Jutro svima! Zao mi je zbog hormona 6xmama.. dobro da si skuzila i brzo postimala. Mene boli glava opet 😣😣😣 uzasno je ovo vrijeme. Mislim danas je u zg lijepo pa bar mogu van al ono bez brufena nis.
Pozdrav i od nas :) tipkam dok ona cica i spava 😅
Vrijeme je koma , pritisak neki i bas sve cudno ..planiram kad se probudi malo u setnju , mi smo kolica prodali 😂😂 imali smo peg perego od prve cure pa su samo stajala , za proljece imamo kisobran freeon sta smo dobili za krstitke ..trenutno joj je marama najdraza 😍 , a kad smo doma u lezaljci je ili na podu , sa trbuha se okrece na bok ali sa leda na trbuh jos ne 🤨🤨
Kak smo se danas puno tipkale samo ću vam zaželjeti što mirniju noć.
Noćica mamice i bebice 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro , ima li nade ? 😂😂 Ima li nade da moje dijete pocne spavat u kinderbetu ? 🙊🙊
U cemu vam spavaju bebice ? Moja se L uzasno znoji , a obucena u kratki bodi samo🤪
Jutro
Bojana ja svog F nisam ni pokusala jos staviti u krevetić 🤣🤣🤣🤣 a sto se robe tice spava u dugackom
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutroo
Moj spava od prvog dana u kolijevki pokraj našeg kreveta. A ima kratki bodi i preko dugu tuticu, ono sve u jednom komadu.
Jutro, namjerno bez dobro jer nije baš takvo.
M se nakon hranjenja u 4:30 pokakala i naravno prošlo joj se i razbudila se. U neko doba noći se L popiškio skužili kad sam se probudila M hranit. Od 5:30 muž bez uspješno pokušavao M uspavat, ja prala... U 6:15 L budan i crtiće bbi, a M odspavala 15-ak min i sad je na federe sva.
Trebamo danas na Miroševac da izbjegnemo gužvu sutra
Jutro,cure!
Vidim nekima opet veselo po noći...
Moja je od početka jedno vrijeme spavala sa mnom,do nekih mjesec dana,sad spava isto ko i Cokičin,u kolijevci odma do mog uzglavlja.Nakon kaj sam se opekla sa prvom kćeri koja je sa mnom spavala do 4 godine(čitaj nikak ju izbacit iz našeg kreveta),više nijedan nije spavao a mnom...aaaaa jok,imaš ti svoj krevetić i spavaj u njemu.Spava u dugačkom isto-bodi,hlače,čarape-klasika.
Nasdva,ja isto pičim sad čim popijem kavu na groblje jer u sutrašnju ludnicu tam ne želim.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😴
Moja gospodicna zakljucila u 6 da se dizemo a mene boli glava evo vec 3.dan. brufen kava i pjevaj 😓
Moja spava u kindacu, ujutro mi nekad kraj mene zaspe. Sad je u kratkom bodiju i prek duga pidjamica.
Dusa mi spava a ona se dere i igrala bi se
Kad se već raspravlja o tome u čem bebe spavaju, kolika je temp u sobi? Imam dojam da je mojemu zima, a pokrivanje je nemoguća misija... Isto je u kratkom bodiju pa pidžamica.
Sortiraj odgovore
Najstariji