Dan, takoder bez dobar hahahaha cijelu noc se budio, vec 2 dana mi se tuzi bez prestanka, place cim ga pustim. Mame kako ste znali da izlaze zubi? Malo mu je crveno i grize prste ali ne vidim nista. Nasdva drzi se 😘 ivy i mamice 😂😂 dobri nadimci
Moj isto spava u dugackom i pokrijem ga dekicom. Spava s nama, dok se sisanje ne unormali ne mislim ga premjestati u krevetic 😧 nivami bome veliki decko 😍
Mihica jako slini,gura rukice,pelene, igračke u usta i grize, bilo mu je crveno i nabubreno,zasad su 2 zubića izašla ali on i dalje to radi pa mislim da idu i gornji...kad počne jako sliniti gledaš kroz 6 tjedana će izbiti zubić(to sam pročitala negdje i kod njega je tako bilo). Nivami prekrasan momak😍😘
Hvala Toni vam salje😘😘😘
Moj je od prvog dana u svom kreveticu i spava u dugom bdiju i jednodijelnoj pidžamici
Nivami baš je lijepi 😍😍💙
😂😂😂 Super nadimci al cviliGreta je 🔝🔝
Mi svog zovemo fiškal
Joj glavobolje iš iš
Moj je isto neki cendrav bio jučer, a i noćas lošije spavao, zaspao mi tek u 23:30 sinoć.
Jaoo umrla sam od smijeha sad. Jede i zaspao je kao i ja kihnem. A on otvori oči i gleda me i ne zna jel bi plakao ili ne, a ja umirem od smijeha. Pa je počeo minutu kasnije plakat ipak.
Nivami baš je lijepi 😍😍💙
😂😂😂 Super nadimci al cviliGreta je 🔝🔝
Mi svog zovemo fiškal
Joj glavobolje iš iš
Moj je isto neki cendrav bio jučer, a i noćas lošije spavao, zaspao mi tek u 23:30 sinoć.
Jaoo umrla sam od smijeha sad. Jede i zaspao je kao i ja kihnem. A on otvori oči i gleda me i ne zna jel bi plakao ili ne, a ja umirem od smijeha. Pa je počeo minutu kasnije plakat ipak.
😂😂😂😂😂... Nemože se odlučiti što bi 😂😂😂😂.
Ma cviliGreta je vrh 😂😂😂😂.
Ena moj slini i gura i grize ali ni znaka zubićima 😱😱😱😱 i onda si tak jako zagrize da ga boli 😠
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Potvrdjujem ovo kaj je Ena rekla, tak su starijoj zubi izbijali, a vidim da ce i mala dobiti uskoro prve zube. Tjesim se da smo za godinu dana mirni sa zubima, ako bude kao starijoj, ona je sa 16 mjesrci imala svih 20 zuba
Kolko vaši spavaju prek dana? Miha poslje papanja po 20ak minuta i sav je cendrav,spava mu se a nikako da dulje od toga🙄
Nivami presladak je 😍😍
A ovi nadimci hahahah cviliGreta stvarno nema konkurencije 😂😂😂
Kod nas noć isto tako-tako..ona je spavala,al mi nismo 🙈 jer se cijelu noć meškoljila,namještala,ispuštala zvukove..čini mi se da ju malo muci prdenje/kakanje pa zbog tog vjerojatno..
Noću spava u kratkom bodiju i dugoj pidzamici,u sobi je oko 23,al se ona obavezno otkriva..isto spava u kindacu od prvog dana i trudimo se da tako i ostane..i danju skoro uvijek spava u njemu..
A spavanje preko dana..sad je ulovila neki ritam od 2 kratka spavanca prijepodne,onda duži od 2 il čak 3 sata oko 1-2 i još jedan kratki oko 6..iako je danas bojkotirala spavanje..spava joj se al se ne da..brblja,smije se,gleda okolo umjesto da zaspi 🙈
Kolko vaši spavaju prek dana? Miha poslje papanja po 20ak minuta i sav je cendrav,spava mu se a nikako da dulje od toga🙄
Kako koji tjedan. Prošli tjedan 3xpo 10 min. Ovaj tjedan više ali lošije spava po noći.
Ali da kad propusti koje spavanje je koma. Onda plač i urlanje i nekad ga nikako smiriti.
Imali smo ritam spqvanja dok nije navršio 4 mj onda se sve pošeremetilo, taman nakon pikice 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moja opce nema nikakav ritam spavanja jos, osim po noci-tu odspava 7 sati u komadu svaku noc, od 11,pol 12 do pol 7... A po danu svakak spava, neki put vise neki put skoro nis, kak koji dan...
Nivami, Toni je presladak 💙.
Mamica, nadimak maloj je zakon 😂.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji