Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    02. Studeni 2018. 12:32

maja82 nadam se da joj je jednostavno bila takva losa noc i da se nece ponovit. misica mala😚
    ancyca ne znam jel mu moze biti to sve od stresa, ali nema ti druge nego mu bit stalno na raspolaganju sa sisom 😊 ljubit ga i mazit! vjerujem da je samo faza i 🤞🏻 za dobre nalaze.
    Ena zeza Miha, ha? jadan napatise ga ti zubici! jesi stigla sta odmorit kad je zaspao?
    Ivy super za bolje okeco! 🤗 Ti mora da imas izradene bicepse..ono do ibera. Vid se brine za maminu kondiciju!😁 A i sta ces kad vidis da je i pedi osvojio! 🤗🤗
    A mi na prvi tretman osteopatkinji isli kad je on imao doslovno 10 dana!!
    Snajka mustra mala😀 i bude se skoro u identicno vrijeme. u 1, 4 i u 6 budenje!
    e a blesave muzeve pitajte jel znaju i ako ne da li hoce saznati koju ulogu ima tava? osim pecenja..🤔🧐

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

lucy233
    02. Studeni 2018. 12:46

Dobar dan mamice 😊
    Toliko se toga istipkalo da nista nisam popamtila..
    Svekrve i majke, joj, o toj temi bolje ne.. šta god radiš drugačije od njih njima je valja. Al ipak mi je najgore kad F lijepo se igra i netko dođe i digne ga..pa daj ostavi dijete ako je dobro, nisi ti s njim cijeli dan ja ću ga onda morat nositi po cijele dane!
    Netko je pitao za skok s tri mjeseca, ja nisam ni sigurna kad smo ga imali... Bia je u par navrata nervozan na dan dva.
    Franova, super za jabukicu :)
    Iskreno jedva čekam krenit s nadohranom da malo predahnem od dojenja
    Žao mi je za sve loše noći, držim fige da dan bude bolji. 
    Pusa svim mamicama i bebicama

02. Studeni 2018. 13:11

baarbaraa29

maja82 nadam se da joj je jednostavno bila takva losa noc i da se nece ponovit. misica mala😚
    ancyca ne znam jel mu moze biti to sve od stresa, ali nema ti druge nego mu bit stalno na raspolaganju sa sisom 😊 ljubit ga i mazit! vjerujem da je samo faza i 🤞🏻 za dobre nalaze.
    Ena zeza Miha, ha? jadan napatise ga ti zubici! jesi stigla sta odmorit kad je zaspao?
    Ivy super za bolje okeco! 🤗 Ti mora da imas izradene bicepse..ono do ibera. Vid se brine za maminu kondiciju!😁 A i sta ces kad vidis da je i pedi osvojio! 🤗🤗
    A mi na prvi tretman osteopatkinji isli kad je on imao doslovno 10 dana!!
    Snajka mustra mala😀 i bude se skoro u identicno vrijeme. u 1, 4 i u 6 budenje!
    e a blesave muzeve pitajte jel znaju i ako ne da li hoce saznati koju ulogu ima tava? osim pecenja..🤔🧐

Nisam draga jer spava kratko skroz,ne stignem oči zatvoriti već je budan😂,ma budem već i ja jednom došla na red za odspavati😂. Dobra ti ideja za tavu😂😂😂

• Maja82
    02. Studeni 2018. 13:26

Ivy drzimo fige za okeco! 😘
    Cure mozda glupo pitanje al nosite li vi po doma grudnjak? S jedne strane ak ga nemam sve mi se majice zakenjaju s mlijekom a frka me opet nosit ga syalno radi smanjenja mlijeka/upale jer kak sam vec 1 pila antibiotik zbog cike citala da bolje ne nosit.. 

ami25
    02. Studeni 2018. 13:30

10 DANA!!! Ajmeee,pa ja sam jos tad bila kao da sam iz rata došla,kak si uspijela to???
    Maja ja ne nosim,ja sam u lidlu kupila one potkosulje za dojenje i u njima sam samo po danu eventualno kad mlijeko curi stavim pamučne jastučiće.
    Btw jedno pitanje, što mislite cijepit bebe od gripe ili ne? To me frendica pitala ako cu cijepit malog ja se nebi ni sjetila,super sam

💙Bartol💙

• anchyca
    02. Studeni 2018. 13:38

Hvala na savjetima, cice su ionak na izvolte xD još malo pa neću niš ni nosit od ramena do škembe, nju ipak treba sakrit, kaos... Kad sam kod nošenja, ja isto nosam potkošulje iz lidla/hm-a, čak su mi lidlove bolje! Gore eventualno vesticu koja je stalno otkopčana, ipak sam zimogrozna.
    Malo teško pratim kome se što događa, ali vidim da nisam jedina sa koma noćima, nadam se da će se popravit! I da će bubano okeco brzo ozdravit.
    Cjepivo za gripu nije ni meni palo na pamet, neloša ideja..
    Usred brige nisam prokomentirala svekrve i mame i to nošenje i savjete - savjete se lagano oglušim iako su mi svi govorili da nek ga nosim, zato sam si ga i rodila, iako sam očekivala pokude u stilu 'razmazit ćeš ga'. Jedino me živcira kad mi pilaju da nemam dosta ili nemam dobro mlijeko. Da je mali gladan, jer je stalno na cici a on u skoku. Evo to, i kad pitaju 'a zašto plače' su mi horor situacije, znala sam ružno reagirat na to. Hormoni  Inače mi ga ne raz**bu, nego kao i nekima - evo maaaaaame, nemoj plaaaakit 

ivymicek
    02. Studeni 2018. 14:16

Majooj savjeti oko mlijeka. Meni je svekrva rekla da vid ima grčeve jer mi je mlujeko "prehladno" i da treba grijat cice prije podoja da bude "toplo" jer joj je tak rekla jefna med sestra.. a ja reko mlijeko je na idealnoj temp tijela 😂😂😂😂. 
    Ja sam isto mislila Cijepiti ali moje znanje o cjepivu je slabo. Mislim da se cijepi za samo jedan soj gripe, zar ne?! A kaj ak se zarazi nekim drugim? Molim educirajte me. Ja Luku i Ninu nisam cjepila jer nisu išli ni u vrtić a Videka bih mogla jer će mu svakaj donjet.
    Barbara 😂😂😂😂😂 tava 😂😂😂😂😂. Dakle nasmijah se 😂😂😂😂😂😂.
    Ja nosim potkušulje iz lidla i bez grudnjaka sam večinu vremena pa i kad idem u dućan. Kak hodam tak plešu al mi smeta. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    02. Studeni 2018. 14:16

Maja82

Ivy drzimo fige za okeco! 😘
    Cure mozda glupo pitanje al nosite li vi po doma grudnjak? S jedne strane ak ga nemam sve mi se majice zakenjaju s mlijekom a frka me opet nosit ga syalno radi smanjenja mlijeka/upale jer kak sam vec 1 pila antibiotik zbog cike citala da bolje ne nosit..

Ja nosim mullerove grudnjake za dojenje i odlicni su mi, a nisu skupi mislim da je 70 kn. Kupila sam i neke druge tipa h&m ali sam sve te obukla jednom i otisla u mullera po Jos par njihovih

baarbaraa29
    02. Studeni 2018. 14:22

ami25

10 DANA!!! Ajmeee,pa ja sam jos tad bila kao da sam iz rata došla,kak si uspijela to???

zapravo, sad racunam da mu je 10.dan bila nedjelja. znaci jos je manji bio! 🙈 morala sam! sav je bio ispao iz vinkla i htjeli smo odmah reagirat!! ali isao je i muz s nama, naravno!
    a sta bi rekla da sam, evo sad stvarno tocno, 12.dan od poroda isla ginekologu mislec da ce mi samo vadit krv, a ona "skidaj se i na stol" 😖

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    02. Studeni 2018. 14:48

Mullerovi grudnjaci su također odlični,ja kupila 2 al ih ne nosim jer nemam velike cike pa mi potkosulja samo drzi a on kad oće jest bude alarm stravičan pa mi treba nešto da sta brze skinem,dvije kopče za otkopčat su previše hahah..
    Znači cjepljenje za gripu bi trebalo,joj da,mene sad strah tih posjeta pa da mi svakakve bolestine dovedu u kuću grrrrr
    Barbara zakon,pa sta ti je radio/la 12 ti dan??? 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.