez plača, sad pajki valjda bude dobro sve..
Imamo 8,400 kg i 66,5 cm znaci 700g i 4 cm zadnji mjesec 😊
Kaže pedica da počnemo s dohranom, ni sama nisam pametna...
Sortiraj odgovore
Najstariji