Pitanjce za mame koje daju ad. Pratite li one doze navedene na kutiji, za mjesece?
Mali moj trpa u sebe. Znaci nije beba koja ce stat kad mu je dosta i tako. Rekli su mi da nece biti u stanju popit koliko mu ne stane, oooo hoce- i onda ce opet povratiti. Uglavnom ga pratim na vagi. Vidim da dobro napreduje i sa 5 mjerica, a vidim da na pakiranju pise da u ovom mjesecu bi ok bilo davat 6 mjerica. Sto mislite?
Ma bude ti polako počeo pokazivati kad mu je dosta, i Mihael je prije jeo kolko mu daš,ja sam postepeno povećavala količinu kad sam vidjela da plače i nakon hranjenja,nije mu bilo dosta,sad smo na 180ml vode i 6 mjerica,ispadne 200 ml,4-5 puta kroz dan,kako koji put,više 4 nego 5...s tim da ne pojede svaku do kraja,evo sad mu je 50ml ostalo jer nije naviknut na tu 5u. Na kutiji su smjernice a nisu sve bebe iste i nemogu po tablici😂,tak da mu daj samo nek papa. E da,nedaj se izbaciti iz takta,babe ko babe,uvjek imaju nekaj pametnoga za reći.
3 i po mjeseca kao i moj? Mi imamo 5 obroka po 5 mjerica po danu. Cini mi
Mommy of 👦
Pobjeglo mi.
Cini mi se da oke napreduje. Jede svaka 3-4h.
Mommy of 👦
Oke, hvala mamice!
Da i ja ga inace uzmem krene plakat i danas sam. Ali ova krene hodat od mene kao ubrzano. Ma vracaaaaaj se 😂
Mommy of 👦
Oke, hvala mamice!
Da i ja ga inace uzmem krene plakat i danas sam. Ali ova krene hodat od mene kao ubrzano. Ma vracaaaaaj se 😂
Ja nemam s tim problema,čak suprotno,ako plače nitko ga neće primiti ili ako je kod nekoga i počne plakati odmah viču evo mame😂😂
Vecer cure
Nama dan ok,on je super beba,ali nemoj ga spustiti inace dreka...🙄samo da ga je nositi i zabavljati ruke i leda me bole ajme...danas smo papali jabuku...kontala sam cekati do5mj i poceti i to sa povrcem...ali ovo je danas doslo cisto spontano 😁
Ami i moj ima malo zalezanu glavicu jer kada god sam ga okretala on se u snu vrati na desnu stranu tako da sam ga par dana forsirala i sada vec mj dana spava vecinom na lijevoj...
Ivy nadam se da je Vidu vec bolje 😘
A cure bas ste me nasmijale s ovim nosanjem,moj je 0-24 samo samnom pa ako ga netko nekads uzme na par min,moja mama ili legica...i ako zakmeci ja se derem ma bjez od mene staaaa ga odmah guras nazad zabavi ga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Vecer cure
Nama dan ok,on je super beba,ali nemoj ga spustiti inace dreka…🙄samo da ga je nositi i zabavljati ruke i leda me bole ajme…danas smo papali jabuku…kontala sam cekati do5mj i poceti i to sa povrcem…ali ovo je danas doslo cisto spontano 😁
Ami i moj ima malo zalezanu glavicu jer kada god sam ga okretala on se u snu vrati na desnu stranu tako da sam ga par dana forsirala i sada vec mj dana spava vecinom na lijevoj…
Ivy nadam se da je Vidu vec bolje 😘
A cure bas ste me nasmijale s ovim nosanjem,moj je 0-24 samo samnom pa ako ga netko nekads uzme na par min,moja mama ili legica…i ako zakmeci ja se derem ma bjez od mene staaaa ga odmah guras nazad zabavi ga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bravo za papanje jabuke😍🤗,kužim te za nosanje i zabavljanje skroz ,a i za bolna leđa,treba stalno nositi i biti u pokretu. Danas ja nahranim malog i velim m nek ga nosi malo,kao možda zaspi a ja odoh pod tuš..nisam ni ušla u kupaonu kad eto njih već dole kod njegovih kat ispod i bili tak dugo dok se ja nisam istuširala(a nisam se žurila😂),reko super si ga uspavao,dole di ste ga svi zabavljali ,baka,deda i teta..pa kao ne spava mu se😂😂a malom oči na pol 12 i cendra,plače..llegla s njim,zaspao na cicki u roku minute i spavao sat i pol😂.
Ivymicek držim 🤞da Vidu čim prije ozdravi okeco,šaljem puse ozdravljenja 😘🤗. Franovamamita ženo tebi svaka čast,sama s njih dvoje,skidam kapu kak se dobro nosiš s tim😘🤗🤗
Jutro, moji gremlini od 6h budni, danas sam solo s njih dve, tata radi, a popodne obavlja svasta nekaj po gradu. Zivcira me ova kisurina jer bi radije da mogu van, ovako starija ce dubiti na glavi od dosade.
Ivy - drzim fige da okeco sto prije bude bolje! 😗
Ja vidim da i Greti svako jutro desno oko bude naoteceno i krmeljavo, ali nekak si mislim da je to zato jer spava na desnom boku i nabije se u 9gradicu dok spava. Budem to pedijatrici spomenula na pregledu.
Jutro,cure!
Ivy,nek upala prođe čim prije...mojoj isto od poroda krmelja i suzi lijevo oko,prvih mjesec danaje baš onak jako,a sad sve manje.Masiram joj taj kanalić svaki dan par puta-kad se sjetim i vidim da je bolje.Vele da se to odštopa do 6 mjeseci,a onda ako ne se neki zahvat radi.
Franova,bravo za jabuku...ja jedva čekam dohranu,to mi je super,fino se napapaju,ne bljuckaju tolko-milina!
Napolitanka,moja jede 150,5x na dan.Ima 2 mjeseca.Ja sam svojima uvijek davala onak kak su htjeli jest,ne po tablici(svih pet prije nje su isto jeli AD)-neki manje od preporučenog a neki i više (najstariji sin je bio žderonja i njemu sam morala kupit onu bocu od Aventa od 330 ml i slagat mu 8 mjerica,toga na kutiji i nema
).
Jučer sam speglala 4 mašine veša...iskoristim dok je muž doma da malu pripazi.Kaj se nosanja tiče-moju niko ne nosa nego mi.Bake i deda nisu više za to,nit ne dolaze blizu.Klinci tu i tam,kad su raspoloženi i to nakon 15 min "boli me ruuuukaaa,kad buš ju uzeeeela" itd.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji