Da vidimo koliko sam popamtila 😁
Super za krštenja, a 6xmama svaka čast na volji i organizaciji
Za as,mislim da ova nania nikako ne može biti za tako malo bebu,pogotovo jer mi se čini da ona ide u smjeru voznje..mi imamo cybex aton m,isto ima umetak za novorođenče i piše da se može maknuti otprilike nakon trećeg mjeseca
Za oblačenje,mojoj tokom dana ne smeta,čak se i smije navlačenju preko glave 😂 ali nakon kupanja skoro obavezno bude plač..
Mi došli s ručka,ona je odmah pocickala i zaspala jer je tamo bila prevelik buka da zaspi..ja jučer popeglala hrpu vesa i danass je već nova hrpa suha 😭😭😭 ima dobrovoljaca da uskoče? 🙈
Ta Nania je od 0-18 kg pise.... i da do 10 kg ide obrnuto od smjera voznje a nakon 10 kg u smjeru voznje.
Jutroo 🙂
Barbara, da, mi isto imamo Peg Perego kolica. Jel vama već mala košara? Čini mi se da ćemo je još kratko koristiti.
Pharmamma, A je predivna 😍 i kod tebe mi izgleda bolje postavljena u jajetu nego meni.
Ena, treba i nosit Mihu. Kakva teretana i vježbanje, ti imaš već dobar uteg.
Super za vas koje nije poremetilo pomicanje sata.
Moj je jučer sad već standardno zaspao u 22:30. I prvo buđenje oko 5, pa onda u 7, 8 i konačno u 9:20. A jučer poslije kupanja lijepo zaspao oko 8 i ja se već ponadala, a on se budi nakon pol sata 😣
A ovo za okretanje sjedalice u smjeru vožnje kad navrše ne znam koliko mjeseci, mislim da sam negdje čitala da je bolje da su što duže u obrnutom smjeru. Ili smo to već komentirali ovdje.
Ideje za ručak? Ništa mi se ne da, a tko zna i koliko vremena će bit. Možda opet budu kuhana jaja.
A da, kupanje. Ja ga isto na podlozi nasapunam pa isperem u kadici. Do kada to tako? Kako kasnije? I isto s mužem, tj on mi donese kadicu s vodom, pripremi ručnik i to je to, ostalo ja sama
Ena dobar uteg imaš 😁
Joj,i kod mene ovakvi komentari za nošenje..kaj ju tak stalno uspavljujes na rukama?u šetnji smo s klokanicom-joj zakaj niste s kolicima?moras ju naviknuti na kolica,to ti je bolje..vidis sve mame ti šeću s kolicima 🤬🤬 danas sam tak nadrkana da bi ih valjda poslala u rodno mjesto da mi krenu nešto komentirat
Htjela sam izaći van s njom jer se pojavilo sunce,al njoj se tak prispavalo da je počela plakati čim sam ju probala spremiti za šetnju..a tako mi treba da izađem van na zrak
Cokice oooo da. Sad kad se pruzi ima svega par cm mjesta jos. ne znam gdje e onda spavat prek dana jer sam ga sad u njoj naucila. joj a vazda neki problemi!🙄
a jaje mi je sad tek ok i to kad ga bas naredim. i iz njega vec vire noge 😁ali kad krene vise sjedit i dupence bude dublje u sjedalici bit ce bolje.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Napolitanka suosjecam za te mame koje uspoređuju djecu,imam filing da mi s tim samo zele rec KOJE UZASNO DIJETE IMAS, a jos gore su mi frendice koje nemaju djecu pa usporeduju moje s nekim tamo žnj djetetom,ono wtf. A moj se ne zeli nosit,a ja bas zelim da se zeli,a l nece i nece, on hoce kolica i bok tako da vi nosačice budite sretne!!! otisli do ducana jedan dan u klokanici ajme sta je to bilo, svi su nas pustili preko reda kad su vidjeli to vristanje hahah,čak su mi ljudi stavljali namirnice u vrecicu da sta prije odemo valjda
💙Bartol💙
Barbara meni mali zvrk na tebe liči Moj pljuniti ćaća,a bome Cokica i tvoj hahaha
💙Bartol💙
a za kupanje ja sebi lijepo dovucem cijelu sanitariju na stol i kada na jednu stranu, aparatura sva na drugu..srecom kuhinja mi odma uz trpezariju pa si u plastici 4x donesem vode i stavim pola tetre ispod njega, a s drugom polovicom mu prekrijem stomacic da ne hladi. s lijevom rukom pod glavu i pazuh, a s desnom ozezi. sad bude show kad je poceo plivat🤣 pa mi odma opere kozne stolice, zalije cvijet u cosku... i onda ide na pakiranje na drugu stranu stola. kad zavrsimo i zaspe, lijepo sve vratim na mjesto po stanu, a muzeku puzeku ostane da odnese kadu u kupaonu i samo prolije vodu kad dode s posla. taman jos da i to grabim plastikom. ko iz bunara! 😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bokic, cure!
Pharma, A je preslatka 😍.
Barbara, meni Sebac isto tebi lici, preslatki je 😍.
Ostalo nisam nis zapamtila. Obavila ginica jutros, izvadila kompletne krvi. Kod ginica sve pet, guraju mi da uzmem Mirenu za kontracepciju zbog godina, a nece mi se, ja bi radje pilule i dalje 😩. Pitat cu jos svog socijalca kaj da delam, ovo je bilo privat. Krv- nis dobroga, TSH prenizak-otisla u hipertireozu, inzulinska rezistencija koma-morat ce mi dic dozu lijekova. Moram zvat popodne endokrinologa...
Idem na brzinu kuhat nekaj. Vani je katastrofa.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdrav, ja imam savršeno djete. Uspavljujemo se na rukama dok mama pleše na Gazde i Djevojku iz Valpova, pa plačem kad me mama hoće spustit, pa onda plačem jer me nije spustila a ja bi se protegnula. Pa nakon pola sata nakon što je zaspala buđene i oper jovo nanovo. U šetnju idemo u marami jer u kolicima ne želi zaspat.
Ali cure moje začas narastu i više se ne žele nosit, tako da uživajte. Moj mališa već 2+ god a neki dan sam ga rodila.
Nama je počela trebat sisa i pol na svakom obroku čak i na jednom noćnom hranjenju.
Ja sam starijeg do 2 god vozila u obrnuto smjera vožnje. Preporuča se što duže. Imamo recaro od 0-18, prebacili smo s 9 mj kad je prerastao jaje, sjedalica je super okreće se za 360° i može se polegnut.
Barbara, baš ista ista kolica imamo 😁
I meni je do nedavno spavao u košari, sad rijetko. Ili je na našem krevetu, na kauču ili u svom krevetiću. U košari samo ako zaspe u šetnji pa ga ostavim.
Ami, da, isti je ćaća 😂 svi to govore
Sortiraj odgovore
Najstariji