Bebice su preslatke sve redom.
6x mama bit će bolje 😘 ti si žena zmaj
Benice su sve preslatke ❤️❤️❤️❤️.
6xmama drž se ... Bude se sve to popravilo.
Ubit če me ova južina ili sam u PMSu užasno razdražljiva i danas su mi klinci rekli da sam najgroznija 😣. Hjooj...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sve bebice divne ♥️♥️♥️
6xmama bude se poslozilo :)
Cure koje imate Cybex aton autosjedalici jel ju na kolicima.mozete okretati u oba smjera?
Kod nas isto promjena sve poremetila...
Kaj se tice nosenja na rukama i moja je svako malo...najbolje kad guram prazna kolica i nju nosim pa babe za menom vicu jel bolesna ili kaj joj je :D
Dobro je kad vam samo babe daju milijun komentara...ja imam i sogora koji svaki dan ima nekaj za komentirat kak su oni, a na kraju krajeva s djetetom nije ni bio vecinom... mislim da sam vec oglusila na sve to...delam po svom i dovidenja..
Ivy do 09.11. možeš prijavit Vida za poklon za Sv. Nikolu. Pogledaj si na str grada
Ivy do 09.11. možeš prijavit Vida za poklon za Sv. Nikolu. Pogledaj si na str grada
Hvala budem pogledala 😘❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Preslatke bebice, med medeni 😍❤
Mi se kupamo u sobi u kadici, kao i mali Sebo, ali moj ne zalijeva cvijece 😂 tek je poceo prskati nogicama. Takoder ne voli oblacenje majica, bodica i jaknice, nogice da oblaciti. 6xmama zao mi je radi krvne slike, bit ce bolje, drzi se 😘😘 jucer smo cijeli dan bili u gostima, jadan se izmorio. A za savrsene mame kazem da je jednostavno takva beba i amen, nek si misle sta zele. Kako oblacite bebe po ovom vremenu? Išli smo setati pa si stalno razmisljam jel mu vruce, hladno? Puse juzina a mogla bi i neka kisa pasti, ludo vrijeme 😵😵😵
04.07. Matija 💜
http://www.roditelji.hr/beba/zdravlje-i-prehrana/razvoj-sake-od-rodenja-do-sestog-mjeseca-zasto-nije-dobro-stavljati-prste-u-bebine-sake/
Naletila sam na zanimljiv članak
6xmama drzi se!
Barbara, bas si me nasmijala sada!
Sve bebe su jako slatke!!
Cokica mi vise ni ne stanemo u kosaru. Mislim stane on, ali ono na knap, a mlatara rukama pa se nanervira kad se udari i onda ga stavim u sportski na nulti polozaj, sta da radim 😯
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji