Dobar dan i od mene. Tj počeo je dobar, više nije dobar dan.
Ivy nadam se da će oko proć samo od sebe i kremica, da neće bit niš drugo potrebno.
E sad, što sam popamtila.
Svekrve/mame. Neki put idu na živce, al uglavnom ne. I nosaju i svašta. Evo upravo ga moja mama zabavlja.
Grudnjaci. Muller odličan, tako da sam najčešće u njemu u majici za dojenje ili one potkošulje iz h&m-a. Al ja stalno moram imat jastučiće inače sam sva mokra 😣
Zaležane strane. I moj ima rupu u kosi točno iza po sredini. I malo više naginje na jednu stranu pa onda kad ga stavim na trbuh sve mu prebacim na drugu stranu, igračke i sve. A i kad je na leđima isto.
Sinoć je spavao od 21 do jutros do 6:45 bez buđenja. A ja nema šanse zaspat, muž hrče 🍳🍳 hvala Barbara za tavu 😂
Jutros sam bila napokon kod ginekologice, niš, da dođem za 6 mjeseci na papu, sad mi ne može radit jer dojim. Rez je ok i da sve mogu normalno. Bila ekspresno gotova, odmah me uzela. Pa sam otišla do grada dok baka dadilja. Mene se ne smije pustit tako 😂 ode 1000kn. A samo zara i dm i kolači 🐷🐷
I sad me neka prehlada lovi, sve me boli. Muž se 2 dana kljukao lekadolom i sad je ok. Ja sam popila jedan lekadol. Jel smijem?
A malog sad crijeva muče i kaže mi mama da zato jer sam jučer jela juhu od gljiva 😣
Eto romana od mene, idem kuhat paštu
Barbara zakon,pa sta ti je radio/la 12 ti dan???
pregledala kao u redovnom pregledu. ona zeljeza, prstici, vag.uzv...
zbog izljeva nakon posteljice i svih ostalih komplikacija, zeljezo mi je bilo u alarmantnom stanju..pustena kuci uz potpis iako su mi i sami objasnili da mogu kuci jer mi oni u bolnici ne mogu ubrzat oporavak pa ako se ima ko brinut o meni..tj.da ne radim nista osim bavljenja s bebom..ali da moram na kontrolu svojoj gin.
kod nje zaboravila otpusno, a nisam joj znala reci sta se sve dogadalo sto zbog jezika, sto zbog tog sto nisam znala sta su sve radili, sto zbog toga sto sam bila jako slaba i ko nadrogirana i od 17h kad su me dovezli u sobu do sutra ujutro se vecine ne sjecam. kao da je sve trajalo pola sata-sat. da nije bilo muza nista nebi znala to poslije. tako da joj je bilo najsigurnije pregledat me skrooooz 🙈
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
A svaštaaa,ajde onda Barbara mozda bolje da je pregledala. A bas ko da si na bojnom polju bila stvarno. Ma Cokice meni je ginić napravio papu iako dojim, mislim nisam ni znala dal se može on je rekao da da, i eto čekam sad nalaz. To svako neku svoju politiku vodi. Mi se naručili upon na pregled kod pedice pa ćemo vidjet što kaže za glavicu. Ja ne znam više što da jedem,ja sam gladna od 0 - 24 samo bi nesto jela u početku nije bilo tako,zadnja 2 tjedna. Više se ja budim po noći za jest nego malac
💙Bartol💙
Mislim da ce se sve zalezane glavice sredit. I da ce sve bebe narast, jest kako spada i isto tako spavati.
U zen modu sam jer sam gladna, a mali nikako da zaspe. Ako potraje odo ja u hipoglikemiju 😂
Mommy of 👦
Hahaha, barbara dala bi ti ja svoju zivinu, ali kako ovaj nece- ja je bome zelim za relax 😂
Mommy of 👦
Ivy super da je Vidu bolje oko a nosanje uuuh muko moja,to kad prode onda cemo trcati za njima😝
Majda za muza uh kontam da si popizdila i moj je imao glupi obicaj kada dode na 5 hebenih dana pokupiti se da vidi kolege birtija itd,ali mi je pukao film i vise toga nema...😤
Ena zao mi je za losu noc,nadam se da Ce sljedeca biti bolja a muza fino budi cim pocne hrkati 😁
Pharma nije ni tebi nocas bilo lako,tjesi se proci Ce i sve cemo im to vratiti 🤣
Maja ja nosim grudnjak ili top i obavezno blaznice
Ami ni ja nisam razmišljala o tome ali mislim da neću cijepiti
Da kad smo kod grudnjaka dojenja i tih stvari jesu li vam se cice objesile, moje su navečer koma ma ko dvije čarape 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav svima!
Vidim puno toga se pise.
Prvo da kazem hvala mami s proljetne grupe za savjet za kupanje, primjenila i bilo je malo bolje, puno manje dreke. Zena vjerojatno nece vidjeti zahvalu, ali nek sam janapisala.
Grudnjaci - ja nosim po doma po danu, nekako mi bed bez jer uglavnom odemo nekud u danu ili nam netko dode, isto imam iz mullera ali i iz lidla i taj lidlov mi je i bolji i kostao je 50kn, da sam bar znala da ce mi biti tako dobar, uzela bih tri, a ne ovako samo jedan imam.
Sveki i mama. Ah. Sa sveki se super slazem i zena je jako dobra i hoce sve pomoci. Nekad mi zasmetaju savjeti i 'pametovanja', ali se trudim pregrmiti jer znam da nikad ne bi nista zlonamjerno napravila ili rekla, a valjda ima potrebu 'pomoci' svojim iskustvom. Mami smijem odbrusiti, a sa sveki se kontroliram
Je li se vama dogada da bebaci nece drugima od vas?? Meni je to pocela unatrag 2 tjedna. Pocne plakati kad ju uzme netko osim mene i m. Otkud sad to?? Mozda je previse maaaazimo i ljubakamo bojim se da nam ne bude presramezljiva ili da se bude bojala drugih ljudi? Inace smo cesto medu ljudima. I smjeska im se, ali iz mojih ruku
Netko je pisao za zuticu - koliko ja znam kod zutice i je uspavanost simptom i treba bebi cesto davati dojiti i tako ce se prije popraviti razina bilirubina. Tako da je dobro za bebu da se nocu budi i papa
Franova moje cice nisu toliko objesene jer su manje, aliii zato su ispuhane i ko želatina a o strijama po njima da ne govorim strava, ljubičasti se na sve strane,mlijeko curii uff.. Nikad mislila da sise toliko muka zadaju
💙Bartol💙
Franova moje cice nisu toliko objesene jer su manje, aliii zato su ispuhane i ko želatina a o strijama po njima da ne govorim strava, ljubičasti se na sve strane,mlijeko curii uff.. Nikad mislila da sise toliko muka zadaju
Strije necu ni spominjati,kao ni visak koze na stomaku 😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji