Vidim svima je jutro bez ovo dobro. Moja Nina nas je sve probudila u 10 do 6. Ova promjena sata je na nju utjecala baš negativno.
Vidu je oko crveno pa moram danas pedici. Suzi i krmelja mu oko od rodenja što je po pedi normalno. Bezuspješno se već danima pokušavam naručiti na pregled s malom bebom kod oftamologa. Nitko ne pregledava male bebe. Termin u klaićevoj sam dobila studeni 2019 .ma odheb... A ne želim ići privatno (iako ću mislim morati) jer za kaj ja tolike godine plaćam zdravstveno.
Vidim Nas dva veselo! Hjooj baš mi žao ali razumijem te.
Bojana moji su svi spavali samnom do godinu dana onda ih prebacim u krevetić (kad prestanu cicat) i sa 3 god u svoju sobu (za sad je tak bilo sa prva dva).
Mi ti se okjrećemo s leđa na bok. Kad je na trbuhu nekad ak se uspije sjetit i odgurne se na leđa. Ali dobro budu još...
Maja ima navodno neki ibuprofen u prašku koji djeluje bolje od onih u tableti (ne znam ali sam tako čula). Kak te i nebi bolila jer ne spavaš baš a i ova južina ne pomaže.
Moj spava bodi dugi rukav + tanke hlačice ili jednodjelna piđama i u ljetnoj vreći. Otkriva se a i naša soba je najhladnija.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy pijem taj prasak 😣 one granule 600. Smanji bol al ostaje stalno taj pritisak. Bas jako reagiram na promjene vremena. A za ocni da probas na rebro? Pa oni imaju djecju oftalmu koliko znam 🤔
Anchyca citala sam da je idealna temp 22-24 a za spavanje moze i 20 jer su pokriveni. Meni je u spavacoj oko 21 a u dnevnoj oko 23. Po noci ju stavim u vrecu al nije jako debela onako srednja ona iz h&m. I jos gore se moze dekica jer ipak ne zbaci tak ko inace.
Jutro, isto bez dobro jer se moj gremlin budi kao novorodjence svako malo, zubi je muce i mislim da je zednija zbog puno slinjenja.
Kaj se tice spavanja, starija je od prvog dana spavala u kinderbetu u svojoj sobi, a mladja je od orvog dana u kinderbetu kraj naseg kreveta jer je ne zelim jos stavljati sa sekom u sobu da je ne budi po noci. Mi nismo za spavanje zajedno u istom krevetu i drago mi je da obje curke zele spavati odvojeno
Kaj se robe za spavanje tice, ima dugi bodi, duge hlacice i carapice i u vreci srednje debljine. Temp po noci je oko 20.
Ivy pijem taj prasak 😣 one granule 600. Smanji bol al ostaje stalno taj pritisak. Bas jako reagiram na promjene vremena. A za ocni da probas na rebro? Pa oni imaju djecju oftalmu koliko znam 🤔
Anchyca citala sam da je idealna temp 22-24 a za spavanje moze i 20 jer su pokriveni. Meni je u spavacoj oko 21 a u dnevnoj oko 23. Po noci ju stavim u vrecu al nije jako debela onako srednja ona iz h&m. I jos gore se moze dekica jer ipak ne zbaci tak ko inace.
Hvala.. tražit ću i termin na rebru. 😘😘😘 Za glavu.
Mamica gremlin 😂😂😂. Ja svoh zovem čudo(vište) 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Starija seka je zove CviliGreta 😂😂😂
Ma ja sam prvih mj dana pokusavala vratit u kimbi i nije palilo , budila ae odmah , totalna suprotnost od prve 🤪
Dan mame
Evo malo i nas, bili smo u guzvi prethodnih dana, i nedjelju nam je bilo krstenje, jutros smo bili na kontroli s dva mjeseca ima 6400g i 63cm,cijepiti ce ga 5.12,po danu ima kraca spavanja, noć je i dalje ista od 7 do 7 uz 1-2 buđenja
Pozdrav svima😘😘😘😘😘, sad smo tu s vama
Pozdravljam mamice i bebice. Vidim nitko ne spava..ni mi,noć opet koma😭,muž hrče mali plače i nacicavanje cijelu noć,danju mu se spava a ne može pa cendra..umorna sam...
Dan, takoder bez dobar hahahaha cijelu noc se budio, vec 2 dana mi se tuzi bez prestanka, place cim ga pustim. Mame kako ste znali da izlaze zubi? Malo mu je crveno i grize prste ali ne vidim nista. Nasdva drzi se 😘 ivy i mamice 😂😂 dobri nadimci
Moj isto spava u dugackom i pokrijem ga dekicom. Spava s nama, dok se sisanje ne unormali ne mislim ga premjestati u krevetic 😧 nivami bome veliki decko 😍
04.07. Matija 💜
Starija seka je zove CviliGreta 😂😂😂
😂😂😂😂 Predobar nadimak. 😂😂😂
Ena 😘😘😘😘😘
Nivami 😍😍😍😍 predivan je... Neka samo on spava zato tak i dobro napreduje 🎉.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji