Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    06. Studeni 2018. 12:16

Franova mozda on dugo spava a ti sporo tipkaš

💙Bartol💙

ami25
    06. Studeni 2018. 12:16

6xmama znači odgovorna studentica,nema tu, rodis se s tim  Bravo neka samo tako nastavi

💙Bartol💙

06. Studeni 2018. 12:27

Bok mamice i bebice.. bome ste se raspisale 😂 ja sam samo štrukle zapamtila..njam njaaam 🤗🤗
    Mi jučer bili na pikici.. sve super počelo, bio je tak dobar.. i na stolu gdje ga je pedica trebala pregledati ga je tak povukla skupa sa tetrom da se jadan tako scimao i počeo vrištati i tak je plakao 15 minuta.. na kraju nas je poslala van i da dođemo dok se ne smiri.. stavim ga na cicu i smiri se i valjda od iscrpljenosti od vrištanja mi zaspi..
    Vratimo se unutra..ona obavi svoje..kao sve super..
    Na kraju je pikicu bolje podnio nego sve ostalo... jedva sam čekala doma ići... i hB sve je dobro podnio..
    Sve u svemu.. moj mali čovjek ima 5070 i 60,5 cm...

06. Studeni 2018. 12:37

Pozdrav mame i bebe😘. 6xmama baš te krenulo s juniorom😭,držimo fige da čim prije prođe 🤞😘. Pharmama probaj odmoriti malo i ti dok spava. Franovamamita moguće da sporo tipkaš😂😂,ma bude on opet zaspao😉😘🤗.
    Nasdva super za kilice i cm😀😘🤗. Ami bitno da je na vrijeme uočeno,bude se tome vježbics a riješilo🙂😘.
    Eto kaj se kuhanja tiče,skuhala sam bolonjez,samo još tjesteninu kad m dođe s posla da mu bude toplo..

franovamamita
    06. Studeni 2018. 13:12

Ahahahahahahah ma moguce cure dok sam sve polovila i natipkala proslo je sigurno 10minn 🤣🤣🤣🤣
    Babyblue bebac lijepo napreduje bravo 😘 a trebala si reci dr.da ako ne može biti njeznija i normalna neka ti kaze drugi puta pa ces joj ga ti privuci,uh ne volim grube i nagle doktore😤 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

06. Studeni 2018. 13:19

BabyBlue

Bok mamice i bebice.. bome ste se raspisale 😂 ja sam samo štrukle zapamtila..njam njaaam 🤗🤗
    Mi jučer bili na pikici.. sve super počelo, bio je tak dobar.. i na stolu gdje ga je pedica trebala pregledati ga je tak povukla skupa sa tetrom da se jadan tako scimao i počeo vrištati i tak je plakao 15 minuta.. na kraju nas je poslala van i da dođemo dok se ne smiri.. stavim ga na cicu i smiri se i valjda od iscrpljenosti od vrištanja mi zaspi..
    Vratimo se unutra..ona obavi svoje..kao sve super..
    Na kraju je pikicu bolje podnio nego sve ostalo… jedva sam čekala doma ići… i hB sve je dobro podnio..
    Sve u svemu.. moj mali čovjek ima 5070 i 60,5 cm…

Glupa živčana doktorica,kaj joj nisi rekla da ne rukuje s bušilicom na baušteli nego malom bebom i nek se tak i ponaša🤯,koja koza,još vas pošalje van..uf...bravo za zbog malog čovjeka,kilice i cm😘🤗

ivymicek
    06. Studeni 2018. 13:35

Nas dva bravo za Martu.. ona na početku zeza absad je već prava puca!
    Bany blue bravo za momka 🎉🎉🎉. Rastu nam bebice. Ti doktori su nekad tak bezosjećajni.
    Franova 😂😂😂 brže tipkaj.
    Bravo Ena za ručak.
    Pharma nemaš nam se kaj divit. Jednako je teško kao i tebi samo što ja stalno daje upute ili mirim ili šaljem u kaznu. Kaže muž da nemam više fitilja pa sam mu odgovorila da je otišlo s Videkovim plakanjem. Baš sam zabrinuta zadnjih dana jer većinu vrenena plalki 😣.
    Hodam za djecom i govorim evo još malo i videk će manje plkati a kad počne sjediti ćemo se svi igrati... Ustvari ne znam koga tješim njih ili sebe 😂.
    Pijem kavu na miru jer mi je draga/najdraža sveki uzela djecu na ručak i na igranje 🎉.
    Eto idem probati ubiti oko jer mi se kapci sklapaju 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Studeni 2018. 13:35

I da bravo 6xmama za veliku curu i odličan uspjeh na faksu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

06. Studeni 2018. 13:40

Još je komentirala kak imamo osjećajno dijete koje dugo pamti, i da sigurno doma hodamo na prstima..
    Samo sam joj rekla da ne hodamo na prstima al ga i ne bacamo sa jednog kraja na drugi.. i tad nas je poslala van.
     Hvala Bogu pa moramo ići tek iduće godine (za 2 mjeseca) na pikicu i kontrolu..

ivymicek
    06. Studeni 2018. 14:12

BabyBlue

Još je komentirala kak imamo osjećajno dijete koje dugo pamti, i da sigurno doma hodamo na prstima..
    Samo sam joj rekla da ne hodamo na prstima al ga i ne bacamo sa jednog kraja na drugi.. i tad nas je poslala van.
    Hvala Bogu pa moramo ići tek iduće godine (za 2 mjeseca) na pikicu i kontrolu..

Odlično si joj rekla! Bravo!
    Glupača samo ću to reć...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.