Ej mamice.. 😉
Nije me duze vrijeme bilo na forumu..nekako sam jedva imala vremena kad mi je mama otisla nakon poroda..pa dok smo usli u neku svoju rutinu...
Nadam se da ste sve dobro,a vase bebe jos bolje❤
Mi se blizimo 3.mj i ne mogu vjerovati da je vec toliko proslo..kao da smo se jucer tipkale kad ce nasi maleni i birale datume kad bi da dodju😅
Moj malecki vise i nije tako malecki.. blizimo se 6 kg i narasli smo na 62 na zadnjem pregledu (rodio se sa 3180 i 49) tako da je mama happy..i dalje samo cickamo.. strasni grcevi koje je imao su se smirili prije par tjedana BOGU HVALA i sad sve manje place..stalno se smije.."prica"..vec masu toga kuzi i zapravo tek sad polako shvacam da sam mama🙂😍.. ne znam kako vi..ali tesko je bilo ikako se osjecati prvih tjedana..iskreno..sad kad razmisljam o tome..ne znam kako sam prezivjela taj 1.mj.. a vjerojatno je i vama bilo tako.. bitno da sada ide na bolje! ❤👶🏻
Kako ste se vi snasle..kako su vase bebice..?
Pusa svima..💋
url=https://lilypie.com]
Hej Arizona bas sam neki dan pomislila kak te dugo nema! Bogu hvala da si i ti malo nadosla..da smo svi vald pomalo, jer sad kad se sjetim tih prvih mjesec dana ko u nekoj izmaglici umora straha iscrpljenosti i nervoze. Moja misica je ziher vec presla 64cm i ima 6.5 kg 😁 Komad zenske!
Idete po vani? Jesi ti ono bila nesto 5kat il sam pobrkala?
Laku noc svim mamama i ljetnim bebusinama 😘
Jutro mamice 😘. Arizona drago mi je da si se javila i da sve sjeda na svoje mjesto 😘😍🤗. Fino napreduje bebica🤗,drago mi je da si i ti bolje😀. Moj mali zloćo se opasno približio 10 kg😀,za cm nezz al je prije mjesec dana bio 69,robicu nosimo 74 hlačice,bodići su kako koji.
Arizona super da si se javila 😊
Jel dragi više sluša?
Super da lijepo napreduje te i da su prestali grčevi.
Nadam se da sad budes uhvatila vise vremena za javit se 😊
U nas dobra noć, izgleda da smo uhvatili ritam s dva buđenja što je prihvatljivo..u nas je dosad bilo jako toplo ali sad pomalo zahladnjuje...kako vi pokrivate bebe, jesu u vreći za spavanje ili? F se otkrije doslovno za minut a ne znam smeta li im ta vreća..
Jutro,curke!
Arizona,fino te vidjeti nazad ,drago mi je da je sve profunkcioniralo!
Ja ne znam kolko je moja miška teška,vidli budemo u 12.mj na cijepljenju.Ima je dost .Obleka 62-68,ovisno kaj je.
Junior bolje,još je jučer imal temperaturu 39 navečer,al je bio bolje raspoložen,jeo baš i nije nekaj al to je borba s njim i kad je zdrav.Popio sinoć Panadol i zasad je još uvijek ok,tak da mislim da je on svoje otkurio.
Sad fino pijuckam kavicu pa na kuhanje.Danas integrlni špageti+bolonjez .Moram peglat a ne da mi se,samo slažem na kup koji samo raste
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Lucy,ja svoju pokrivam,još uvijek se ne raskriva,a kad krene definitivno ide u vreću.Moji su svi u vreći spavali,Junior spava i sad(sa 3 god skoro) i nikad se nijedan nije bunil.Čak su mi u vreći bolje spavali nego bez nje.
Juuuutro
Moj maleni za 2 tjedna ce 4mj, oko 7kg i uf dugacak, cca 65bi mogao imat.
6xmama slazem i ja vesa, i ne da mi se, al morat cu lipo je vrijeme pa na brzinu.
Zna li tko one sisace na bocama po mjesecima.kako idu? Do kad je 1? Do 3mj?
Mommy of 👦
Jutro žene, moj je mali produzio spavanac po noći sad od 21 do 3spava u komadu,al sad su problem pune cike koje se stvrdnu i mlijeko počne curit,joj uvijek neki problemi nikad nije dobro.
Arizona bas mi je drago da si došla bacit oko,sta ima kod vas jos? A taj početak je svima koma,pogotovo s 1 bebom,s drugom je valjda lakse, VALJDA. Ja kad se sjetim tih prvih par tj u početku ajme majko dođe mi da plačem. Još ja sam imala 0 pomoći,muž nije mogao više dobit GO a mami je istekao dok smo čekali maloga. Ali iz dana u dan je nekako išlo na boje i sad jedino šta bi mogla vratit je reći svima da mi je savršeno jer kad god bi me netko pitao kako smo i ako se pozalis svi te blijedo gledaju kao joj,trebas ovo trebas ono i sve neki pametni ljudi okolo..
6xmama super za juniora,a ja sam trenutno u fazi odbijanja peglanja, previse vremena mi uzima, haha prođem robicu od maloga a muzu slozim iz masine odmah i nekako bude vec "opeglano" kad se posusi, Super žena nema šta hahahah
💙Bartol💙
Napolitanka,dudicu ne moraš mijenjat na boci tak dugo dok ne skužiš da mu presporo ide-onda krenu coktat,vuć sa strane zrak,ljutit se...e onda kupiš onu 2 ili 3 jer to ti je u biti broj rupica na dudi.Duda je stalno iste veličine.
Meni nikak peglanje ne gine.Ne stignem ja odma vadit suho iz mašine,možda bi kaj i složila.Nego meni zna odstajat tak posušeni veš i do drugog jutra u mašini dok dođe na red,a do toga se već debelo ohladi i izgužva
Jutroi
Mi smo imali odličan spavanac, počeo je već od 18h cca 😂 čak je i na meni odspavao 45min na trbuhu, što do sad nije. Pa jeo i zaspao, uz 2 buđenja po noći, i standard već, probudio se u 8.
A što se peglanja tiče, u hitnoći nešto njegovo popeglam, al hvala Bogu na odličnoj svekrvi, ona još i voli peglat. Pa mi ona dođe. Ja samo izdvojim što se ne pegla jer inače ona sve sve pegla. Danas napokon sunceee 😁😁
Arizona, super je bebač, nadam se da ćeš se uspjet koji put javit.
Idem popit kavu do kraja ☕☕
Evo i za vas, poslužite se 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji