Probudio se lik u 4i10 i od tad cendra cijelo vrijeme,eto sad nekako zaspao na cici,dokle vidjet ćemo. Sad moram biti ninđa i izvući se da zapalim jednu prije spavanja 😂. Proso ni ja ne jedem ali sam mu kupila pahuljice od prosa i probala,čak mi je fino samo bi ja malo čokolade unutra sebi stavila😂😂,ni batat ne jedem ali njemu sam dala i fino mu je 😁..na kraju nisam kuhala mrkvu i krumpir,imao je pola kašice od jabuke od jučer i to je smazao😀.
Lucy i meni, i bas me strah.
Ivy, hahahaah necu bome- to sto ne jedem ja neka mu sveki sprema kasnije 😂
Mommy of 👦
E da, jel s dohranom odma ide i voda? Meni to sve toliko komplicirano izgleda
Ja svom ne dajem vodu nego mu nakon kasice ponudim cicu ☺️
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala vam... Kroz dan je podnosljivo, puno lakse nego nocu... otici cu lijecniku pa vidjeti sto dalje.
Marina
A Miha neće baš ni vodu ni čaj pa mu nekad jedva par žličica podvalim,ali isto mu dajem cicu poslje
Totalno pametno pitanje- kako da stavim slicicu u potpis?🙈
Mommy of 👦
A ja se bas veselila da ga netko drugo može nahraniti 😅😃
Totalno pametno pitanje- kako da stavim slicicu u potpis?🙈
Forums, pa kopiraj pseudo HTML 😊
Vecer mame... brave za kilice i cm i kukice...ljetne bebice postaji prave bebe :)
Kaj se dohrane tice ja sam skinula neku aplikaciju bebin kalendar dohrane i super ima recepata i tablica kad sta..
Moja Kiara dobije vodu kad stuca jer i ovak prevose bljucka pa mi je glupo da ju silim sa cicom..na zlicu super otvara usta i sva je uzbudena :D probala je par stvari jabuku i batat..a ne mogu vise ospred nie jesti jer kuzi i gleda onak kao "daj meni malo" :D
Zavidim vam na ovim spavalicama po 2 sata...mene ubija vise ovih pol sata...1 sat je dobra 45 min zajebava i 30 min spava o tak cijeli dan...a ovo uspavljivanje navecer je postala umjetnost...spava joj se, ali to se baca, okrece na trbuh, bljuca, sisa, pa pjevam 10x isto...jaooooo
Okrece se u noci na trbuh i uopce ne znam kak to sprijeciti jer sve zbaca one valjke za bocno spavanje....
Malo sam se pozalila...
Valjda bude dobra noc , a sad idem potamanit frizider :D
Nadam se da budu dobre nocice svima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji