Vecer
Ja cijeli dan neka umorna i pospana i kao jedva cekam vece da legnem i oko 22 me bas sastavilo ali se dop s dragim i sada se razbudila u pm 😤
Bebice su vam divne bas ih je lijepo vidjeti...😘
6xmama drzi se zeno nadam se da Ce vrlo brzo se sve popraviti...a sto se kontrakcije tice koje si pilule pila?
Barbara i ja svome donesem kadu u dnevni i sve mi polije 🤣🤣🤣pa sam jucer odlucils od sada samo kupaonica,a punu kadu sama vracam i to ispustim dušu..uzas 😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Vecer
Ja cijeli dan neka umorna i pospana i kao jedva cekam vece da legnem i oko 22 me bas sastavilo ali se dop s dragim i sada se razbudila u pm 😤
Bebice su vam divne bas ih je lijepo vidjeti…😘
6xmama drzi se zeno nadam se da Ce vrlo brzo se sve popraviti…a sto se kontrakcije tice koje si pilule pila?
Barbara i ja svome donesem kadu u dnevni i sve mi polije 🤣🤣🤣pa sam jucer odlucils od sada samo kupaonica,a punu kadu sama vracam i to ispustim dušu..uzas 😂
Ja jedva gledam a zaspala već u pol 11😂😂😂.
Mi se ovih dana raskakali po noći pa se i isto tako budimo i nunamo. Sva sreća brzo zaspi jer ga skakanje na lopti uspava.
Kad će ova južina proć?!
Jučer čudo dan. Malo sunčano i toplo pa vjetar pa oblaci pa pljuščina i tako u krug...
Želim nam svimaa dobar dan
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro žene, moj budan od 5:30 cijelu noć je mlatarao u polusnu,nikako normalno zaspat budio se stalno ,uzass,nista nisam spavala..Jucer je dan dosta prespavao pa moguce da je i zato. Ovdje u Pu vrijeme komaa,imam brdo robe za prat al po ovom vremenu nema sanse,susenje aj bok,mislim da cu susilicu def morat nabavit pogotovo zbog bebača sad
💙Bartol💙
Jutro! Nama noc bila koma, spavala od pol 8 do pol 12 u komadu i onda budjenja svakih sat i pol-dva, to nije radila ni kao novorodjence. Jos se i starija vrtila cijelu noc, a ja u virozi, a ovaj moj spava k'o zaklan kraj mene i jos hrce k'o slon. Danas ce biti tezak dan jer evo cendrava je otkako je oci otvorila. 😣😣😣
Jutro,cure!
Kod nas sve standardno,zaspala u 11,probudila se u pol 7,pojela i spava...obično odspava do 10,11 još i to je to-ostatak dana samo pridrijema na par minuta.Ne mogu se žalit,dobra je.
Franova,pila sam Diane 35,od 2010.,sa prekidima za trudnoće...drugi tjedan ću otić do svog ginića pa ću sa njim nekaj iskemijat.Možda da mi proba dat nekaj sa manjom dozom hormona,ne znam ni sama...znam da mi se ne stavlja Mirena .I jučer pitam tu dr.,ja reko kaj ak meni to ne paše,veli je onda morate izvadit
...e pa ja to ne bi ni stavljala.
Idem zmišljat ručak...kakmi se niš ne da mislim da bu bolonjez,to sam najprije gotova
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
E da,sinoć korigirana moja terapija,zvala sam telefonom endokrinologa svog-Eutirox smanjen,tablete za šećer povišena doza...vadit krv za 2 mj opet.Nadam se da će se popravit stanje.Ma kužim ja odma kad ne štimaju hormoni.Evo sam već kak dugo na dijeti i vježbam kad stignem,a kile ni mrdac,još uvijek sam na 86.Onda znam da me hebe ili štitnjača ili inzulin divlja.
Jutro cure!
mi smo imali sinoć problema sa uspavljivanjem do ponoć se stalno budia, ali iza ponoći je bila dobar.
Moji su svi u maslinama a nama je jak vjetar pa moram i ja mislit sta cu jest a najgore mi je kad sam sama,ništa mi se neda samo za sebe raditi.
Nismo izasli vec par dana, ludim.
Jutro! Ja se nadam danas nekoj setnjici. Samo da ulovim zraka makar na pola sata. Noc je bila oke, sad cu preko dana tulumarit 😂
Mommy of 👦
6xmama- kako to ide sa mirenom?Ja bi stavila, ali ne znam tko mi to stavlja-moj gin ili? Kupuje se kako?
Mommy of 👦
6xmama- kako to ide sa mirenom?Ja bi stavila, ali ne znam tko mi to stavlja-moj gin ili? Kupuje se kako?
Mislim da ti tvoj ginic napise privatni recept,odes u apoteku,kupis i onda nosis njemu da ti ju stavi...meni se to ne dopada ,ja bi opet tablete radije nek to,a ova jučer je baš bila napasna s tom spiralom
Sortiraj odgovore
Najstariji