Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Studeni 2018. 07:25

Jutro miceki!
    Mi spavali tak tak. Nešto ga frče pa prdenje i kakanje od pol 4.
    S tim da nam je kakać tak vodenast i ima ga malo 🤔. Ne znam jel do zubeka ili do mlijeka. Jedem ono standardno kaj znam da mu ne smeta.
    Hope ja imam popis što ću sve jesti kad prestanem dojiti. Ne samo da ću svašta jest nego ću doboto 100 kg 😂.
    Ena slažem se treba tražiti pomoć ja sam s Lukom imala jak Baby blues i nikako se nisam mogla pomiriti s teškim porodom alinja nisam tražila pomoć. Nisam bila pametna ali su mi muž i prijateljica pomogli. No naravno trajalo je...
    Pijem kavicu i još malo pa će počet cvilit.
    Još jedno 🤞🤞🤞 za skidanje remenčiča

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    07. Studeni 2018. 07:46

Jutro 
    Za remenčiće da se skinu 🤞🤞🤞🤞🤞
    Kod nas super noc od 8-4, pa deset minuta sisanja do sada, evo gospodin sad sisa i uzad o smrdi jedva cekam da mu promjenim pelenu
    Mama naravno  nije naspavana jer ima jos dvoje velike djece pa dok oko njih, kucu dovedem u red, legnem oko ponoc 😴😴😴
    Ivymicek da mu nije zubic pa ima tako vodenastu kakicu 🤔
    Kako ste vi ostali spavali 

6xmama
    07. Studeni 2018. 08:02

Jutro!
    Kod nas standardna noć,zaspala u pol 12,zbudila se u 7,pojela i evo spava opet.
    Držim fige za skidanje remenčića!
    Ivy,veliš popis radiš ...kad tebe slušam kak niš nesmes jest,stvarno se zapitam da li bi opće ikad kod mene profunkcioniralo dojenje da sam i imala mlijeka -jer kolko vidim bebama smeta sve kaj napuhuje,a ja pak samo to smijem jest zbog svoje bolesti-tipa sve integralno,zob,ječam,heljdu,grahorice,ne smijem krumpir,proso,zgance,rižu i sto stvari...pa bi mi se dijete raspuknulo od napuhivanja .
    Babyblue,fino malac napreduje!A pedica je glupača 
    Niš više nisam zapamtila,rano mi je još ...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    07. Studeni 2018. 08:12

Jutro
    Noc je mogla biti i bolja nekad je spavao do 5,6 bez budenja a sad je ponovo vratio oko 3...😏
    Ivy svaka čast sto jos uvijek izdrzis bez da mozes sve papati...ja jedem apsolutno sve i mom ne smeta samo sam prva 3mj morala paziti...
    Drzimo fige za skidanje remencica...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

lucy233
    07. Studeni 2018. 08:19

Jutro mamice 😊
    Mi smo imali ok noć, malo je kasnije zaspao ali je imao samo dva buđenja... obzirom da su zubi skoro tu zadovoljna sam zasad kako prolazi..
    Babyblues,da i meni je prvi mjesec bia uzasan, nisam vise bila u Splitu, sve mi je bilo novo, jos sam osjećala ogromnu krivnju što osim sreće osjećam i neke loše emocije... definitivno je lakše kad se zna da se i drugi tako osjećaju, ove savršene majke su najveće zlo za nove mame

Mi danas imamo cijepivo, nadam se da bude dobro sve

mamica1985
    07. Studeni 2018. 08:22

Hej zenske!
    Drzim fige za skidanje remencica!
    Moja zaspala u 15 do 7, prvo budjenje za jelo u 10 pa u 3 pa u pol 7. Maloprije opet zaspala.
    Ivy - moje imaju vodenaste stolice zbog zuba, puno sline pa eto.
    Ja sam s prvom iskljucivo dojila do 6 mjeseci, imala je strasne grceve do 4 mjeseca zivota, iako sam doslovno zivjela na kruhu i vodi, jednostavno je imala osjetljivu probavu. Druga je dojena nesto manje od 3 mjeseca, jela sam i pila apsolutno sve, imala je grcice, ali nikaj strasno, malo napinjanja.
    Ja sam imala baby blues i s prvom i sad s drugom, osjecala sam kao da mi je sad zivot stao, ali meni je pomoglo dobro se isplakati. Iskreno, kak sam je skroz prestala dojiti, tak sam se i skroz smirila.

japanka
    07. Studeni 2018. 08:23

Jutro!
    Hvala curke svima za držanje figa  javim kako je prošlo.
    I mi smo sinoć imali dosta prduckanja, ne znam u čemu je problem  i budni od 1-3 pa zaspala na meni i nisam se usudila spustit ju pa sam tako legla  i tek se za sat i pol (ja) probudila pa ju prebacila. Ali u globalu je loše spavala.
    Navečer mi jako rano zna zaspati (već oko 7), a ne znam kako bi joj produžila malo to vrijeme jer ako tad ne zaspe onda dosta oduži. Ah, preživit ćemo  Zato je sad ko bubica, gleda, miruje, smije se 
    Ivy i ja bi tako zapisivala što ću jesti haha  bome si vidila muke tako uvijek paziti, ali dobro, sve prođe. Jesu ti klinci sada osjetljivi na hranu kad su veliki?
    Super dan želimo svima 

• Maja82
    07. Studeni 2018. 08:25

Jutro cure! Kod nas muke po prdjenju/kakanju pa usput i papanje u 1 pa 4.30 pa 8. Sad si kuham kavicu. Mala imala proljevastih stolica ali sa malo sluzi i krvi lagano. Kaze pedi da moguce da je viroza bila, dajem joj wayu vec par dana, moram izbacit mlijecno sve da ju ne iritira. Jede mi bas cesce zadnjih dana. 
    Drzim fige za remencice! Nadam se da su svi ok, ova maglustara u zagrebu mi je tako cudna..cijeli sam dan nekak umorna 

nasdva
    07. Studeni 2018. 08:32

Jutro, naša noć standardna
    Ivy kužim te s klopom u potpunosti tješim sama sebe moguja ovo izdržat još malo pa onda imam ostat života jest sve ostalo.
    Za pedijare po koment
    Nadam se da se uskoro skidaju remenčići.
    Marta je jučer otkrila pljuvanje sva bude mokra, a L stalno viče mama vidi M pljuje to je ružno 
    Nedavno ste pisale o jastučićina za grudnjak, ja sam sebi kupila preko ebay višekratne pamučne. Imam jednokratni i na njega do tjela oovaj pamučno i njih redovito mjenjam. Od jednokratnih me svrbe bradavice, a da ne govorim o tome koliko love sam si uštedila. Pa ako kojoj jako curi proguglajte si.

..

• sanela007
    07. Studeni 2018. 08:40

Pozdrav mamice!
    Jedna mama je tu rekla da je imala prilikom poroda rupturu medjice 3. stupnja... Ne mogu se sjetiti koja pa ako se moze javiti..
    Jer sam i ja imala pa bih voljela da se javi.
    Pozzzz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.