Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    30. Listopad 2018. 10:04

Jutro svima! Zao mi je zbog hormona 6xmama.. dobro da si skuzila i brzo postimala. Mene boli glava opet 😣😣😣 uzasno je ovo vrijeme. Mislim danas je u zg lijepo pa bar mogu van al ono bez brufena nis.

bojana27
    30. Listopad 2018. 11:03

Pozdrav i od nas :) tipkam dok ona cica i spava 😅 
    Vrijeme je koma , pritisak neki i bas sve cudno ..planiram kad se probudi malo u setnju , mi smo kolica prodali 😂😂 imali smo peg perego od prve cure pa su samo stajala , za proljece imamo kisobran freeon sta smo dobili za krstitke ..trenutno joj je marama najdraza 😍 , a kad smo doma u lezaljci je ili na podu , sa trbuha se okrece na bok ali sa leda na trbuh jos ne 🤨🤨 

ivymicek
    30. Listopad 2018. 21:53

Kak smo se danas puno tipkale samo ću vam zaželjeti što mirniju noć.
    Noćica mamice i bebice 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    31. Listopad 2018. 05:27

Jutro , ima li nade ? 😂😂 Ima li nade da moje dijete pocne spavat u kinderbetu ? 🙊🙊 
    U cemu vam spavaju bebice ? Moja se L uzasno znoji , a obucena u kratki bodi samo🤪

franovamamita
    31. Listopad 2018. 06:35

Jutro
    Bojana ja svog F nisam ni pokusala jos staviti u krevetić 🤣🤣🤣🤣 a sto se robe tice spava u dugackom

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

31. Listopad 2018. 06:38

Jutroo
    Moj spava od prvog dana u kolijevki pokraj našeg kreveta. A ima kratki bodi i preko dugu tuticu, ono sve u jednom komadu. 

nasdva
    31. Listopad 2018. 06:42

Jutro, namjerno bez dobro jer nije baš takvo.
    M se nakon hranjenja u 4:30 pokakala i naravno prošlo joj se i razbudila se. U neko doba noći se L popiškio skužili kad sam se probudila M hranit. Od 5:30 muž bez uspješno pokušavao M uspavat, ja prala... U 6:15 L budan i crtiće bbi, a M odspavala 15-ak min i sad je na federe sva.
    Trebamo danas na Miroševac da izbjegnemo gužvu sutra

6xmama
    31. Listopad 2018. 07:22

Jutro,cure!
    Vidim nekima opet veselo po noći...
    Moja je od početka jedno vrijeme spavala sa mnom,do nekih mjesec dana,sad spava isto ko i Cokičin,u kolijevci odma do mog uzglavlja.Nakon kaj sam se opekla sa prvom kćeri koja je sa mnom spavala do 4 godine(čitaj nikak ju izbacit iz našeg kreveta),više nijedan nije spavao a mnom...aaaaa jok,imaš ti svoj krevetić i spavaj u njemu.Spava u dugačkom isto-bodi,hlače,čarape-klasika.
    Nasdva,ja isto pičim sad čim popijem kavu na groblje jer u sutrašnju ludnicu tam ne želim.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    31. Listopad 2018. 07:30

Jutro 😴
    Moja gospodicna zakljucila u 6 da se dizemo a mene boli glava evo vec 3.dan. brufen kava i pjevaj 😓
    Moja spava u kindacu, ujutro mi nekad kraj mene zaspe. Sad je u kratkom bodiju i prek duga pidjamica.
    Dusa mi spava a ona se dere i igrala bi se

• anchyca
    31. Listopad 2018. 07:46

Kad se već raspravlja o tome u čem bebe spavaju, kolika je temp u sobi? Imam dojam da je mojemu zima, a pokrivanje je nemoguća misija... Isto je u kratkom bodiju pa pidžamica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.