Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    06. Studeni 2018. 08:35

Ma je,Ivy,fajn se lupil,meso mu je svo plavo gore iznad zubi i cijela gornja usna mu je otečena i vjerojatno ga sad ti zubi i bole.A i ovak je žgoljavac i težak za jest(13 kg a 3 god u 1.mj),a sad pak pogotovo.
    Volim i ja štrukle,al brate mili ona bi to mogla jest svaki dan ,to i krpice sa zeljem .Ona kad veli kaj voli jest njeni vršnjaci veli sam zazuje-to klinci danas niko više ne jede

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    06. Studeni 2018. 08:44

Jutro 😃
    Mi smo danas zaspali u 9 i po, produžili do 8, imali tri podoja, pa sam relativno naspavana.
    Joj štrukle i ja bi 😍 
    Mi danas radimo lignje punjene bobom, malo me strah oce mu smetat bob ali gledam prošla su 4 mjeseca trebala bi mu probava bit bolja.
    Žao mi je za loše noći nadam se da dan bude bolji 😘😘

nasdva
    06. Studeni 2018. 08:54

Dobro jutro,
    6x mama kad krene krene. Junioru da brže prođe. U usporedbi s tvojim onda je moj buco sad ima 15 kg 
    Mi bili jučer na pikici, u 2 mj je dobila 1340g i narasla 6 cm, pa sad ima 6720g i 65cm.
    Pedijatar seronja najprije smo čekali pola sata, jer su sestre tako dogovorile ( dvoje dr djele prostor za zdravu djecu), pa je došao naš dr i poslušao pluća, mslo ju isprebacivao, i to je to. Jedino sam uspjela pitat za cjepljenje protiv gripe. On kao veliki pobornik cjepljenja ne prrporuča cjepljenje protiv gripe zdravoj djeci ( bez nekih dijagnoza) mlađoj od godine. A ako odlučim cjepit L da kupim u ljekarni tetravalentno cjepivo jer je bolje, i to bi trebala kupit sebi jer sađ asmatičar i redovito se cjepim ( osim u trudnoći)
    Ena sretnih velikih 5. Za krstitke  vau, mi imali 30 ljudi od toga 10 djece, a bili samo braća, sestre, starci i kumovi Martini i naši vjenčani.

nivami
    06. Studeni 2018. 09:08

Jutro
    6xmama da Junior sto prije ozdravi 🤞🤞🤞🤞
    Kod nas standardna noc, sad je vec na redu prvo jutranje spavanje, mama doruckovala i popila kavu, trebalo bi se pokrenuti Al neda mi se nista, vani je sunce pa cemo u šetnju kad se probudi, kod nas je na krstenju bilo 60 ljudi Al samo uza familija i kumovi, ima nas bome 
    Sta se kuha kod vas danas

baarbaraa29
    06. Studeni 2018. 09:11

mrljava sam pa nemojte zamjerit sto necu redom sve prokomentirat. 😚 SVIMA
    htjela sam samo ami25 napisati da S.ima urodjeni tortikolis zbog polozaja u trbuhu i (pitala sam muza prvi put smo ga vodili na vjezbe 6.ili 7.dan starosti tak da znam kak to sve izgleda) sigurno da ce vam fizijatar najbolje znati reci, ali evo kako, AKO hoces, mozes malo kod kuce u svakodnevici vjezbat da nisu neposredno vjezbe koje ih zivciraju.
    kad ga dizes iz lezeceg polozaja nemoj ga dizati ravno, licem prema tvome, nego ga okreni na bok i tako sastrane podigni. naizmjence. nekad na lijevu nekad desnu, bez obzira sto je tortikolis na lijevoj (ak sam dobro zapamtila).
    obzirom da smo mi poceli to dok jos nije drzao glavicu glava bi mu pala tak da je uho doticalo rame, ali nema veze jer automatski je pokusavao zadrzavati da ne pada i na taj nacin jaca taj bocni misic.
    onda ga za noc okreni u kinderu da si mu ti sa strane tortikolisa jer, rekao nam pedi, bebe se okrecu prema mami zbog mirisa mlijeka. ja sam i par noci spavala sa onom igrackom tjesilicom da mirisi po meni i sad mu ju stavljam u kolicima na tu stranu. nevjerojatno kako se odmah okrece i mazi s njom!
    i mozes ga kroz dan par puta, koliko mu se da, nista na silu, na 1,2..4 minute ovako drzat:

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    06. Studeni 2018. 09:34

Hej zenske! Mi jucer imali festu s obitelji,otisli gosti doma oko pol 9, a moje cure inace idu spavati oko pol 8, mozete misliti kako su bile obje cendrave jer su robovi rutine. Ali, prezivjeli smo, danas sam i stariju ostavila doma da malo duze odspava i odmori.
    Lijepi dan svima zelim!

ami25
    06. Studeni 2018. 10:18

Barbara naprotiv super su ti savjeti to nam je bas i doktorica rekla tako nesto i po instinktu radimo,ja sam mu se okrenula na stranu tako da on mora vjezbat taj lijevi da koju nu je malo losiji pa dođe na sredinu i onda očima me traži jer vidi da sam tu negdje al opet bolje nego da mi je na toj zaležanoj strani, a i to sta 6xmama kaze pa da se desilo tokom poroda od tolikog nalijeganja na trbuh i skakanja po njemu nebi se čudila jos je dobro i ispalo. Ma bitno da nije nesto gore, ovo se sve da ispravit uz malo truda.. 
    Netko je pisao za gripu da se ne preporučuje cjepit djecu mlađu od godine znači tako oni gledaju onda bolje ne,hmm. Nisi pametan stvarno
    6xmama jaooo koliko problema,kako ti to sve uspijes hendlat koliko ruku imaš?  Di je starija curka na faxu? Jesi pisala vec da je u Zadru ili sam pobrkala ja nesto. Krpice sa zeljem bi ja mogla jesti svaki dan za svaki obrok
    Ivy zao mi je za nenaspavanost :( Mi smo imali super noć buđenje u 1 i 5 i onda 7 se razbudio a zaspao u 8 i pol. Pharma vidim da A provodi i dalje svoju volju,nadam se da ce se bar taj njen spavanac malo razduzit 

💙Bartol💙

pharmamma
    06. Studeni 2018. 10:35

Sad kad sam se malo razbudila,da natipkam kak spada 😁 
    Ivy meni je ona jedna dosta,svaka čast tebi s troje 🙉
    6xmama is is temp i bolovi junioru
    Strukliiiiii mljac mljac..kad se sjetim da to nekad ni pogledati nisam htjela 😂😂😂
    Ami popraviti će se to uz vjezbice,bitno da se na vrijeme uočilo
    Nasdva bravo za kilice i cm 🎉☺️
    A je odlučila usisati stan u klokanici pa se jadna umorila i zaspala 😁 kod nas još ništa od sunca,nije se ni magla digla skroz pa ćemo tek kasnije u šetnju izgleda

6xmama
    06. Studeni 2018. 10:47

ami25

Barbara naprotiv super su ti savjeti to nam je bas i doktorica rekla tako nesto i po instinktu radimo,ja sam mu se okrenula na stranu tako da on mora vjezbat taj lijevi da koju nu je malo losiji pa dođe na sredinu i onda očima me traži jer vidi da sam tu negdje al opet bolje nego da mi je na toj zaležanoj strani, a i to sta 6xmama kaze pa da se desilo tokom poroda od tolikog nalijeganja na trbuh i skakanja po njemu nebi se čudila jos je dobro i ispalo. Ma bitno da nije nesto gore, ovo se sve da ispravit uz malo truda..
    Netko je pisao za gripu da se ne preporučuje cjepit djecu mlađu od godine znači tako oni gledaju onda bolje ne,hmm. Nisi pametan stvarno
    6xmama jaooo koliko problema,kako ti to sve uspijes hendlat koliko ruku imaš?Di je starija curka na faxu? Jesi pisala vec da je u Zadru ili sam pobrkala ja nesto. Krpice sa zeljem bi ja mogla jesti svaki dan za svaki obrok
    Ivy zao mi je za nenaspavanost :( Mi smo imali super noć buđenje u 1 i 5 i onda 7 se razbudio a zaspao u 8 i pol. Pharma vidim da A provodi i dalje svoju volju,nadam se da ce se bar taj njen spavanac malo razduzit

Da u Zd je na faksu, evo druga godinica, prenijela je jedan ispit samo sa etnologije i to neki kaj nije vezani kolegij, tak da je mama jako ponosna 🤗

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    06. Studeni 2018. 11:15

Dan cure 
    Lijepo je vrijeme pa sjedim vani i pijem kavu dok mali spava u kolicima 😁
    Ami pa lijepo napreduje bravo,a fontanela i treba biti biti otvorena do nekih godinu dana 🙂i bravo za zumbu😘
    Hope moj gleda TV dam mu malo stavim ga u lezaljku ujutro dok se sredim 15tak min hoce 😉
    Ivy i moj F tako vrisne i zvace rukice,valjda su zubici ali ja nisam jos nikakav gel probala...nadam se da si kavicu uspjela u miru popiti😘
    6xmama nadam se da Ce junioru viroza brzo pricu,a strukle mljaaac😁
    Pharma probaj preko dana dok zaspi i ti malo leci s njom da odmoris😘
    Evo dok sam natipkala budan je hehe,

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.