napolitanka55 🤣🤣🤣🤣 i za sveki i za ovcetinu! moram bas na netu pogledat kakva je to zivina za uspavljivanje. totalno sam demode!
a ja ko i franova - eto ti ga pa zabavljaj😄
ivy jel Videk bolje?
joj i nas zvrk spljostio glavu i vec 3 tjedna cekamo taj jastucic. ali kod njega je zapravo iza najvise spljostena.
ami25 znas da sam pisala da smo mi isli na vjezbe, kod osteopatkinje, i ona mu je otkocila vrat i rekla nek sad mi vjezbamo. imamo termin 20.a rekla je da ak vidimo da treba dodjemo i prije i zvali neki dan nemaju termina neg ce javit ako se sta prije oslobodi. iako on sad okreće glavu na obe strane bez beda iako mu je desna jos uvijek draza i kad ga drzim okrenutog ledjima na moj trbuh tocno vidim da ne drzi ravno glavicu neg jos uvijek vise pada prema desnom ramenu.
cuda s tom djecom, ali nista nerjesivo. pogotovo dok su tak mali pa ono ak vidis da vam samima ne ide jednostavno reci ped.pa nek vas uputi sta i kak.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutro svima! Svasta sam juce citala malo upamtila! Zao mi je zbog zivciranja oko svekrve.. vald nas clanovi obitelji moraju nervirat to je tak. Mi smo imali juce predvece epizodu plakanja neutjesnog, e vald se derala 2 h. Nosila, nudila siku, okretala na trbuh.. tad bi prdnula al dalje place. A cujem pretakanje u crijevima jao ko odrasloj osobi. Zaspala na rukama oko.8 i noc ok i evo jutros posteni kakanac. Bas mi je bilo zao ufff 😣 Ne znam bas od cega nisam nis posebno jela.
e i da, jos nesto ami25. stavljajte ga na trbuh i pokusavaj da tako dignutu glavicu okrece na lijevo. znaci igracke na tu stranu, cirkusiranje..mi smo cak kad nis ne pali dali da tak vidi TV i onda sve moze 👀😂 na taj nacin vjezba misic s te strane pa si ga mozda tako razgiba.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure, kako je izgledao vama skok u razvoju sa 3 mjeseca? Mi zadnjih par dana imamo tako čudnu situaciju da sam zabrinuta.
Cijele dane je čangrizav (ajd dobro, poznato mi), samo bi spavao (sreća klokanica <3) i nije nešto zainteresiran za hranu, jede svakih 3-4h (očekivala sam 0-24 na cici). Al zato po noći, u 8 krene papat, do 9 se dooooobro najede i zaspi na cici, spavao je sinoć do pol 11. Onda cickanje i nazad spavanac do 10 do 1, i opet cickanje. I tako buđenje za cickanje svakih cca sat, sat i pol. Malo je reć da smo mm i ja krepani, a bome i zabrinuti.
Nadodat ću tome da smo u utorak išli kod pedi jer je N. još uvijek žućkast, poslala nas na hitnu pedijatriju u Vinogradsku da nam odmah vele kaj je. Vadili mu krv, uzeli urin i pregledali ga i kažu da je bilirubin povišen, al nije za nikakvo liječenje, da mu samo nudim jest i da mu dajem malo vode između podoja. I da za 2 tjedna odemo gastroenterologu kod njih. Ne bi rekla da stres od vađenja krvi ima toliko utjecaja ili? Jer onaj plač, one vriskove ja neću nikad zaboravit, srce mi je puklo iako su me potjerali 2 sobe niže samo da ne čujem.
Jutro cure, hvala za savjete i kad vidim da se sve da ispravit lakše mi. Koja drama sinoć, zaspao u 21,ja ga stavila bočno spavat na tu drugu stranu čisto da ne forsiram samo glavu i ogradila ga s jastučićem da se ne prebaci tako lako i mali se probudio za sat i pol vrišeći naravno,ja ga uzela malo nosila vratila na leđa zaspao opet glava u desno,ja je pokusavam barem izravnat vrati u desno,onda opet i tako pola h odustala sam,onda sam mu stavila onaj jastučić s rupom barem da ravno lezi jer s njim ne zeli zaspat al ako mu ga ovako u snu podvalim onda uspije i naravno opet frajer skuzi i plač za sat vremena, o božeee..I tako cijelu noć se natezal,a jbg malo pomalo neki pomak valjda mora bit :( Tnx barbara ovo za TV,budemo bas sve probali i da na trbuh ga stavljamo al plače frajer hahaha koja ljenčina je to.
Napolitanka ako te tješi mene tako mama iznervira a kamoli sveki hahaha, njihovi savjeti i gluposti su svee. Sad kad bi krenula pisati bombe nebi stala cijeli dan a moram ic kuhat :D Tako da ne brini, samo ti reagiraj,inače kroz jedno uho nutra drugo van al kad se tice djeteta ako jednom lijepo kazes,ono poslusaj zeno ili na gori nacin nazalost
💙Bartol💙
Jutro mamice. Naša noć koma, muž hrkao,budio malog,pa ja svako malo vadim cicu ,lupam muža,u 3 je otišao u drugu sobu spavati ali mali fraz i dalje na cici svako malo,u 7 budan,kakao,papao,poigrali se,cendrao i uspavala na sisi prije par minuta,sigurno nebude dugo..
Jutro mamite. Mi se zbudili u 5 zaspali oko pol 7 i spavali do 8... Frkalo ga.
Da 6xmama i ja maskram alk njemu sve gore i gore. Krmelja jako i skoro cijelo vrijeme kroz dan. Tak da me frka da će morat na zahvat 😱.
Franova bravo za jabuku, neka je fino on popapai 🎉.
Vid je isto CIJELI dan na rukama, ako ne spava Naravno. Dobro je dok ne urla u rukama nego samo gleda ali vrlo često se dogodi i nosanje i urlanje. Ja sam mislila da ja samo cijrli dan nosam 😂.
Ugl ovaj post pišem od pol 9.
Bili na kontroli, oko je puno puno bolje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy super za oko, ma necete morati na zahvat, bit ce bolje 😉 noc isto losa, stalno nasisavanje, nez vise sta raditi. Mozda mu dam bocicu da mogu jednu noc normalno spavati. I budenje u 6 jer ga frkalo, okrenila ga na stomak da se isprdi ali je i bljucnio 😵 ugl sad spava, jako nam malo treba da se okrene sa stomaka na leda 😀 nama nije bila zalezana glava ali lijevu stranu vise voli pa smo morali forsirati desnu, voli biti okrenut prema tv-u, meni dok spava pa mjenjanje polozaja, jer nocu okrece glavu kako mu dode. Da se i ja malo tuzim, i moja svekrva trci cim cuje da M place, sto mi bude glupo, mozda zena misli da sam nesposobna ili sta vec. A zapravo se boji jer je zaova tako zavrsila u bolnici od iscrpljenosti, pa mi je bilo lakse. A muz je jucer normalno bio slobodan, ali nije bio s nama nego po birtiji i s drustvom, nekad bi ga najradije lopatom po glavi. Jos se ranije otusira i kaze idem spavati, hoces malog staviti u sobu spavati ili ce biti s tobom u dnevnom 😑
04.07. Matija 💜
Uuuu propustim i temu sveki a i mame koja ne sluša. Ja mogu svojoj govorit i govorit ali jovo nanpbo moram ponavljat. Onda spočitnem pa se naljute ili još gore rasplaču 😱.
Barbara super za malca i osteopatiju. Ja sam s Lukom htjela ići na ostropatiju zbog grčeva jer sam čitala da pomaže ali nema u Hrvata osteopata koji radi s bebama, svi mi se čudili kao da sam ne znam kaj pitala 🤔.
Ami samo ti napomeni pedi er ne okreće glavu u drugu stranu. Od mojr kumice mala isto tako pa idu na vježbice (napominjrm kako nisu bebr iste i ne mora značiti da ćete vi morati).
Ena žao mi zbog loše noći, baš vam se zaredalo 😣. Viš ti frajera kak cicu ljubi po noći 😂.
Mi smišljamo što ćemo "kuhat"odnosno naručit.
Pita mene pedi jel sam iscrpljena ja reko ma jok samo tako izgledam 😂. Kaže ona ma dobro proći če i tako vam je sladak 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro/dan/noć nemam pojma vise kaj je 😕 pročitala jesam,al nemam pojma kaj..naplatila mi je one jučerašnje dnevne spavance..zaspala normalno u pola 9,al buđenje za manje od sat vremena jer joj se kakalo..odradi to za par min i onda ne spavati do ponoći..neće se uspavati na cici jer nije gladna i cica ju ne zanima..nosim ju,ona brblja i gleda okolo..polegnem ju,ona brblja i jede tetru..dođem ju pogledati,ona se meni smije naglas dok joj ja govorim da treba spavati 🙈 i tak smo se natezale do 12,jela u 3 i u 5 i od 6 je budna..zaspala u 8 na pol sata i tek sad zaspala opet..
Majda suosjećam..tako i meni jučer u pola 11 pitanje da zakaj ona još ne spava i da kak da on sad ide spavat u sobu? 🤬
Ivy nek Vidu čim prije bude bolje i da ne mora na zahvat 😘
Franova bravo za jabuku 👏
I moja sveki tako krene uspavljivati A,maloj ne pase i rasplače se,al ona ne odustaje..al ja je uzmem..evo,jedino kome znam da je ne trebam uzeti il da ju čak mogu predati ako meni plače je moj tata 😁 kod njega obožava biti i zaspati 😁
Anchyca kod nas je bilo češće cicanje,dan na sat i pol razmaka,noć svaka 2-2,5 sata
Sortiraj odgovore
Najstariji