Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2018. 15:51

Spava 2 sata već😲😲😬

07. Studeni 2018. 16:03

Joj Ena..blago tebi 😂😂😂

ivymicek
    07. Studeni 2018. 16:40

6xmama da ti nebi niš mogla jest da dojiš. Od navedenog (a sve obožavam i ječam i heljdu) sve baš fajn napuhuje.
    Japanka da teže su prihvaćali dohranu, odnosno što ih je napuhivalo kroz mlijeko Napuhivalo je i kad krenu jesti. Luka je bio još posebniji jer je bio alergičan na jaja, mlijeko, piletinu, orašaste plodove. Pa ti zmisli što će jest 🤔
    Nas dva hjooooj 😂😂😂😂😂.
    Ena i moj je danas odspavao 2 sata i sad opet spava. Što me samo ček po noći.
    Nešto sam još htjela komentirati... Ah da..
    Lucy bravo za kilice i centimetre i pikicu. Pravi frajer. Sad je preporuka krenuti s dohranom od 4 mjeseca.. niš mu neće biti ako kreneš a i ako ne kreneš. 
    Ami i ja sam nervozna ako ne jedem a moj muž je još gori... Ja ipak prvo pijem kavu a onda tek mislim na hranu 😂. Dobro, lažem, stalno mislim na hranu 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    07. Studeni 2018. 17:39

Bravo za kukiće
    Ja sam s dohranom krenula s 5,5 mj meni je bilo bitno da podupla porođajnu težinu. Prvo sam mu uvela žitarice (bezglutenske naravno) i to sam pravila sa svojim mljekom. Nakon toga povrće i voće po kalendaru. Imao je problema ako bi pojeo nešto što nije bilo po kalendaru. Imala sam nekoliko kalendara i najbolji mi je bio onaj koji mi dala patronažna iz svog nekog udžbenika ono 100 god star.

• Maja82
    07. Studeni 2018. 19:39

Hej svasta se pisalo.. super za kukice i kilice i cm! Bravo! Pomalo pa polako dohranica.. zakaj ne? Rizine pahuljice s tvojim mlijekom pa pomalo.. 
    Ami moja je imala takvu epizodu placa prosli vikend! Ja nisam sebi mogla doc.. isto nikad prije grcevi ni nis al zakljucila sam da mora da je trbuh nema kaj drugo, dala joj espumisana, kasnije je isto spavala ko truba do 5 ujutro. Nekad zna potegnut pa mi sike budu preprepune po noci pa sam si izdajala s rucnom izdajalicom. Inace mi curi po svemu mlijeko a i bole.. 
    Pia svakako pitaj gin za zglobove. Mislim mene ledja bole vald svih koji doje il nosaju bole al karpalni i stopala..radje da se obradis
    Moram ukinut sebi mlijecne proizvode mala imala sluzi i krvi u stolici..pa da vidimo. Inace sam pazila da ne jedem kaj napuhuje al mlijecno sam normalno jela 😕 10 dana pa cemo vidjet al inace staaalno jedem i jogurt i namaz i zobene s mlijekom ili jogurtom sad sam u cudu.. isla kupit pekmez neki ne znam kaj bi jela 😂

Napolitankica🍪
    07. Studeni 2018. 20:17

Veceeeer mamice!
    Meni sve kilice zvuce super- mislim da nema tu previse, premalo, bebe diktiraju koliko im treba.
    Za dohranu ja ne znam, planirala sam s 5mj ,zbaci joj mjesec dana davat ad eventualno mozda sa 4mj zlicicu dvi necega onako za probu, ali vidjet cu svakako sa pedicom. Drago mi je za kukice i pikice i sve lijepo! 
    Pia, moja frendica je imala tih problema. Nosila je cak koji put i one kao steznike. Malo cu je pitat kako je to rjesila. Tj, ima li rjesenja ...
    Ena spava gospodincic ha? :-) jao moj neki dan popodne odspavao 2h, ja sva sretna kao moooozda imamo ritam kad ono evo njega u 1 u jutro- gu gu 😂 
    Ali nije dugi trajalo, brzo je zaspao!
    Franova, ja malenome kod presvlacenja zbam vodicom prebrisat, osusit i kad zaspe malo bepantenom proc.
    Ima li koja mamica nunu ili mamaroo? Ako da, moze iskustva?
    Puse svima 💕

Mommy of 👦

ivymicek
    07. Studeni 2018. 20:19

Maja82

Hej svasta se pisalo.. super za kukice i kilice i cm! Bravo! Pomalo pa polako dohranica.. zakaj ne? Rizine pahuljice s tvojim mlijekom pa pomalo..
    Ami moja je imala takvu epizodu placa prosli vikend! Ja nisam sebi mogla doc.. isto nikad prije grcevi ni nis al zakljucila sam da mora da je trbuh nema kaj drugo, dala joj espumisana, kasnije je isto spavala ko truba do 5 ujutro. Nekad zna potegnut pa mi sike budu preprepune po noci pa sam si izdajala s rucnom izdajalicom. Inace mi curi po svemu mlijeko a i bole..
    Pia svakako pitaj gin za zglobove. Mislim mene ledja bole vald svih koji doje il nosaju bole al karpalni i stopala..radje da se obradis
    Moram ukinut sebi mlijecne proizvode mala imala sluzi i krvi u stolici..pa da vidimo. Inace sam pazila da ne jedem kaj napuhuje al mlijecno sam normalno jela 😕 10 dana pa cemo vidjet al inace staaalno jedem i jogurt i namaz i zobene s mlijekom ili jogurtom sad sam u cudu.. isla kupit pekmez neki ne znam kaj bi jela 😂

Ja sam ti pila zobeno mlijeko ili rižino. Isto tako imaš i pudinge. Zamjenski sir je malo teže pronaći ali znalo je biti čak i u kauflandu. 
    Ali ima čak i jogurta u bio & bio prodavaonicama. Znam da koštaju kao suho zlato.
    Jogurt i ja obožavam tak da razumijem koliki je problem a bez mlijeka mogu.
    Ja trenutno pijem mlijeko bez laktoze... 
    Nas dva ak aađeš tablicu sheraj. Ja se izgubim u svim tim tablicama i onda ne znam ni sama kaj bih.
    Hoćete uvoditi i namirnice koje nisu zastupljene u vašoj prehrani?!
    Ja ne jedem proso (osim kad klincima kuham juhu od rajčice) niti amaranth.
    Kak mi je Luka bio alergičar i s Ninom sam puno toga izbjegavala odnosno davala sam kasnije a sad nisam pametna dal da to radim i s Vidom. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    07. Studeni 2018. 20:23

Gdje nam je Japanka kako su remenčići prošli?

Ena blago ti se za spavanje, nadam se da neće poremetiti noć
    Maja, moj je isto imao malo krvi u stolici i isto sam morala izbaciti mlijeko..al nisam sve mliječne proizvode jer nemoguće mi je zamislit prehranu bez njih. 
    Ma ja u principu jedva čekam dohranu da može malo i bez mene bit, ali opet želim sve najbolje za njega...kaže doktorica da je i tako veličinom kao da ima 6 mjeseci da se ne brinem 😅 imamo u vrtu mrkve pa bi mogli ovih dana s tim počet

lucy233
    07. Studeni 2018. 20:24

E da, jel s dohranom odma ide i voda? Meni to sve toliko komplicirano izgleda

franovamamita
    07. Studeni 2018. 20:34

Vecer 
    Hvala cure na savjetima 😘
    Bravo za sve grame i centimetre 😘😘
    Sto se dohrane tice ja sam opustenija nego s prvim...ne mislim se drzati apsolutno nikakvog kalendara dohrane...naravno orasaste plodove,jagode,jaja,agrume,ostavljamo za kraj...tamo oko prvog rodendana...ostalo cu sve po malo uvoditi...mi smo do sada papali jabuku,mrkvu, krumpir...i mislila sam po par zlica ali on pocne vikati i plakati samo otvara usta pa papamo koliko zeli 🙂
    Ivy ja svom necu davati ono sto ni mi ne jedemo...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.