Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    05. Studeni 2018. 18:28

Dan ženice,svega se napisalo, Pharma tnx za Okaidi budem bas pogledala
    Mi bili kod pedice kaze da ima tortikolis,pa vježbice moramo radit, naravno plač kod bilo kakvog pokušaja kaze tata da cu ja to morat radit s njim da njega ne gleda kao zlog roditelja nego naravno mamu. I poslala nas kod ortopeda na pregled pa ćemo vidjet u kojem smjeru ide.
    E bas danas mu je gledala fontanelu i bas kao sta je 6xmama napisala mislim da laici to ne mogu znat jer ona je to sve nekako napipavala i pokazivala mi da je super sta je tu na nekom mjestu malo prostora sto znači da nije srasteno,a ono meni to sve upitnici iznad glave. Bebač ima 5600 i 61 cm sta je super
    6xmama za mi je za juniora, bas me strah te dobi kad budu mogli sve i svasta, dobro mi je rekla jedna frendica uzivaj dok su nepokretni i samo leže,nadam se da ce mu bit bolje čim prije. 
    Čestitke svima na velikim i punim mjesecima i godinama,Ena pa Mihael već 5 jaooo kud prije
    A krštenje na proljeće sad mi nema smisla jer nemam pojma još koliko ljudi,mama ima 8 braće i sestra i vec vidim u kojem smjeru ce to ici,200 na bilo nasvadbi,budu krstitke počekale neda mi se oko toga sad
    E da se pohvalim da sam uspijela čak i sat vremena zumbe odradit. Vrijeme mi je za krpe a ko zna kad ce malac zaspat

💙Bartol💙

hope123
    05. Studeni 2018. 18:36

Super je podloga bas mi stan sad izgleda kao da imam bebu.. :D do sad je bilo ozbiljno previse hihi

Vec pol sata stavljam ves susiti ali nikak zavrsit, a ovo cudo ima vesa vise nego nas dva zajedno :D
    Vi mame sa vise klinaca ste supee organizirane sve stignete :)
    Is is sve prehlade i bolestine ;)
    Napolitanka susosjecam...i mi tak...izmori me, al srevom je super pocela po noci...od 21:30 do 5 bez budenja :D 
    Ena zavidim...mozda mijenja ritam pa bude i po npci..drzimo palceve....
    Ova moja mene tolko grebe i stipa da je to cudo..
    Jel vasi gledaju tv?

lucy233
    05. Studeni 2018. 18:54

Ami super za kilice,centimetre i zumbu 😍
    Ena, misli pozitivno možda se više umara pa će više spavati 😊
    Ova podloga je toliko super da cu si i ja narucit. Ja bi najradije kupila sve za njega 😃
    Gleda moj tv kad je grintav, nemoguće baš stalno gasiti ga radi drugih ljudi..ali ako je dobre volje onda se igra sam sa sobom.
    U nas je malo nervoze danas, izgleda da počinju muke po zubićima

lucy233
    05. Studeni 2018. 19:06

Evo da,što se okretanja tiče...F se prvi put okrenuo malo prije 3 mjeseca, i otad se tjedan dana ne miče pa se jedan dan okreće, pa tjedan dana ne miče i tako u krug...ne znam jel lijen ili se to nekad slučajno okrene

05. Studeni 2018. 19:35

Ami, nadam se da će se s vježbicama to popravit. A premali je da zapamti dobrog ili zlog roditelja. A i ti imaš sisu, tata nema 😂 super za kilice i cm i zumbu.
    Ena, možda bude i ok noć. Držim fige 🤞🤞
    Ja sam danas naručila podlogu, muž odabrao boju. 
    Hope, baš pred sat i pol sjedim na kauču i njega ljuljuškam na nogama, a frajer gleda tv. Skužila sam da pogleda u laptop ili mobitel kad se slika. 
    Mi se ne okrećemo ni ništa, slučajno smo se dvaput bacili s trbuha na leđa. 

ivymicek
    05. Studeni 2018. 20:20

Ami neka ste vi otišli i neka vježbate... Ma baš kaj kaj  Cokica ti imaš cicu 😜. I moj L je to imao malo vježbali malo pazili kak se nosi i prošlo.
    Tko nam je bio na uzv mozga... Dobro da se provjeri ali da ni ne znaš ima li ili nema beba  krvarenje jer ga ne rade. Meni su samo Luki radili uzv i sve moguće kontrole nakon poroda jer je njegov porod bio težak i kada se rodio nije dobro disao pa su ga odmah uzeli na promatranje i na sve pretrage. Nismo se ni mazili nakon poroda već odmah na kontrole... 
    Tak da sve je to normalno.
    Mi smo preživjeli dan. Leda mi odpadaju. Bidu mislim idu zubi jer samo zavriska i silovito turne rukice u usta. Kupio muž neki gel i kad ga stavljam vidiđ da se smiri pa se nadam da ga niš drugo ne boli.
    Ena super za spavanje valjda se frajer umorio ipak ne spavate kak se spada već duže vrijeme.
    Pharma bravo za A i njeno noćno spavanje držim fige da će od sada biti pravilo a ne iznimka.
    Noćica cure. Idem pod tuš i jest i spavat.😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    06. Studeni 2018. 06:11

Ipak je morala kompenzirati prošlu noć..zaspala tek u 10,budna od 6,jela 4 puta 😕

ivymicek
    06. Studeni 2018. 07:42

pharmamma

Ipak je morala kompenzirati prošlu noć..zaspala tek u 10,budna od 6,jela 4 puta 😕

Suosjećam i mi isto. Zaspao u 11 probudio se u 4 i zaspao tek u pol6 .veliki me zbudili u 7. 
    Pijem kavu, mislim da će mi trebati hektolitri a Ne usudim se popiti više od dvije na dan.
    Idem piti kavu dok se on ne probudi.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    06. Studeni 2018. 08:15

Hej,cure!
    Kod nas isto živi šou,samo ne sa šeficom nego sa Juniorom.Sad je još na sve ovo jučer dobil temperaturu ,bez drugih simptoma,bit će neka viroza izgleda...dakle dođe mi da se propucam-kud ne može jučer cijeli dan niš grist i općenito slabo jede cijeli dan,sad još temperatura .
    šefica je bila pristojna,zaspala u pol 12,buđenje u pol 7,pojela i oko pol 8 opet zaspala.
    Amy,vježbajte,proći će tortikolis-to je obično posljedica rotacije kod poroda,pa ovaj dugački mišić pukne ili napukne i onda na tom mjestu kad zaraste nastane zadebljanje koje ga skrati.Tak da u biti moraš vježbat i okretat suprotno glavu da bi se on ponovo izduljio i bio dug ko i ovaj drugi.
    Odo popit kavu...opet kuham štrukle,dolazi mi moja studentica doma,a ta za štrukle žile reže .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    06. Studeni 2018. 08:21

6xmama

Hej,cure!
    Kod nas isto živi šou,samo ne sa šeficom nego sa Juniorom.Sad je još na sve ovo jučer dobil temperaturu,bez drugih simptoma,bit će neka viroza izgleda…dakle dođe mi da se propucam-kud ne može jučer cijeli dan niš grist i općenito slabo jede cijeli dan,sad još temperatura.
    šefica je bila pristojna,zaspala u pol 12,buđenje u pol 7,pojela i oko pol 8 opet zaspala.
    Amy,vježbajte,proći će tortikolis-to je obično posljedica rotacije kod poroda,pa ovaj dugački mišić pukne ili napukne i onda na tom mjestu kad zaraste nastane zadebljanje koje ga skrati.Tak da u biti moraš vježbat i okretat suprotno glavu da bi se on ponovo izduljio i bio dug ko i ovaj drugi.
    Odo popit kavu…opet kuham štrukle,dolazi mi moja studentica doma,a ta za štrukle žile reže.

Hjooj 6xmama.. baš si je to jako lupio. Siroček mali... Štrukle će bar moći jest.
    Btw i ja obožavam štrukle

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.