Moja isto nema nikakav ritam spavanja po danu, po noci zaspe u pol 8 i budi se u pol 7-7, do prije 3 dana je imala 1 budjenje, sad svakih sat i pol-dva 😣😣😣
Veceeeer! Evo mi spavamo u tutici dugoj i vreci.
Mislila sam ga pokrivati, ali moram ga prestat usporedjivat sa sobom. Ja sam uzasno zimogrozna. Danas bili vani i ja obukla dugi bodi, hlace, majicu i preko ono plisano odjelce. I sve oke vani. Dođemo u auto, nakon 10min vriska. Nahranim ga i nastavimo. Opet vriska. Dođemo kuci i imala sam sta vidjet. On okupan znojem. Meni je stalno hladno pa tako i njega oblacim, ali morat cu malo stat na kocnicu.
Sto se spavanja tice. Spava u kindicu. Preko dana jako malo spava po 20min u 3-4 navrata. Imam osjecaj da ga cijeli dan nunam. Pojede, bude onako pospaniji. Nunam, zaspe i za 20min-kmeeeeee🙉
Mommy of 👦
Hvala na savjetima, vec dugo slini, sve kaplje po podu 😂😂 poceo je sve stavljati u usta pa me strah. Ritam spavanja nam se stalno mjenja. Kupanje oko 7, pa spavanje oko 8 do 8 uz cesta budenja 😕 preko dana 3 spavanja, od pola sata-sat, kako kad. Laku noc drage 😘
04.07. Matija 💜
Dobro jutro mamice. Mogu vam reći da smo se naspavali napokon,još da nije hrkao bilo bi super. Mihael se budio par puta samo za cicanje ali ako uzmemo u obzir da spava negdje od 7 jučer to je super..sad je budan od 6, u fazi kakanja pa pijem kavu i čekam da završi 😂. Nadam se da ste dobro spavali😘🤗. Napolitanka tak i Miha po danu,točno ko tvoj,i ja imam osjećaj da nunam cijeli dan😂😂
Dobro jutro mamice. Mogu vam reći da smo se naspavali napokon,još da nije hrkao bilo bi super. Mihael se budio par puta samo za cicanje ali ako uzmemo u obzir da spava negdje od 7 jučer to je super..sad je budan od 6, u fazi kakanja pa pijem kavu i čekam da završi 😂. Nadam se da ste dobro spavali😘🤗. Napolitanka tak i Miha po danu,točno ko tvoj,i ja imam osjećaj da nunam cijeli dan😂😂
Jutreko!!! Neka ste se napokon naspavali 🎉🎉🎉. I mi smo noćas ok spavali i moji klinci isto.
Valjda popušta južina pa im lakše.
Vid se isto probudio u 6 i već aja. Bili jučer ko pedi sa okom jer mu se jako upalilo.
Eto smišljamo što ćemo jesti. Mami se ne kuha a mislim da ću morati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke ...mi evo 2 dana vec ok spavamo...ovu noc imam sto vidit frajerica se okrenula na trbuh i spava okomito na kreveticu... strasno i tak 2x ovu noc...inace se okrece s leda na bok pa na trbuh...koma....skoro me strefilo kad sam vidjela..
Kaj se tice dana onna je budna max 1,5-2 sata pa 30.minuta spava. Jedno spavanje uspijevam da je 1,5 h ali dezuram kraj nje..
Napolitanka i ja sam isto zimogrozma i uvijek ju pretoplim...katastrofa... decko mi neda ni da kupanac slazem jer se ja tusirm u preeeevrucoj voodi :D
Jutro 😴😴😴☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Dalo bi se zaključit da mi se spava 😂
Zaspao je on nakon natezanja u 22:30 uz buđenje od pol sata u 2:45 i dignuo se u 7. Al meni se spavaaaa.
Ja pijem kavu, a on je u baby gymu na krevetu i muž uz njega.
Sva sreća ne kuham danas, idemo kod svekrve na ručak. A ovdje će opet kiša.
Ivy, šta su rekli za oko? Nadam se da će proć što prije
Nadam se dobrom danu. Odoh popit kavu do kraja 😘😘
Ena super za dobru noć 🎉🎉
Cokica znam kako ti je..noć ok,ali meni se svejedno spava..bas bi mi trebalo par sati sna u komadu
I mi na rucak kod sveki..nemam bas volje za neka druženja danas,al bar ne moram kuhati 🙈
Jutro 😴😴😴☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Dalo bi se zaključit da mi se spava 😂
Zaspao je on nakon natezanja u 22:30 uz buđenje od pol sata u 2:45 i dignuo se u 7. Al meni se spavaaaa.
Ja pijem kavu, a on je u baby gymu na krevetu i muž uz njega.
Sva sreća ne kuham danas, idemo kod svekrve na ručak. A ovdje će opet kiša.
Ivy, šta su rekli za oko? Nadam se da će proć što prije
Nadam se dobrom danu. Odoh popit kavu do kraja 😘😘
Imamo upalu. Dobili kapi i mast. Za suženi kanal idemo dalje pa ćemo vidjeti što će reći. Ugl vidheti ćemo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Danas je dan očito bez spavanja i vrištanja jer ne možemo spavati...😣😣 A glava mi puca..ne znam jel zbog vremena ili čeg već...
Sortiraj odgovore
Najstariji