Evo nas iz pedice, cijepivo smo odradili bez plača, sad pajki valjda bude dobro sve..
Imamo 8,400 kg i 66,5 cm znaci 700g i 4 cm zadnji mjesec 😊
Kaže pedica da počnemo s dohranom, ni sama nisam pametna…
Bravo lijepo napredujete
Barbara brojim sitno 😁
Noah-Babyblue ma upamtiti cemo 🤣🤣🤣🤣
6xmama nadam se da je viroza iza vas 😘
Preletila sam samo na brzinu dok je ovaj moj na stomaku znači imam 5min… Moj F užasno puno slini i sve trpa u usta tako da već par dana ima osip to jest sitne bubuljice oko usta i po bradi imate li ideju sa čime to tretirati? Za sada mu samo brišem čistom vodom i posuši mrazom ali je vječno mokar oko usta pa kontam da je od sline
Kad zaspi lagano možeš namazati bepanthenom
Sve sam preletjela... čekamo vijesti za remenčiće...🤞🤞🤞 Super za kilice i cm, cjepljenje...losa spavanja su nadam se faza i kod vas. Meni je noc sa 2 cickanja odlična, nemam visoke kriterije😀V je počela voljeti kolica. Prije samo kad je bila super raspoložena. Sad se po novom tak i uspavljuje. Pisale ste o baby bluesu... sada nisam imala, ali s prvim djetetom da. Ali to sam pripisala nespavanju i iscrpljenosti a silno sam htjela samo uzivati u bebi.Mislim da to nije čudno jer mijenja se život za 1000%. Sanela ja sam imala rupturu međice na 1.porodu. Pia mene bole stopala, cca već 2 mj. Ali i mog muža.samo ujutro dok se ne razgibam. Neznam od čega. Meni se vid pogoršao i to sam primjetila prije cca mj dana. Moram po uputnicu. Do sad nisam nosila naočale, ali cu očito morati početi.
Ja nekako gledam kako pričate o toj dohrani ja bi to počela čim prije šta nije bolje im dat prije? Da se malo uče na okuse vidjet kako reagiraju i to, naravno ako bude problema ne forsirat al ono preko dana im dat tu i tamo nešto..
Jedno pitanje šta se tiče vožnje u autu,koliko je isplativo kupiti isofix za jaje?
💙Bartol💙
Sve sam preletjela… čekamo vijesti za remenčiće…🤞🤞🤞 Super za kilice i cm, cjepljenje…losa spavanja su nadam se faza i kod vas. Meni je noc sa 2 cickanja odlična, nemam visoke kriterije😀V je počela voljeti kolica. Prije samo kad je bila super raspoložena. Sad se po novom tak i uspavljuje. Pisale ste o baby bluesu… sada nisam imala, ali s prvim djetetom da. Ali to sam pripisala nespavanju i iscrpljenosti a silno sam htjela samo uzivati u bebi.Mislim da to nije čudno jer mijenja se život za 1000%. Sanela ja sam imala rupturu međice na 1.porodu. Pia mene bole stopala, cca već 2 mj. Ali i mog muža.samo ujutro dok se ne razgibam. Neznam od čega. Meni se vid pogoršao i to sam primjetila prije cca mj dana. Moram po uputnicu. Do sad nisam nosila naočale, ali cu očito morati početi.
Heej Yvone, jesi imala rupturu 3.stupnja?
Kada? Koliki ti je bio oporavak? Jesi imala osjet mokrenja i stolice??
Evo nas iz pedice, cijepivo smo odradili bez plača, sad pajki valjda bude dobro sve..
Imamo 8,400 kg i 66,5 cm znaci 700g i 4 cm zadnji mjesec 😊
Kaže pedica da počnemo s dohranom, ni sama nisam pametna…
Bravo za pikicu bez suza,kilice i centimetre 😀😍😘..ak pedica veli onda možete početi s kašicama polako,naravno ak mislš da je spreman,ja budem mu danas skuhala mrkvicu i krumpir 😀.
Ami meni je isofix super jer ne moraš vezati sa pojasevima nego samo klikneš. Sanela, da bila je ruptura 3 stupnja. Šivali me sat vremena. Muke su trajale jedno 3 tjedna. Tada sam ranu špricala sa bivacin sprejem. Mislim da ga vise nemaju na tržištu. Sve je bili ok poslije. Sve normano. Čak mi gin. Rekla da ce me možda u početku boljeti kod odnosa jer su me dosta stegnuli, ali čak i nije. Stolica, mokrenje, bez poteškoća..
Super za kilice i cm, a što se tiče dohrane, nemam pojma. Probat žličicu nečeg pa vidjet kako će reagirati možda.
Ami, mi imamo isofix i super mi je jer samo klikne. A s druge strane, ne znam ga vezat pojasom pa se vozi samo u našem autu.
Evo i nas od doktora, kukići su super i ne moram široko povijat (ja jesam do sad). Gospodin je zaspao čim smo otišli s pregleda pa su mama i tata pojeli brzinski čiz. Htjela ja i kolač, al mm žurio na posao 😣
Nasdva 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji