Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    07. Studeni 2018. 08:50

Japanka tak je i moja isla spavat al smo recimo uveli kupanje u 7 svaka 2-3dana pa tad produzi a malo se nekad poigramo pa smo sad uglavnom oko 9. 
    Baby blues.. dobro kazete vald sam i ja imala. Lucy tocno to osjecam se i sad nekad krivo sto ne prstim od srece nego sam umorna il zelim nes za sebe ili sam nervozna.. 

baarbaraa29
    07. Studeni 2018. 09:15

jutro!
    Sebo isto ide rano spavat. Oko pola 8.. Probala sam ga i kasnije stavljat nebil ujutro produzio, a ne u 5,6 uvijek, ali dzabe. Taj da u ponoc legne probudio bi se u 6, onda ga bolje spremim kad sam hoce pa da se bar malo druzim s muzem. Tek sad je pomakao lagano sa 5 opet na 6 jer ga zeznilo pomicanje sata!
    Mi smo prekjuce imali show sa govancima. 2x ga cijelog morala presvlacit! inace ima rjetku kaku, al ovo je bilo bas vodeno. jel normalno da bas nikad nema onak kompaktnije? kao pasta?
    depra? uh mene malo je sram pisat sta sam sve osjecala na pocetku..i onda iz to jos krivnja bas zato sto se tak osjecam! grozno! a i sad nekad isto ko Maja82. IDENTICNO! ☹ a opet pripisujem to dosta i tome sto sam daleko od svih i nemam nikakvog ispusnog ventila! da mi je jednom samo malo se sredit i otic na kavu s legicom...mislim da bi se napunila za 80% valjda! al bit ce i toga!
    lucy sretno s pikicom!
    6xmama kako je malac? jel kcerka bila zadovoljna klopom😁
    franova jel odbrojavas kad ce dragi doci?
    sta jos...🤔
    ivy okeco?
    japanka mi cemo sutra slat jos vibrica za remencice! 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Pia2018
    07. Studeni 2018. 09:16

Pozdrav svima!  
    Moja Pia ima sada 4 mjeseca, a od prije neki dan mene rasturaju zglobovi i misici. Ujutro se jedva dignem, jedva hodam jer me stopala bole kao da sam cijelu noc provela ne uzasno visokim stiklama. Izgleda da imam problem i s karpalnim tunelom jer me šake bole vec dulje vrijeme, pocelo je vec prije trudnoce pa je u trudnoci nestalo, a sad opet jako... Samo dojim zasad, uskoro cemo krenuti s kasicama pomalo... tako da od lijekova slabo sto smijem, a i ne zelim se kljukati samo tabletama... Ima li netko od vas takav problem s bolovima u misicima i zglobovima nogu, ruku, leđa... ?

Marina

ami25
    07. Studeni 2018. 09:20

Jutro mame, ovo nam je bila najgora tj najčudnija noć ikad, inače zaspe oko 8-9 i to ga ja uspavam u zamračenoj sobici malo njurga al zaspe, pustim mu lagano neki zvuk koji ga smiri i zaspe od 20:30 do 21:30 a  jučer je jeo oko 19 i nakon toga počeo vrištat i do 22 tako dok se nije umorio izaspao. Znači nudila mu cicu neće odbija gura, sigurna sam da grčevi nisu jer ih zapravo nikad nije ni imao a jučer i jela samo paštu i komad mesa, nosila ga plače polegli ga plače, al to je ona vrištavi plač kao da ga nešto boli. Gledam dal ima temperaturu ili nešto,sve normalno. Tako se čovječić umorio i zaspao na meni u 22 ja ga polegla i nastavio je spavat. I mislim se wtf je ovo bilo,ja otisla kasnije spavat probudim se sise samo da ne prsnu pogledam na sat točno 4 sati, mali spava ko top,brzo gledala dal diše i morala ga probudit za jest posto je jeo u 19 zadnji put i zbog mojih cika.Pojeo opet se nesto meskoljio i nastavio spavat do 7 i ujutro vidim da se ispovraćao valjda mu to nije trebalo. Kako se cice po noći spase ako beba produzi spavanac? I ima točno 9 tj da nije plakanje od skoka neke nervoze al ovo spavanje me jako začudilo pogotovo nakon tog plakanja ufff

💙Bartol💙

lucy233
    07. Studeni 2018. 09:29

ami25

Jutro mame, ovo nam je bila najgora tj najčudnija noć ikad, inače zaspe oko 8-9 i to ga ja uspavam u zamračenoj sobici malo njurga al zaspe, pustim mu lagano neki zvuk koji ga smiri i zaspe od 20:30 do 21:30 a jučer je jeo oko 19 i nakon toga počeo vrištat i do 22 tako dok se nije umorio izaspao. Znači nudila mu cicu neće odbija gura, sigurna sam da grčevi nisu jer ih zapravo nikad nije ni imao a jučer i jela samo paštu i komad mesa, nosila ga plače polegli ga plače, al to je ona vrištavi plač kao da ga nešto boli. Gledam dal ima temperaturu ili nešto,sve normalno. Tako se čovječić umorio i zaspao na meni u 22 ja ga polegla i nastavio je spavat. I mislim se wtf je ovo bilo,ja otisla kasnije spavat probudim se sise samo da ne prsnu pogledam na sat točno 4 sati, mali spava ko top,brzo gledala dal diše i morala ga probudit za jest posto je jeo u 19 zadnji put i zbog mojih cika.Pojeo opet se nesto meskoljio i nastavio spavat do 7 i ujutro vidim da se ispovraćao valjda mu to nije trebalo. Kako se cice po noći spase ako beba produzi spavanac? I ima točno 9 tj da nije plakanje od skoka neke nervoze al ovo spavanje me jako začudilo pogotovo nakon tog plakanja ufff

Ja sam prvih par puta kad su tako prepune bile malo izdojila, kasnije se to samo izregulira...
    Ako su ti bile tako prepune i dala si mi jest možda je zato izbljuca moj cesto ako slucajno produzi vrijeme izmedju podoja se zna zagrcnit i bljucnit jer naglo otpusta previse mlijeka

07. Studeni 2018. 09:37

Jutro mamice
    Držim 🤞🤞 za remenčiće. 
    Bili su dobre kilice i cm i glupa pedijatrica. 
    Štrukle. Jela sam ih samo jednom i to u Ikei i bile su mi ok. 
    Što se tiče spavanja, meni zaspe tako oko 22. Zna neki put i prije ili kasnije i u zadnje vrijeme se budimo oko 8 ujutro. Jučer i prekjučer se dosta izbljucao prije spavanja. I danas ujutro malo nakon što je pojeo. I onda se počne smijati. Al sam skužila i da taman prije bljucanja ugura cijelu ruku u usta. Pa se možda tako i nadraži. 
    Ami, ja ti svog ne budim. A ako je baš tako dugo, jednu mu dam, a drugu izdojim da me ne boli. 
    Čini mi se i neke nove mamice, pa dobrodošle 🙂
    6xmama kako je junior? 
    Pozaboravljala sam ostatak, još sam dobro i zapamtila 😂
    Mi danas idemo na uzv kukića. I danas stiže casmatino podloga, stvarno su brzi 😁
    E da, Ivy žao mi je za hranu, nadam se da ćeš ubrzo moć rješavat svoj popis s hranom redom, a teško da ćeš doć na 100 uz troje klinaca. 

ami25
    07. Studeni 2018. 09:57

Evo sad se igra u gymu pa da pročitam ostalo, joj super za remečiće bas mi drago kad pročitam da nesto ide na bolje!!!
    Ivy ja suosjećam s tobom sta se tice hrane i divim ti se zaista jer iskreno meni ako je netko nekad govorio dok sam bila trudna spavaj dok mozes bolje bi mu bilo da je rekao jedi dok možeš.. Ja inače ni kavu ne pijem i bez beda izdrzim dan sa 4-5 sati sna ali hrana e tu sam jaaako slaba,ako se ne najedem normalno sam zivcana razdrazljiva kao sta sam bila mjesec i pol dok nisam malo unormalila prehranu,sad jedem vise toga i super sam. Al to pazi sta jedes u početku bas me dotuklo tako da ne mogu se zamislit na takvoj prehrani god dana evo mozda sebično,al stvarno je tako.. Tako da svaka čast
    Cokica sretno na uzv!!
    Lucy moze bit da je do toga da jer se mlijeko jak otpusta u zadnje vrijeme bas osjetim

💙Bartol💙

07. Studeni 2018. 10:40

Dobro jutro ženice.. mi smo dobro spavali.. Krenemo se spremati oko pola 8 i zaspi oko pola 9 i onda se budi oko 5, papa i spava do pola 9-9.. 
    I mi držimo 🤞 za remenčiće.. 
    Što se tiče baby blues...ahhh.. na početku sam mislila da sam najgora majka ikad jer se nisam osjećala onako kako sam mislila da trebam.. Bila sam ja sretna što ga imam u svom životu, ALI... Često sam plakala i to za mene tada nije bilo normalno... A hvala Bogu, sve se unormalilo i sad i kada sam naspavana i nenaspavana sam sretna kada ga vidim i ponjuškam jer me taj njegov miris baš umiruje 🙈 
    Sada miš spava a ja doručkujem i kavu pijem jer tko zna kada ću opet imati priliku 😂
    Što se hrane tiče.. na početku mi je bilo teško.. ali sada bome jedem sve..u normalnim količinama jer sam uzela za sebe i muža od trenerice Sanje iz Života na vagi šestotjedni plan gdje ima svaki obrok isplaniran i recepti (ako ništa drugo ne moram razmišljati što zabručak) i za sada nam je odlično...🤗🤗
    Sorry zbog dugog posta
    Svim ženama, majkama, kraljicama i njihovim bebicama šaljemo puse i zagrljaje...😘🤗

07. Studeni 2018. 11:14

It's me.. BabyBlue 😘😘

Pia2018
    07. Studeni 2018. 11:46

Nitko nema problema s bolovima u misicima i zglobovima?

Marina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.