Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2018. 15:40

True story 😂😂😂

06. Studeni 2018. 16:15

BabyBlue

True story 😂😂😂

😂😂Oooo da😂😂

• Maja82
    06. Studeni 2018. 16:26

Svasta sam procitala reci cu samo - strukleeeeee 😍😍😍 
    Bravo za kilice, cm i 6xmama bravo na vrijednoj studentici. 

japanka
    06. Studeni 2018. 16:32

Dan žene! Ili večer s obzirom da se već mrači 
    Babyblue ajme koze od pedijatrice! Ona zezne i onda su sigurno roditelji krivi jer su razmazili dijete?!?! Koje se btw ne moze razmaziti u toj dobi!  Bas me ljute takva postupanja gdje ocekujes njeznost. 
    Ena bome mini svadba za krstenje  da smo mi zvali imalo sire i kod nas bi moralo biti tako... ali samo roditelji, braca/sestre i kumove pa opet 40 ljudi. 
    6x mama ajme jadan junior. Ne znam jesi pisala jesi ga vodila dr mozda? Ja ne znam kako cu prezivit te padove djecje, koma mi je to. I pitam se kako procijeniti je li nesto za doktora?? 
    Moja mala u zadnje vrijeme nacicava kao da je u skoku. Non stop samo cicica. Ne da se uspavati na rukama. 
    Prekosutra idemo kod ortopeda, drzte fige da skidamo remencice! 

06. Studeni 2018. 20:17

japanka

Babyblue ajme koze od pedijatrice! Ona zezne i onda su sigurno roditelji krivi jer su razmazili dijete?!?! Koje se btw ne moze razmaziti u toj dobi!Bas me ljute takva postupanja gdje ocekujes njeznost.
    Ena bome mini svadba za krstenjeda smo mi zvali imalo sire i kod nas bi moralo biti tako… ali samo roditelji, braca/sestre i kumove pa opet 40 ljudi.
    6x mama ajme jadan junior. Ne znam jesi pisala jesi ga vodila dr mozda? Ja ne znam kako cu prezivit te padove djecje, koma mi je to. I pitam se kako procijeniti je li nesto za doktora??
    Moja mala u zadnje vrijeme nacicava kao da je u skoku. Non stop samo cicica. Ne da se uspavati na rukama.

🤞🤞🤞🤞🤞za skidanje remenčića😘😘

ivymicek
    06. Studeni 2018. 20:18

japanka

Babyblue ajme koze od pedijatrice! Ona zezne i onda su sigurno roditelji krivi jer su razmazili dijete?!?! Koje se btw ne moze razmaziti u toj dobi!Bas me ljute takva postupanja gdje ocekujes njeznost.
    Ena bome mini svadba za krstenjeda smo mi zvali imalo sire i kod nas bi moralo biti tako… ali samo roditelji, braca/sestre i kumove pa opet 40 ljudi.

🤞🤞🤞🤞 Držimo!!! I to na najjače

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    06. Studeni 2018. 20:21

japanka

Hoćeteee

Napolitankica🍪
    06. Studeni 2018. 21:05

Veceeeeer mamice! Znaci kruli mi zeludac i sline cure na pomisao na strukle, ubit cu vas!
    Za takvu pedi nemam rijeci, sram je moze biti. I uostalom taman i da hodate na prstima nije na njoj da govori ista! Napravi pregled i pusti ljude na miru!
    6xmama i ivy ja svaki put kad vas citam zavidim koliko ste sposobne! Barbara, iako nemam problema s vraticem, lijepo si bas objasnila sve!
    Drzim fige da se skinu remencici, da se ispravi vrat i da prodje noc nam svima u trenu i da budemo odmorne u jutro.
    Moji dani su isti, budi se,jede, njurga, nunam, spava, budi se igra, jede, njurga,nunam, spava...hebem li mu to spavanje-nespavanje!
    Nego dok spava ja citam blogice od svih mamica i danas naisla na neki od postporođajnoj depresiji- zena me dotukla i samo sam pozalila sto sam se iiiiikad zalila na rjesive stvari.
    A sada pitanjce za sve- dohranu kada ste uvodile? Koliko papice? Sto od papice? Kako? Kada? Malo se pripremam pa koju got info da mi date zahvaljujem.
    Pusa svim mamama i bebama.

Mommy of 👦

06. Studeni 2018. 21:36

napolitanka55

Veceeeeer mamice! Znaci kruli mi zeludac i sline cure na pomisao na strukle, ubit cu vas!
    Za takvu pedi nemam rijeci, sram je moze biti. I uostalom taman i da hodate na prstima nije na njoj da govori ista! Napravi pregled i pusti ljude na miru!
    6xmama i ivy ja svaki put kad vas citam zavidim koliko ste sposobne! Barbara, iako nemam problema s vraticem, lijepo si bas objasnila sve!
    Drzim fige da se skinu remencici, da se ispravi vrat i da prodje noc nam svima u trenu i da budemo odmorne u jutro.
    Moji dani su isti, budi se,jede, njurga, nunam, spava, budi se igra, jede, njurga,nunam, spava…hebem li mu to spavanje-nespavanje!
    Nego dok spava ja citam blogice od svih mamica i danas naisla na neki od postporođajnoj depresiji- zena me dotukla i samo sam pozalila sto sam se iiiiikad zalila na rjesive stvari.
    A sada pitanjce za sve- dohranu kada ste uvodile? Koliko papice? Sto od papice? Kako? Kada? Malo se pripremam pa koju got info da mi date zahvaljujem.
    Pusa svim mamama i bebama.

Baš si ovo lijepo napisala🙂😘🤗,riječi ti se pozlatile. I ja još isprobavam nove okuse, do sad je papao mrkvu,karfiol,brokulu, krumpir,batat,rižu,jabuku,krušku,bananu ..dosta smo toga probali već,po par žličica,sad već imamo za slagati obrok i davati više dok skroz ne zamijenimo taj jedan umjesto bočice,do proljeća bude on već sve papao😀...a o postporođajnoj depresiji samo mogu reći nedaj Bože nikome, mene je malo zezalo, hvala Bogu izvukla sam se uz stručnu pomoć i par tabletica skroz,pila sam ih jedno mjesec dana, kod mene je kumovalo i iscrpljenost,nesanica, hipoglikemija,pa težak porod,strah..sve je to u stvari normalno i o tome kažu treba pričati a ne skrivati i sramiti se...

hope123
    06. Studeni 2018. 22:37

Vecer mamicee...drzimo palceve da vam skidaju remencice :* 🤞🤞🤞🤞🤞
    Strukli mmmm dobra ideja za rucak :)) a i krpice sa zeljem :) jeste probale jesti zelje? Ja dosta toga jos nisam jer se voli frkat i ne kakat pa se ne usudim, a bome na svasta cure sline :D
    Eh pedijatri...al dobro si joj rekla..sta ju briga kako vi sa svojom bebom...nama ss nasa ispricala jer je malu uhvatila sa ledenim rukama pa je isto urlala, ali u par navrata smo je culi da voli biti gruba...
    Ena super za Mihicu :) pravi decko... i za tebe da te nije uzela depra...mene je mucio baby blues, ali depra je ipak ozbiljna i dobro je o tome pricati i sto prije riješiti :) 
    Kiara spava, ja malo vjezbala i pogledala direkt pa na spavanac..
    Svima laku noc :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.