Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2018. 12:41

Majda23

Dan, takoder bez dobar hahahaha cijelu noc se budio, vec 2 dana mi se tuzi bez prestanka, place cim ga pustim. Mame kako ste znali da izlaze zubi? Malo mu je crveno i grize prste ali ne vidim nista. Nasdva drzi se 😘 ivy i mamice 😂😂 dobri nadimci
    Moj isto spava u dugackom i pokrijem ga dekicom. Spava s nama, dok se sisanje ne unormali ne mislim ga premjestati u krevetic 😧 nivami bome veliki decko 😍

Mihica jako slini,gura rukice,pelene, igračke u usta i grize, bilo mu je crveno i nabubreno,zasad su 2 zubića izašla ali on i dalje to radi pa mislim da idu i gornji...kad počne jako sliniti gledaš kroz 6 tjedana će izbiti zubić(to sam pročitala negdje i kod njega je tako bilo). Nivami prekrasan momak😍😘

nivami
    31. Listopad 2018. 13:00

Hvala Toni vam salje😘😘😘
    Moj je od prvog dana u svom kreveticu i spava u dugom bdiju i jednodijelnoj pidžamici

31. Listopad 2018. 13:22

Nivami baš je lijepi 😍😍💙
    😂😂😂 Super nadimci al cviliGreta je 🔝🔝
    Mi svog zovemo fiškal
    Joj glavobolje iš iš
    Moj je isto neki cendrav bio jučer, a i noćas lošije spavao, zaspao mi tek u 23:30 sinoć. 
    Jaoo umrla sam od smijeha sad. Jede i zaspao je kao i ja kihnem. A on otvori oči i gleda me i ne zna jel bi plakao ili ne, a ja umirem od smijeha. Pa je počeo minutu kasnije plakat ipak. 

ivymicek
    31. Listopad 2018. 13:27

Cokica

Nivami baš je lijepi 😍😍💙
    😂😂😂 Super nadimci al cviliGreta je 🔝🔝
    Mi svog zovemo fiškal
    Joj glavobolje iš iš
    Moj je isto neki cendrav bio jučer, a i noćas lošije spavao, zaspao mi tek u 23:30 sinoć.
    Jaoo umrla sam od smijeha sad. Jede i zaspao je kao i ja kihnem. A on otvori oči i gleda me i ne zna jel bi plakao ili ne, a ja umirem od smijeha. Pa je počeo minutu kasnije plakat ipak.

😂😂😂😂😂... Nemože se odlučiti što bi 😂😂😂😂.
    Ma cviliGreta je vrh 😂😂😂😂.
    Ena moj slini i gura i grize ali ni znaka zubićima 😱😱😱😱 i onda si tak jako zagrize da ga boli 😠

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    31. Listopad 2018. 14:33

Potvrdjujem ovo kaj je Ena rekla, tak su starijoj zubi izbijali, a vidim da ce i mala dobiti uskoro prve zube. Tjesim se da smo za godinu dana mirni sa zubima, ako bude kao starijoj, ona je sa 16 mjesrci imala svih 20 zuba

mamica1985
    31. Listopad 2018. 14:34

Nivami - malac je presladak 😀

31. Listopad 2018. 14:45

Kolko vaši spavaju prek dana? Miha poslje papanja po 20ak minuta i sav je cendrav,spava mu se a nikako da dulje od toga🙄

pharmamma
    31. Listopad 2018. 15:16

Nivami presladak je 😍😍
    A ovi nadimci hahahah cviliGreta stvarno nema konkurencije 😂😂😂
    Kod nas noć isto tako-tako..ona je spavala,al mi nismo 🙈 jer se cijelu noć meškoljila,namještala,ispuštala zvukove..čini mi se da ju malo muci prdenje/kakanje pa zbog tog vjerojatno..
    Noću spava u kratkom bodiju i dugoj pidzamici,u sobi je oko 23,al se ona obavezno otkriva..isto spava u kindacu od prvog dana i trudimo se da tako i ostane..i danju skoro uvijek spava u njemu..
    A spavanje preko dana..sad je ulovila neki ritam od 2 kratka spavanca prijepodne,onda duži od 2 il čak 3 sata oko 1-2 i još jedan kratki oko 6..iako je danas bojkotirala spavanje..spava joj se al se ne da..brblja,smije se,gleda okolo umjesto da zaspi 🙈

ivymicek
    31. Listopad 2018. 16:12

Ena31

Kolko vaši spavaju prek dana? Miha poslje papanja po 20ak minuta i sav je cendrav,spava mu se a nikako da dulje od toga🙄

Kako koji tjedan. Prošli tjedan 3xpo 10 min. Ovaj tjedan više ali lošije spava po noći.
    Ali da kad propusti koje spavanje je koma. Onda plač i urlanje i nekad ga nikako smiriti.
    Imali smo ritam spqvanja dok nije navršio 4 mj onda se sve pošeremetilo, taman nakon pikice 🤔 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    31. Listopad 2018. 16:23

Moja opce nema nikakav ritam spavanja jos, osim po noci-tu odspava 7 sati u komadu svaku noc, od 11,pol 12  do pol 7... A po danu svakak spava, neki put vise neki put skoro nis, kak koji dan... 
    Nivami, Toni je presladak 💙. 
    Mamica, nadimak maloj je zakon 😂. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.