Pozdrav mame!
Ne stignem pisati bas, al citam vas uvijek. :)
Zanima me da li koja ima Nania Cosmo sjedalicu, pise da je od 0-18kg… al nekako kad ju stavim u najnizi polozaj jos mi uvijek kao da sjedi :/
Da li ste makivali ovaj umetak za novorodence?
Moj ima 4 mjeseca i 8 kg…
Meni već po samom izgledu sjedalice izgleda kao za sjedeći položaj, nikako ne od početka. Ja imam jaje i umetak za novorođenče pa mi i dalje ne izgleda kao dovoljno ležeći položaj. A ovo je to jaje
Pozdrav mame!
Ne stignem pisati bas, al citam vas uvijek. :)
Zanima me da li koja ima Nania Cosmo sjedalicu, pise da je od 0-18kg… al nekako kad ju stavim u najnizi polozaj jos mi uvijek kao da sjedi :/
Da li ste makivali ovaj umetak za novorodence?
Moj ima 4 mjeseca i 8 kg…
Meni već po samom izgledu sjedalice izgleda kao za sjedeći položaj, nikako ne od početka. Ja imam jaje i umetak za novorođenče pa mi i dalje ne izgleda kao dovoljno ležeći položaj. A ovo je to jaje
Da, ja kad ga stavim sa tim umetkom i u jaje i u ovu njemu je to usko u ramenima jedva stane... :/ pa ne znam mogu li to maknuti...
Jutro! Ili zapravo debelo dan :)
Vidim da su svima nocas klinci bili nesto budni da docekaju prvi (i zadnji put) pomicanje sata :D
Nasdva - ovo je presmijesno
- prepricavala sta joj se dogodilo tako i moja vrlo cesto, gotovo svaku noc
Isto se tako prije 4 probudila i do 5 cirkusiranje dok nije zaspala nazad. Non stop mi po noci visi na sisi, ledja me ubijaju
Hvala svima na info o kupanju, probat cu sama da bude manje nervoze. Gledala sam cak kupiti onu neku spuzvu za kupanje, to mi se cini lijepo mekano pa ju poleci u to. Ali ima samo u jednom ducanu, kosta oko 60kn, a na aliexpressu sam vidila i za 30 pa mozda narucim od tamo. Ali moja je vec sad duga kao kadica
6x mama svaka cast na volji za zahvalnice, to je kad ih imas vise onda je organizacija na nivou, nema praznog hoda moja sestricna ima petero i to je red, rad i disciplina
Cokica- i ja imam takvo jaje. Oni kazu da je to oke polozaj, ali nisam ni ja zadovoljna time. Isto imam umetak. Ajde sad s 3mj oni i narastu pa ajde nekako, ali nije mi bilo svejedno prije.
6xmama-svaka cast za rukotvorine. Ja imam zaostatke s posla, i dodje vecer i ne da mi se vise to radit tada. Morat cu se pokrenut
Tko je od imao carski? Zanima me pocetak fizicke aktivnosti? Kontrole kod ginekologa kada imate? Ja sam imala ono nakon poroda pa mi je receno za pola godine opet.
Mommy of 👦
Pozdrav svim dragim mamicama i divnim bebicama
Čitam vas koliko stignem, zanima me dajete li bebama čaj / prokuhanu vodu i ako da jel to bude iza hranjenja ili kako?
Koliko vam bebe teže sa 3,5 mj.? Moja je lijepo dobila prva dva mj., sad treći nekako manje.
Kiss
Napolitanka, ja sam imala carski. Pod fizička aktivnost misliš baš na vježbanje ili? Ja sve apsolutno radim normalno, ko da ni nisam imala carski. Al ne vježbam još, mislim da je još malo prerano mi za to, ipak je to operacija. Joj, ja još nisam bila na pregledu, nikako se organizirati. Mislila sam u petak ići, ako bude radila ginekologica.
Bok bok curke, mi jučer bili na roštilju cijeli dan i kad smo dosli doma kupanje spavanac,i bome sam bila mrtva i ja i zaspali smo oko 20,i on se umorio ful ful. Jutros se digli oko 7 to je ok i sta se dogodilo stavila ga u baby gym da se igra i pokrila ga dekicom malo, sjela kraj njega da se igramo skupa i kako nisam vidila di su mu nogice sjela sam slucajno na stopalu mu on je počeo urlat. Nikad se nisam toliko prepala bilo je polegnuto tako da sam bila sigurna da nije nesto strasno al sam se prepala od njegovog plača i kad smo ga pregledali sve je bilo ok,nije bilo nekih problema a i on se primirio,valjda je plakao od šoka i mislim se uzas to je sekund nepažnje što se sve može dogodit strah me... A tek kasnije kad počnu puzat sta ce to biti
💙Bartol💙
Meni su objasnili da autosjedalice ne smiju biti ravne nego ovako kao jaje jer je to najsigurnije u slučaju sudara. Mi imamo britax romer 0-18 isto s umetkom ali nemam pojma kad bi ga trebala vadit..
6xmama svaka čast na volji i organizaciji.
Mandarina moj je s točno tri mjeseca imao malo preko 7,5 kg, rođen je s 3,570. 🐖
Ima li ijedna majka koja doji i trči? Ja bi tako zeljela a opet kažu da nije dobro za mlijeko, tko bi znao...
Ami, meni je F pao s kauča kad je imao dva i po mjeseca...svima se dogodi nešto tako prije ili poslije.
Meni su objasnili da autosjedalice ne smiju biti ravne nego ovako kao jaje jer je to najsigurnije u slučaju sudara. Mi imamo britax romer 0-18 isto s umetkom ali nemam pojma kad bi ga trebala vadit..
6xmama svaka čast na volji i organizaciji.
Mandarina moj je s točno tri mjeseca imao malo preko 7,5 kg, rođen je s 3,570. 🐖
Ima li ijedna majka koja doji i trči? Ja bi tako zeljela a opet kažu da nije dobro za mlijeko, tko bi znao…
Ami, meni je F pao s kauča kad je imao dva i po mjeseca…svima se dogodi nešto tako prije ili poslije.
Netko me pitao dal su se svi probudili rano. Da, da moji ranoranioci 😂 (na ćaću ne na mene).
Nas dva super za krštenje i to ste izdržali, što si na kraju obukla? I moj je oko 4 počeo pričati ali sam ga stisnula uz sebe i dragala pa je zaspao.
Lucy ja sam ti uredno (s prvo dvoje) trčala i dojila i nissm primjetila da im nešto smeta. Doduše, krenula sam negdje s njihovih 6 mj jer jebila zima.
Franova i Lucy čestitke na 4 mjeseca 🎉🎉🎉🎉.
Netko je pitao za kile.. moj je imao cca 6 kg... Ni sad nema puno više..
Lucyyyy što sam slatki i bucacsti ❤️❤️❤️❤️. Pravi frajer!
Ami ja svog non stop lupim u glavicu... Klatari se ja me me uspm na vrijem primit i bum 🎉🎉. Svima se dogodi 🙈
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da 6xmama bravo za volju!!! I za zahvalnice i za ročkase ma draga moja svaka čast!!!!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji