Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    29. Listopad 2018. 12:00

Bebice su preslatke sve redom.
    6x mama bit će bolje 😘 ti si žena zmaj 

ivymicek
    29. Listopad 2018. 12:53

Benice su sve preslatke ❤️❤️❤️❤️.
    6xmama drž se ... Bude se sve to popravilo. 
    Ubit če me ova južina ili sam u PMSu užasno razdražljiva i danas su mi klinci rekli da sam najgroznija 😣. Hjooj...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Listopad 2018. 13:09

Medene bebice sve redom😍😍😘😘🤗🤗

hope123
    29. Listopad 2018. 13:11

Sve bebice divne ♥️♥️♥️
    6xmama bude se poslozilo :)
    Cure koje imate Cybex aton autosjedalici jel ju na kolicima.mozete okretati u oba smjera?
    Kod nas isto promjena sve poremetila...
    Kaj se tice nosenja na rukama i moja je svako malo...najbolje kad guram prazna kolica i nju nosim pa babe za menom vicu jel bolesna ili kaj joj je :D 
    Dobro je kad vam samo babe daju milijun komentara...ja imam i sogora koji svaki dan ima nekaj za komentirat kak su oni, a na kraju krajeva s djetetom nije ni bio vecinom... mislim da sam vec oglusila na sve to...delam po svom i dovidenja..

nasdva
    29. Listopad 2018. 13:40

Ivy do 09.11. možeš prijavit Vida za poklon za Sv. Nikolu. Pogledaj si na str grada

ivymicek
    29. Listopad 2018. 13:53

nasdva

Ivy do 09.11. možeš prijavit Vida za poklon za Sv. Nikolu. Pogledaj si na str grada

Hvala budem pogledala 😘❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    29. Listopad 2018. 14:06

Hope mi možemo staviti as samo tako da A gleda prema nama 

Majda23
    29. Listopad 2018. 14:22

Preslatke bebice, med medeni 😍❤
    Mi se kupamo u sobi u kadici, kao i mali Sebo, ali moj ne zalijeva cvijece 😂 tek je poceo prskati nogicama. Takoder ne voli oblacenje majica, bodica i jaknice, nogice da oblaciti. 6xmama zao mi je radi krvne slike, bit ce bolje, drzi se 😘😘 jucer smo cijeli dan bili u gostima, jadan se izmorio. A za savrsene mame kazem da je jednostavno takva beba i amen, nek si misle sta zele. Kako oblacite bebe po ovom vremenu? Išli smo setati pa si stalno razmisljam jel mu vruce, hladno? Puse juzina a mogla bi i neka kisa pasti, ludo vrijeme 😵😵😵

04.07. Matija 💜

nasdva
    29. Listopad 2018. 19:58

http://www.roditelji.hr/beba/zdravlje-i-prehrana/razvoj-sake-od-rodenja-do-sestog-mjeseca-zasto-nije-dobro-stavljati-prste-u-bebine-sake/
    Naletila sam na zanimljiv članak

Napolitankica🍪
    29. Listopad 2018. 21:14

6xmama drzi se!
    Barbara, bas si me nasmijala sada!
    Sve bebe su jako slatke!!
    Cokica mi vise ni ne stanemo u kosaru. Mislim stane on, ali ono na knap, a mlatara rukama pa se nanervira kad se udari i onda ga stavim u sportski na nulti polozaj, sta da radim 😯

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.