Dan..
Mi smo se jutros probudili u 6 radi kakice, a cijelu noć se budio dugo goru nismo imali. I sad je grintav samo bi se nosia. Tako da nisam za ništa.
Joj, baš mi je žao Vida, šaljemo pusu da brže prođu okice.
Što se oblačenja tiče ja baš obrnuto, meni nikad nije hladno, pa me uvijek strah da sam mu premalo obukla..kao netko pravilo je rukav više od nas ali ja sam još u kratke :/
Oooo drage moj i nama se spava uzasno, takvo i vrijeme glupo. Joj Ivyy nadam se da ce Videku bit bolje,jooj jadničak :( bas mi ga je zao.. Moj se u zadnje vrijeme opet počeo budit svakih sat i pol dva znaci mrtva sam,zbudio se jutros u 6 i htijela sam ga malo uspavat do 7 bar da odspava jos i kako sam neku cudnu pozu zauzela u krevetu naravno ja zaspala i probudila se leđa komaa ne mogu se sagnut :( toliko da me to slomilo za 45 minuta. Mi smo danas koma,primjetila sam da mu je glavica zaležana na desnu stranu i ful si uho savija tako i ima udubinu na glavi i bas nikako ne zeli na drugu stranu evo danas ga ja i muz mučimo,imamo one jastučiće za bok i onaj jastuk bas s rupcom di cijela glava uđe i sta god napravimo on vrišti jer mu to ne paše, ludi smo.. nemam pojma sta da radimo a moramo ga forsirat jer bas se vidi da ima problema s tim. Prije nisam isla bas za tim al do jucer kad sam skuzila da mu glava cijelo vrijeme bjezi i da n zeli se na lijevu stranu okrenut. Sad sam ga uspavala bočno s onim jastučićem ,al je urlao.
💙Bartol💙
Ami probajte ga čim vise poticati s igračkama s druge strane,prilazite mu s te strane,ako treba i u krevetic ga stavite na suprotnu stranu..a za spavanje možete ga probati pustiti da cvrsto zaspi na strani koju voli pa ga okrenuti i namjestiti..meni je A stalno spavala na leđima s glavom u desnu stranu pa sam joj znala okretati glavu kad bi cvrsto spavala..
Danas je stvarno neki pospan dan,ona je odspavala 2 i pol sata u komadu ujutro i 2 sad popodne 🤔 to se još nije desilo.. sve se bojim kako će noć izgledati
Oooo drage moj i nama se spava uzasno, takvo i vrijeme glupo. Joj Ivyy nadam se da ce Videku bit bolje,jooj jadničak :( bas mi ga je zao.. Moj se u zadnje vrijeme opet počeo budit svakih sat i pol dva znaci mrtva sam,zbudio se jutros u 6 i htijela sam ga malo uspavat do 7 bar da odspava jos i kako sam neku cudnu pozu zauzela u krevetu naravno ja zaspala i probudila se leđa komaa ne mogu se sagnut :( toliko da me to slomilo za 45 minuta. Mi smo danas koma,primjetila sam da mu je glavica zaležana na desnu stranu i ful si uho savija tako i ima udubinu na glavi i bas nikako ne zeli na drugu stranu evo danas ga ja i muz mučimo,imamo one jastučiće za bok i onaj jastuk bas s rupcom di cijela glava uđe i sta god napravimo on vrišti jer mu to ne paše, ludi smo.. nemam pojma sta da radimo a moramo ga forsirat jer bas se vidi da ima problema s tim. Prije nisam isla bas za tim al do jucer kad sam skuzila da mu glava cijelo vrijeme bjezi i da n zeli se na lijevu stranu okrenut. Sad sam ga uspavala bočno s onim jastučićem ,al je urlao.
Jooj poznat mi je taj problem s zaležanom glavicom,i mi smo muku mučili s tim a nema druge nego ga forsirati,sad je lakše jer ga zanimaju igračke,Tv i stavljamo ga tak da mu je sve zanimljivo s te druge strane,bude se to izravnalo,još su kosti mekane a i kad se počne sam okretati. Probaj ga kroz igru okretati na bok i dolaziti mu s te strane uvjek. A jel okreće glavu u lijevo ili neće uopće?
Pharma dobro si me sjetila budem probala u snu kad čvrsti zaspe. Joj i moj jedan dan tako odspavao cijeli dan i onda nam je bilo veselo do ponoć😱😱al mozda anči je umorna pa bude normalno sve.. Nekad i njih slomi.
Enaa da u tome je problem sta on uopce ne zeli na lijevo, kako mu igračke pokazujemo ili se mi pojavimo s druge strane on dođe do sredine i vrati se na desno kao da ne moze na tu lijevu bas cudno. Znači ima vremena se to unormalit?
💙Bartol💙
Pharma dobro si me sjetila budem probala u snu kad čvrsti zaspe. Joj i moj jedan dan tako odspavao cijeli dan i onda nam je bilo veselo do ponoć😱😱al mozda anči je umorna pa bude normalno sve.. Nekad i njih slomi.
Enaa da u tome je problem sta on uopce ne zeli na lijevo, kako mu igračke pokazujemo ili se mi pojavimo s druge strane on dođe do sredine i vrati se na desno kao da ne moze na tu lijevu bas cudno. Znači ima vremena se to unormalit?
Ima vremena,naravno,samo treba biti uporan😉😘. Pitam dal' okreće jer je nas pedijatrica htjela slati na vježbe fizijatru jer je mislila da ne okreće glavicu u drugu stranu uopće,ali on ju vrti bez problema tak da nismo išli. Možda da se javite pedijatru pa vidi dal' su potrebne vježbice?
Evo mene zivca!
Dan nam je bio isti kao inace, ali sto mene svekrva moze raspi**t to nema nigdje. Ako beba place kod tebe, daj mi je *ebem.li ti sve meni natrag, a ne panicno od mene setat kao pusti mamu na miru. I onda jos jako lijepi komentari- pricala sam s mamom jednom, njoj mala zaspe cim je podoji. A da, tebi to ne pase. Nije da mi ne pase debilu neviđeni nego nemam ga cime dojit. Onda mali zaspe na pola sata i ide ga gledat kako spava. Pa pusti ga na miru,jedva da i to odspava! Uh! Morala sam se ispucat!
Inace, zalezana glavica. Mi nismo imali, ali jako voli tijekom dana uvrnut glavu na lijevo i zaspat. Pa onda ga tijekom noci nastimam na desno. Pa malo to kompenzira kao. Mozda da pitas pedija sta on/ona misle? U snu bebi mjenjaj glavicu pa malo po malo.
Ivy nadam se da je okice bolje💕
Slusam ovu ovcetinu Evan, oci mi se zatvaraju, a ovaj guguce li guguce.
Mommy of 👦
Pitanjce za mame koje daju ad. Pratite li one doze navedene na kutiji, za mjesece?
Mali moj trpa u sebe. Znaci nije beba koja ce stat kad mu je dosta i tako. Rekli su mi da nece biti u stanju popit koliko mu ne stane, oooo hoce- i onda ce opet povratiti. Uglavnom ga pratim na vagi. Vidim da dobro napreduje i sa 5 mjerica, a vidim da na pakiranju pise da u ovom mjesecu bi ok bilo davat 6 mjerica. Sto mislite?
Mommy of 👦
Ja svojoj dajem po obroku najcesce 4 mjerice i to cesce jede, na svaka 3 sata max
Evo mene zivca!
Dan nam je bio isti kao inace, ali sto mene svekrva moze raspi**t to nema nigdje. Ako beba place kod tebe, daj mi je *ebem.li ti sve meni natrag, a ne panicno od mene setat kao pusti mamu na miru. I onda jos jako lijepi komentari- pricala sam s mamom jednom, njoj mala zaspe cim je podoji. A da, tebi to ne pase. Nije da mi ne pase debilu neviđeni nego nemam ga cime dojit. Onda mali zaspe na pola sata i ide ga gledat kako spava. Pa pusti ga na miru,jedva da i to odspava! Uh! Morala sam se ispucat!
Inace, zalezana glavica. Mi nismo imali, ali jako voli tijekom dana uvrnut glavu na lijevo i zaspat. Pa onda ga tijekom noci nastimam na desno. Pa malo to kompenzira kao. Mozda da pitas pedija sta on/ona misle? U snu bebi mjenjaj glavicu pa malo po malo.
Ivy nadam se da je okice bolje💕
Slusam ovu ovcetinu Evan, oci mi se zatvaraju, a ovaj guguce li guguce.
Ja kad sam bila u gostima ili gosti kod mene, a drzali su bebu (stariju ili mladju), cim bi zaplakala, rekla sam im da mi je daju jer ne voli bas da je drugi nosaju osim mene i muza. Da, bilo je krivih pogleda i dolignutih noseva, ali zivo me boli briga, nije njihovo dijete
Sortiraj odgovore
Najstariji